Vége a találgatásoknak, David Trezeguet meghosszabbította szerződését

Vágólapra másolva!
2007.06.26. 09:46
Több hetes bizonytalanság eldőlt, David Trezeguet nem hagyja el a Serie A-ba feljutott Juventust, 2011-ig meghosszabbította szerződését. A francia labdarúgó így biztosan nem pótolja az FC Barcelonához igazolt Thierry Henryt az Arsenalnál, noha a napokban ez is felmerült.

A 29 éves világ-és Európa-bajnok Trezeguet nemrég még azt mondta, biztosan elhagyja a torinói együttest, mert a klubvezetés nevetséges ajánlattal próbálta maradásra bírni. Pedig a csatár tavaly kitartott a gárda mellett, pedig a korrupciós botrány miatt a Juventust száműzték a második ligába. Emiatt többen más együtteshez mentek.

A torinóiak hivatalos honlapján rövid, viszont lényegre törő közlemény tudatta, hogy David Trezeguet 2011. június 30-ig hosszabbított.

"Örülök, hogy további négy évig ezt a nagyszerű klubot szolgálhatom, amely annyit adott nekem" - mondta a 29 éves csatár.

A Juventus a következő szezont nagy tervekkel várja, ezért számos helyen erősíti meg keretét.

A Didier Deschamp vezetőedzőt váltó Claudio Ranieri számos új futballistával számolhat: a világbajnok Vincenzo Iaquinta au Udineséből, Tiago az Olympique Lyonból, míg Sergio Bernardo Almiron az Empoliból igazolt a napokban Torinóba.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik