Találatok a Tassi Attila címkére

Találatok száma: 216

WTCR: Michelisz és Nagy sok pontot szerzett a legutolsó futamon

2022-11-27 20:09:08

Gilles Magnus aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) történelmének utolsó futamán. A dzsiddai versenyhétvége záró viadalán még Viktor Davidovszki, illetve a 2022-es bajnok, Mikel Azcona állhatott fel a dobogóra. Michelisz Norbert a negyedik, Nagy Dániel a hetedik helyen zárta a versenyt. A pole pozícióból rajtoló Tassi Attilát kilökték, így ezt a futamot sem tudta befejezni.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Szaúdi Nagydíj Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Berthon nyert Michelisz előtt a dzsiddai első futamon

2022-11-27 18:00:16

Rajt-cél győzelmet aratott Nathanaël Berthon a túraautó-világkupa (WTCR) utolsó versenyhévégéjének első futamán. A belga pilóta mögött Michelisz Norbert ért célba, harmadikként Tom Coronel látta meg a kockás zászlót. Tassi Attila és Nagy Dániel is nehéz futamon van túl, amelyet végül be sem tudtak fejezni.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Szaúd-Arábia Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz az első sorban az utolsó időmérőn; Azcona a bajnok!

2022-11-26 17:04:36

Nathanaël Berthon nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) dzsiddai versenyhétvégéjének időmérőjét, aminek már második szakasza bajnokavatást hozott. Mikel Azcona ugyanis behozhatatlan előnyre tett szert a pontversenyben, így a spanyol versenyzőé a sorozat utolsó bajnoki címe. Michelisz Norbert a második helyen zárta a kvalifikációt, így az első sorból vághat neki a főfutamnak, míg Tassi Attila a második versenynek vághat neki a pole pozícióból.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Szaúd-Arábia Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Tassi és Michelisz a top 10-ben Szaúd-Arábiában

2022-11-26 12:07:17

Gilles Magnus zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) utolsó versenyhétvégéjének első, míg Nathanaël Berthon a második szabadedzésén. A vb-éllovas Mikel Azcona második és negyedik hellyel készült az időmérőre, míg a magyarok közül Tassi Attila zárt legelőrébb. A Honda magyarja az első tréningen az ötödik, a másodikon a tizedik pozíciót foglalta el. Michelisz Norbert kilencedik és hatodik, Nagy Dániel tizenkettedik és tizenötödik hellyel hangolt a folytatásra.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Michelisz domináns győzelmet aratott a bahreini 2. futamon – videó

2022-11-12 08:12:10

A hetedik helyről rajtolva aratott győzelmet Michelisz Norbert a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének második futamán. A dobogón Esteban Guerrieri és Nicky Catsburg ünnepelhetett a magyar versenyzővel, Nagy Dániel a 10. helyen látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: Azcona nyert; Michelisz második az első bahreini versenyen

2022-11-11 16:52:44

Mikel Azcona aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Michelisz Norbert és Nathanaël Berthon következett, míg Tassi Attila a kilencedik, Nagy Dániel a tizenegyedik, Boldizs Bence a tizenharmadik helyen látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Azcona a pole-ban, Michelisz a 2. sorban Bahreinben

2022-11-11 11:24:50

Mikel Azcona nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének időmérőjét. Ennek értelmében a bajnoki pontversenyt vezető spanyol pilóta rajtolhat a pole pozícióból az első futamon, amelyet Michelisz Norbert a negyedik helyről kezdhet meg. Tassi Attila egy ezredmásodperccel maradt le a kvalifikáció harmadik szakaszáról, s a hatodik pozícióból várhatja a piros lámpák kialvását a nyitó viadalon.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: Michelisz a top 5-ben a bahreini időmérő előtt

2022-11-10 14:06:04

Esteban Guerrieri zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének második szabadedzésén. Mögötte Néstor Girolami és Mikel Azcona következett, míg a magyar indulók közül Michelisz Norbert az ötödik, Tassi Attila a tizenkettedik, Boldizs Bence a tizennegyedik, míg Nagy Dániel a tizenötödik pozícióban zárt.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: átalakult mezőnnyel és Berthon elsőségével indult a bahreini hétvége

2022-11-10 09:43:22

Nathanaël Berthon bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) utolsó előtti versenyhétvégéjének első szabadedzésén. A bahreini nyitányon a negyedik pozícióban végző Michelisz Norbert volt a leggyorsabb a magyar versenyzők közül.

WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Boldizs Bence Bahrein

WTCR: az idény végén megszűnik a sorozat – hivatalos

2022-10-14 14:18:49

A túraautó-világkupa (WTCR) 2022-es szezonjából hátralévő két versenyhétvége után nem lesz folytatás a sorozatban – olvasható a hivatalos honlapon megjelent közleményben. A WTCR versenyeit szervező Discovery Sport Events ugyanis másképpen képzeli el a túraautóversenyzés jövőjét.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: újabb zengős győzelem; Michelisz negyedik a 2. versenyen

2022-08-07 16:49:36

Rob Huff nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégéjének második futamát. A dobogóra még Mehdi Bennani és Mikel Azcona állhatott fel – utóbbit Michelisz Norbert engedte el a verseny hajrájában, így a magyar versenyző a negyedik helyen ért célba Anneau du Rhinben. Tassi Attila a kilencedik lett, az ismét peches Nagy Dániel a 12. pozícióban látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Rob Huff Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Berthon nyert, Michelisz 4. lett az első versenyen

2022-08-07 11:52:44

Nathanaël Berthon aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégéjének első futamán. Másodikként a pole pozícióból induló Néstor Girolami ért célba, a dobogóra még Gilles Magnus állhatott fel, ám utóbbit megbüntették a futamot követően, így Mikel Azconáé lett a harmadik hely. Michelisz Norbert így negyedikként zárt, Nagy Dániel nyolcadikként ért célba. Tassi Attila futamának egy defekt vetett véget idő előtt.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Girolami pole-ban; Michelisz nyolcadik Franciaországban

2022-08-06 15:44:20

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) második franciaországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Nathanaël Berthon és Mikel Azcona végzett, míg a magyarok közül Michelisz Norbert a nyolcadik, Tassi Attila a 11., Nagy Dániel a 12. helyre kvalifikálta magát.

WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Magnus nyert, Michelisz 4. lett a vallelungai 2. futamon

2022-07-24 17:26:55

Gilles Magnus aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének első futamán. A dobogóra még Nathanaël Berthon és Mikel Azcona állhatott fel. Michelisz Norbert a negyedik helyen ért célba, a futam elején a második pozícióban autózó Tassi Attila nyolcadikként látta meg a kockás zászlót.

WTCR Vallelunga Tassi Attila Olaszország Michelisz Norbert Gilles Magnus

WTCR: Michelisz és Tassi is a top 5-ben az első futamon Vallelungában

2022-07-24 11:37:45

Néstor Girolami nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének első futamát. Michelisz Norbert sokáig harcolt a harmadik helyért, ám a dobogóra végül Mikel Azcona és Gilles Magnus állhatott még fel. Michelisz a negyedik helyen ért célba, ötödikként Tassi Attila látta meg a kockás zászlót Vallelungában.

WTCR Vallelunga Tassi Attila Olaszország Néstor Girolami Michelisz Norbert

WTCR: Girolami pole-ban; Michelisz harmadik az olaszországi időmérőn

2022-07-23 16:05:58

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Mikel Azcona és Michelisz Norbert zárt, míg az első ötös sorát Nathanaël Berthon és Esteban Guerrieri egészítette ki. Tassi Attila a hatodik helyet szerezte meg.

WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Michelisz a leggyorsabb az olaszországi időmérő előtt

2022-07-23 12:54:46

Michelisz Norbert készülhet a legjobb idővel a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének időmérőjére. A magyar versenyző mögött Mikel Azcona és Nathanaël Berthon zárt a délutáni edzésen, míg az első ötös sorát Mehdi Bennani és Néstor Girolami egészítette ki. Tassi Attila két hetedik hellyel hangolhat a kvalifikációra.

WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Tassi második; Michelisz a top 5-ben Portugáliában

2022-07-03 19:07:17

Rob Huff aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének második futamán. Mögötte Tassi Attila és Mikel Azcona szelte át a célvonalat, míg Michelisz Norbert az ötödik lett. Nagy Dániel kiesett.

WTCR Tassi Attila Rob Huff Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Urrutia nyert, Michelisz negyedik Portugáliában

2022-07-03 14:54:05

Santiago Urrutia aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Yann Ehrlacher és Néstor Girolami szelte át a célvonalat, míg a magyarok közül Michelisz Norbert a negyedik, Tassi Attila a kilencedik, Nagy Dániel a tizenkettedik pozícióban zárt.

WTCR Tassi Attila Santiago Urrutia Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Michelisz 5. a portugál időmérőn, Tassi az első sorban a 2. futamon

2022-07-02 19:28:38

Santiago Urrutia nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének időmérőjét, így a Lynk & Co uruguayi versenyzője rajtolhat a pole pozícióból az első futamon. Michelisz Norbert bejutott a kvalifikáció harmadik szakaszába, s az ötödik helyről kezdheti majd meg azt a viadalt, míg a második futamon – a kilencedik pozíciójának köszönhetően – Tassi Attila a második helyről várhatja a piros lámpák kialvását.

Zengő Motorsport WTCR Vila Real Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert