nemzetisport.hu 2015.03.13 10:47 Frissítve: 2015.03.31 01:56

Így kapott a Down-szindrómás lány szomorú kosaras sztorija happy endet

Őszinték leszünk, nem sokat tudunk az egyesült államokbeli Lincoln középiskola kosárlabdacsapatáról, mégis, a mostani tette miatt ki merjük jelenteni, ennél szimpatikusabb együttesről régen hallottunk. Íme, egy Down-szindrómás lány szívszaggató esete, amely happy endet kapott.

Egy újabb szomorú történetnek indult, végül tökéletes happy end lett a vége (Fotó: inquisitr.com)

A Lincoln kosárlabdacsapata nem kiemelkedő, a pályán semmi különöset nem vitt mostanában véghez, most mégis rá figyel az egész világ.

A középiskola együttese, ahogy minden héten teszi, most is pályára lépett a ligában, a cheerleaderek pedig most is szurkoltak.

Ott volt a fiatal lányok között a nyolcadikos Desiree Andrews is, akit a Down-szindrómája miatt néhány fiú elkezdett csúfolni a legutóbbi találkozón.

Desiree természetesen nem foglalkozott a beszólásokkal, a Lincoln kosarasai azonban nem hagyták ennyiben a dolgot.

Amikor a játékosok meghallották, hogy kikezdték az egyik szurkolólányt, azonnal a segítségére siettek, és a találkozó kellős közepén levonultak a pályáról.

Az edzőjük azonnal megértette, miről is van szó, így időt kért, és játékosai segítségével kérdőre vonta a lányt csúfolókat, akiknek az arcáról ezt követően egy pillanat alatt lefagyott a mosoly.

„Az egyik fiú először csak kiszólt a nézőtérre, hogy fejezzék be, amikor azonban látta, hogy a szavainak nincs hatása, elhagyta a pályát, és elindult a csoport felé, őt pedig követték a többiek. Azt mondta, nem tehetett mást, így volt helyes” – mondta a Lincoln edzője, Brandon Morris a Kenosha Newsnak.

A Down-szindrómás lányt csúfolókat végül elküldték a tornateremből, a találkozó pedig folytatódott tovább.

Ez már Desiree háza! (Fotó: inquisitr.com)

A történtek hamar összehozták az iskola diákjait, akiket hamarosan kitüntetnek, a tornatermet pedig azóta átnevezték, és immár„D's House” felirat látható a bejáratnál – ezzel is adózva kedvenc szurkolólányuk előtt.

Desiree sok új barátra lelt (Fotó: buzzfeed.com)

A legboldogabb a történet végére természetesen a rengeteg új barátot szerző Desiree lett, aki fülig érő szájjal csupán ennyit tudott mondani, amikor az esetről kérdezték: „Hihetetlen, ez a legkedvesebb, legcsodálatosabb dolog, ami valaha történt velem…”

2020.10.06 18:02:11

Sportszelep K. D.

Alica Schmidt a német válogatott ikonját hívta kis egy futóversenyre.

2020.09.20 17:50:56

Sportszelep nemzetisport.hu

Donny van de Beek és Estelle Bergkamp több mint egy éve alkot egy párt.

2020.09.11 13:12:20

Sportszelep nemzetisport.hu

Újabb fotósorozattal bizonyította, hogy jól érzi magát a kamerák előtt.

2020.08.20 17:22:24

Sportszelep H. D.

A francia utánpótlás-válogatott kapus és az influenszer hivatalosan is egy párt alkot.

2020.08.03 11:23:06

Sportszelep H. D.

A Renault F1-es csapatának exfőnöke ezúttal a Miss Italia szépségverseny egyik döntősével jött össze.