Casillasék felveszik a versenyt Barcelonával: gyermeket várnak!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.06. 16:08
null
Hatalmas most Iker és Sara öröme! (Fotó: Action Images)
A barcelonai baby boomra „válaszul" Iker és Sara bejelentette: az esztendő végén, vagy a következő elején megszülethet a kis Casillas.

Iker Casillas és Sara Carbonero 2013 decemberére, netán 2014 januárjára várják első gyermeküket. A Real Madrid és a spanyol válogatott első számú(?) kapusa és a szép televíziós műsorvezetőnő immár 5. éve van együtt. Most indulnak negyedik alkalommal közös vakációra, de először úgy, hogy tudják, hamarosan szülők lesznek – ad egy kis rózsaszín árnyalatot a sztorink az El Mundo című spanyol lap La Otra Crónica című mellékletében megjelent írás. Hozzátéve, hogy az országban egy esztendőben számon tartott kb. 450 ezer szülés közül biztos, hogy ezt várja most a legjobban Spanyolország apraja-nagyja.

Sara a 13. hétben van, és kisebb rosszullétektől eltekintve remekül érzi magát. Mint a lapnak elmondták, addig nem akarták világgá kürtölni a hírt, amíg nem lehettek benne teljesen biztosak, hogy minden a legnagyobb rendben van. Pénteken este aztán összetrombitálták a két családot egy madridi étterembe, és elmondták a jó hírt. Utána pedig elindultak nyaralni.

Sara és Iker most már mint leendő szülők sétálgathatnak (Forrás: kickette.com)
Sara és Iker most már mint leendő szülők sétálgathatnak (Forrás: kickette.com)

A kivétel között legfeljebb Katalóniát (és Baszkföldet...) említhetjük. A Casillas–Carbonero gyermekáldásnak külön pikantériát ad a Real–Barca rivalizálás is. Azok után, hogy a katalán fővárosból egyre másra érkeztek a hírek, hogy most éppen Messiéknek, Piqué-éknek, Villáéknak vagy éppen másnak születik gyermeke, már-már szégyenteljes volt, hogy Madrid így lemarad az utánpótlás vonalon. Most itt a szépítés!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik