Találatok a NB I-es legek címkére

Találatok száma: 145

A Kisvárda felejthetetlenné tette a 100. NB I-es meccsét – a Fradi ellen

2021-08-02 23:58:46

A labdarúgó NB I 2021–2022-es idényében is folytatjuk az aktuális fordulók utáni „leges” gyűjtésünket. Az 1. kör után fókuszban a legnagyobb meglepetés, a Kisvárda ferencvárosi győzelme, az újpesti Katona Mátyás és a debreceni Bárány Donát legelső NB I-es találata és a zalaegerszegi Babati Benjamin Fehérvár elleni sorozata.

NB I-es legek NB I Kisvárda Katona Mátyás Ferencváros Bárány Donát

NB I: 5–0 és ezüstérem – történelmi eredmények Felcsúton

2021-05-11 13:00:29

A labdarúgó NB I utolsó, 33. fordulójára visszatekintő cikkünkben fókuszban az első osztályú története során először ezüstérmes Puskás Akadémia, a játékvezetők mérkőzésrangsorában élre ugró Solymosi Péter, az önkritikus fehérvári Ivan Petrjak és szó lesz a meglehetősen bizonytalan diósgyőri helyzetről is.  

Szolnoki Roland Solymosi Péter Puskás Akadémia NB I-es legek Kassai Viktor Felcsút

NB I: Pintér Attila Neuert állítja példaként Szappanos elé

2021-05-04 13:20:54

A labdarúgó NB I 32. fordulóját követően már több helyzetértékeléssel, statisztikával is jelentkeztünk már, illetve összegyűjtöttük a bajnokság még nyitott kérdéseit is. Ezúttal, szokásos visszapillantónkban fókuszban Pintér Attila mezőkövesdi vezetőedző kifakadása a Ferencváros elleni vereség után, szó lesz a kispesti Mohamed Mezgrani bennmaradást érő góljáról és a paksi Hahn János jövőjéről is.

Pintér Attila Paksi FC NB I-es legek Mezőkövesd Hahn János Ferencváros

Nagy-gól az NB I-ben 2016 után és egy nagy passz Bognártól

2021-04-13 14:38:27

A labdarúgó NB I 28. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a reménykedő budafokiak, a hét gólpasszát jegyző paksi Bognár István és az NB I-ben 2016 után újra eredményes, a harmadik találatát elérő, kispesti Nagy Dominik.

Paks Nagy Dominik NB I-es legek NB I Mol Fehérvár FC Ivan Petrjak

NB I: bajnokavatás a láthatáron – az FTC pontrekordot is dönthet

2021-04-07 11:38:24

A labdarúgó NB I 27. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a Ferencváros újabb győzelme, amelynek köszönhetően az FTC akár már ezen a héten bajnok lehet. Szó lesz továbbá a Honvéd Újpest elleni pontmentéséről, a Mezőkövesd Felcsúton megszakadó nagy szériájáról, a zalaegerszegi Szánthó Regő szabadrúgásáról és a 365 perce góltalan DVTK-ról is.

bajnokavatás Puskás Akadémia NB I-es legek NB I Mezőkövesd Ferencváros

NB I: Mak rendkívül boldog; dobogón végezne az MTK

2021-03-17 09:56:23

A labdarúgó NB I 26. fordulójára visszapillantó cikkünk fókuszában Róbert Mak, a Ferencváros szlovák válogatott támadója, aki nagyon örült a Paksnak lőtt góljának, hiszen másfél év után talált be újra tétmérkőzésen. Szót ejtünk még az „ezüstrangadón” a Mol Fehérvár FC-t legyőző Puskás Akadémiáról, illetve az első NB I-es gólját szerző Mezei Szabolcsról is.

ZTE Róbert Mak Puskás Akadémia Paks NB I-es legek NB I 26. forduló

NB I: fejlődő felcsúti, verhetetlen Kövesd, az FTC és a 2–2

2021-03-09 10:49:02

A labdarúgó NB I 25. fordulóját kö9vető visszapillantónkban fókuszban a Puskás Akadémia 23 éves kapusa, Tóth Balázs, de szó lesz többek között a Mezőkövesd folytatódó veretlenségi sorozatáról és az idegenben ismét 2–2-es döntetlent játszó Ferencvárosról is.

Tóth Balázs Puskás Akadémia NB I-es legek NB I Mezőkövesd Ferencváros

NB I: Boli jókor volt jó helyen; Balogh Norbert megvillant

2021-03-05 09:58:39

A labdarúgó NB I 24. fordulójára visszapillantó cikkünk fókuszában Franck Boli, a Ferencváros elefántcsontparti csatára, aki szerint most harcossággal kell hozniuk a mérkőzéseket, és tudja, az együttes eléri a célját. Szót ejtünk még Bese Balázsról, a Budafok kapusáról, aki hiába mutatott be bravúrokat, csapata pont nélkül maradt Újpesten, továbbá Balogh Norbertről, a Budapest Honvéd csatáráról is, aki az MTK ellen villant meg, valamint Haraszti Zsoltról, a Paks támadójáról, aki csereként pályára lépve duplázott a Mol Fehérvár ellen.

Újpest Paks NB I-es legek NB I 24. forduló NB I Mol Fehérvár FC

A Mezőkövesd Pintérrel veretlen a Ferencváros ellen

2021-02-16 14:45:35

A labdarúgó NB I 21. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban az edzői bukások, a megszakadó és folytatódó sorozatok, csodálatos gólok, nagy fordítások.

Póser Dániel Pintér Attila NB I-es legek Myrto Uzuni Mol Fehérvár Mezőkövesd

Nguen kijött a gödörből, a paksi rekorder közgazdásznak készül

2021-02-09 10:26:52

A labdarúgó NB I 20. fordulóját követő visszapillantónkban ezúttal fókuszban a főszereplők: a nyolc bajnoki után újra eredményes, ferencvárosi Tokmac Nguen, a PAFC-ban, bajnokin hatodszor duplázó Josip Knezevic, a korrekordot döntő, paksi Szendrei Ákos, a forduló kapáslövését jegyző Vadnai Dániel és az egész idény egyik legszebb gólját elérő újpesti Simon Krisztián.

Vadnai Dániel Tokmac Nguen Szendrei Ákos Simon Krisztán NB I-es legek Josip Knezevic

Varga Rolandé a forduló gólja; a PAFC-támadó 26 hónap után volt ismét eredményes

2021-02-05 08:55:38

Íme, a labdarúgó NB I 19. fordulójának legemlékezetesebb jelentei és teljesítményei!

Varga Roland Póser Dániel Puskás Akadémia Polyák Balázs NB I-es legek NB I

Újabb nyolcgólos Paks-meccs; megvan az FTC első NB I-es amerikai játékosa

2021-02-02 12:36:10

Ugyan ma már a 19. forduló kezdődik a labdarúgó NB I-ben, a Kisvárda–MTK nyitó meccs előtt még visszatekintünk az előző körre szokásos, „leges” gyűjtésünkben. Fókuszban a 4–4-es döntetlent hozó ZTE–Paks mérkőzés és a Fehérvár Honvédtól elszenvedett hazai veresége. Szó lesz Henry Wingóról, a Ferencváros első olyan amerikai légiósáról, aki az NB I-ben is pályára lépett és megszólal a DVTK ellen a 96. percben egyenlítő, budafoki Kulcsár Kornél is.

ZTE Paks NB I-es legek Mol Fehérvár FC Kulcsár Kornél Henry Wingo

NB I: kirobbanó formában az FTC csatára; a gödör fogságában a Honvéd

2020-12-15 09:19:41

A labdarúgó NB I 14. fordulójára visszapillantó cikkünkben fókuszában Roko Baturina, a Ferencváros kirobbanó formában lévő csatára, aki sorozatban harmadik bajnokiján szerzett gólt. Továbbá szót ejtünk Kata Mihályról, aki álomszerű körülmények között szerezte meg felnőttpályafutása első gólját, amellyel csapata legyőzte a Diósgyőri VTK-t, illetve a mezőkövesdi gólzáporról és a várakozáson alul teljesítő Honvédról is.

Tamás Krisztián Roko Baturina Paks NB I-es legek NB I 14. forduló NB I

„Nem akartam elhinni – ilyen hülye gólt...” – kispesti keserűség

2020-12-01 15:36:00

A labdarúgó NB I 12. fordulójára visszapillantó cikkünkben fókuszban a Puskás Akadémia Honvéd elleni, hajrában szerzett gólja, a forduló visszatérője, Polgár Kristóf, valamint a Budafok kapusa, a Kisvárda ellen hibátlan teljesítményt nyújtó Póser Dániel.

Póser Dániel Puskás akadémia Polgár Kristóf NB I-es legek DVTK Budapest Honvéd

Fradi után karantén, most viszont megvan az első gól!

2020-11-03 09:34:16

A labdarúgó NB I 9. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban az első paksi gólját szerző Bognár István, az Újpestben 18 évesen bemutatkozó kapus, Németh Márk és a Boér Gábort győztes meccsen helyettesítő zalaegerszegi pályaedző, Makra Zsolt. Szó lesz továbbá a sokat érő cselt bemutató fehérvári Funsho Bamgboyéról és a kisvárdai Sassáról, aki 130 nap elteltével szerezte meg a várdaiak újabb hazai gólját...

Újpest ZTE Sassá Paksi FC Németh Márk NB I-es legek

NB I: Budafokon nem néznek a tabellára, csalódás Felcsúton

2020-10-27 09:17:23

A Zalaegerszegen is remeklő Póser Dániel nem foglalkozik azzal, ki mit gondol csapatáról, a budafoki kapustcsak a pályán mutatott teljesítmény érdekli.

Szendrei Norbert Póser Dániel Puskás Akadémia NB I-es legek NB I Hornyák Zsolt

Márton Gáboré a hét cseréje; Könyvesnek a templomban is gratuláltak

2020-10-20 09:28:20

A labdarúgó NB I 7. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a Fehérvár remek cseréje, Ivan Petrjak, a Honvédban egyre inkább magára találó Balogh Norbert, a válogatott után volt csapata a Paks ellen is eredményes Könyves Norbert, de az is kiderül, hogy módosult a góllövőlista, mert Hahn Jánosnak csak egy találatot könyveltek el a zalaiak ellen. 

NB I-es legek NB I Márton Gábor Mol Fehérvár Könyves Norbert Ivan Petrjak

Az NB I és az FTC egyik legjobbja fél éve várt az újabb gólra

2020-10-06 09:20:56

A labdarúgó NB I 6. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a Ferencvárosban több mint fél év után újra eredményes, a Puskás Akadémia ellen két gólt szerző brazil Isael, a Mol Fehérvár Újpest FC elleni, kiütéses győzelme, a Zalaegerszegre új csapatával, a Honvéddal visszatérő és gólt szerző Tamás Krisztián, a Budafok győzelmet érő kontratámadása és a Paks nyerő cseréje, Szakály Dénes. 

Újpest Zalaegerszeg Tamás Krisztián Szakály Dénes Puskás Akadémia Paks

3–1, de micsoda különbség – majd’ 10 hónap után élen a Fehérvár

2020-09-15 10:09:12

Az elmúlt hétvégén teljes fordulót rendeztek a labdarúgó NB I-ben, így a 4. kör után ismét jelentkezünk a hétvége „legjeivel”, érdekességeivel. Fókuszban a Mol Fehérvár, amely több mint kilenc hónap elteltével állt élre az NB I-ben – igaz, a Ferencvárosnak van egy elhalasztott meccse –, de megszólal a Honvéd 18 éves újonca, Bocskay Bertalan, a ZTE-ben az MTK ellen remeklő balhátvéd, Gergényi Bence és a Kisvárdában az Újpest ellen a gólja mellett három gólpasszal jelentkező román Claudiu Bumba is. 

ZTE NB I-es legek NB I Mol Fehérvár Gergényi Bence DVTK

NB I: bombák földjén – óriási gólok születtek a 3. fordulóban

2020-09-01 09:06:33

Egyik ámulatból a másikba estünk a hétvégén, hiszen óriási gólok születtek a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában.

Sztavrosz Cukalasz Szolnoki Roland Skribek Alen Nikolics Nemanja NB I-es legek NB I 3. forduló