Találatok a origo címkére

Találatok száma: 5

Ajánló: a világsajtó már művésznek nevezi Szoboszlait – podcast

2020-11-15 20:53:35

Nemcsak a magyar, hanem a világsajtó is kiemelten foglalkozott a magyar labdarúgó-válogatottal, amely káprázatos hajrával nyert 2–1-re Izland ellen a pótselejtezőn, és ezzel kijutott a 2021-es Európa-bajnokságra. A spanyol As címlapján már Szoboszlai Dominik szerepelt, de ennél sokkal több hozadéka is van ennek a győzelemnek. Erről szól az Origo Sport Podcast legutóbbi adása. A műsorvezető Lantos Gábor, a vendégei pedig Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Gundel Takács Gábor, a Szpíker Korner műsorvezetője, valamint az Origo sportrovatának két újságírója, Edvi László és Zámbó István.

podcast magyar válogatott Szoboszlai Dominik Origo

Ajánló: húszezer szurkoló buzdíthatja a magyarokat Izland ellen – podcast

2020-10-10 09:26:58

Mint arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 3–1-re megverte Bulgáriát, így november 12-én a Puskás Arénában játszhat Izland ellen az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében. Az Origo Sport Podcast műsorában értékelték Magyarország bulgáriai győzelmét, szó esett Szoboszlai Dominik hiányáról és a honosított magyar játékosokról is. A műsorvezető Lantos Gábor, vendégei pedig Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Novák Miklós, a Magyar Nemzet sportrovatának vezetője és Göbölyös András, az Origo sportújságírója.

podcast Origo Magyarország Izland Bulgária

Ajánló: a Fradi BL-csodája szinte felfoghatatlan bravúr – podcast

2020-10-05 19:12:07

A Ferencváros a múlt héten kiharcolta a főtáblás szereplést a Bajnokok Ligájában, sőt, azóta már a sorsolást is megtartották, ahol a Lionel Messivel felálló Barcelona és Cristiano Ronaldót is soraiban tudó Juventus is egy négyesbe került a zöld-fehérekkel. A történtekről, a futball és a Fradi társadalomra gyakorolt hatásáról és a sorsolásról beszélgetett az Origo Sport podcast műsorában Lantos Gábor műsorvezető és vendégei: Ballai Attila, a KESMA sportigazgatója, Novák Miklós, a Magyar Nemzet sportrovatvezetője és Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

podcast Szöllősi György Origo Ferencváros

Ajánló: Orosz Pál mindenre válaszolt az Origo podcastjában

2020-09-17 21:30:08

Egy lépésre került a nagy álomtól, a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájától a Ferencváros. Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál az Origo Sport podcast adásában azt mondta, hogy az Európa-liga csoportkörének elérése is óriási dolog, de itt már nem szeretnének megállni.

podcast Orosz Pál Origo Ferencváros FTC

Ajánló: elindult az Origo podcastja – a téma a Ferencváros

2020-09-09 08:08:54

Podcastet indított az Origo, Origo Sport Szpíker Korner címmel. Az első részben a BL-selejtezőben menetelő Ferencváros és Szerhij Rebrov a téma, a műsorban vendégként szerepel Kabát Péter és Edvi László. 

podcast origo