Videó: záporoztak a pofonok, Krämer Pétert leléptették Kelly ellen

Vágólapra másolva!
2022.06.18. 22:38
null
Kelly (balra) TKO-val győzött Krämer ellen (Forrás: profiboksz.hu)
Péntek este Liverpoolban húzott kesztyűt Krämer Péter (12–5–3), a 32 éves budapesti bunyós riválisa pedig a korábbi olimpikon brit Josh Kelly (11–1–1, 7 KO-TKO) volt egy 10 menetesre tervezett nagyváltósúlyú mérkőzésen.

A tavaly februári, első profi vereségét követően először lépett szorítóba a britek korábbi reménysége, Josh Kelly, aki végig kontrollálta a Krämer Péter elleni küzdelmet, és elsősorban a baljára alapozva alakította ki a neki megfelelő ütőtávot.

A sorozatos balegyenesek mellett Kelly többször is ritmust váltott, ezekre pedig csak szórványosan volt válasza Krämernek. A második menetben Kelly bal szemöldöke megsérült, ez azonban nem zökkentette ki a sunderlandi öklözőt, aki a negyedik felvonás elején egy fejre mért balossal meg is rendítette magyar ellenfelét. A néha Floyd Mayweather stílusát utánozni szándékozó Kelly támadásba lendült, de közben mélyet is ütött, így Krämer kapott némi pihenőt.

Ezt követően Kelly jobbfelütésekkel kezdett operálni, a kemény találatokat látva pedig a vezetőbíró közbelépett, és szűk fél perccel a 4. menet vége előtt leléptette Krämert (technikai KO).

KELLY–KRÄMER

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik