Találatok a Mediaworks címkére

Találatok száma: 10

Sportdiplomácia: stratégiai megállapodás az olimpia jegyében

2021-01-20 16:52:00

Stratégiai megállapodást kötött kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. és a Magyar Olimpiai Bizottság – az együttműködés célja az olimpiai eszme ápolása és az olimpiai mozgalom népszerűsítése, ami az ötkarikás játékok évében különösen aktuális.

olimpia Mediaworks MOB

Elismerés: fotós munkatársainkat díjazták

2020-10-22 14:48:31

Első helyezett lett a II. Mediaworks Fotópályázaton Mirkó István a Nemzeti Sport Hátsó Füves című cikksorozat munkájának keretében készített Sport zsáner egyedi kategóriában. A Magyar Nemzet fotósa mellett díjazták Dömötör Csabát, a Nemzeti Sport fotóriporterét is, aki sorozat kategóriában ért el második és harmadik helyezést.

elismerés Mirkó István Mediaworks Marozsán Dzsenifer Dömötör Csaba

A Mediaworks újabb közleménye a Facebookról

2019-05-20 16:21:10

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Facebook hétfőn hajnalra visszaállította a Mediaworks Hungary Zrt. által kiadott lapok és hírportálok egy hete letiltott hirdetési fiókjait. Kiadónk hivatalos érdeklődésére, amelyben a tiltás okára kérdeztünk rá, továbbra sem érkezett konkrét válasz, ellenben a cég nevében eljáró alkalmazott a „tévesen” letiltott fiókok miatt okozott „kényelmetlenségért” elnézést kért.

Mediaworks

A Mediaworks Hungary Zrt. közleménye a Facebookról

2019-05-15 13:21:09

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Facebook.com letiltotta a Mediaworks Hungary Zrt. által kiadott lapok és hírportálok hirdetési fiókjait. Kiadónk hivatalos érdeklődésére, amelyben a tiltás okára kérdeztünk rá, nem érkezett konkrét válasz. Az elmúlt hetekben a Facebook terveiről érkezett hírek alapján azonban nyilvánvaló, hogy az amerikai cég döntésének politikai, ideológiai okai vannak.

Mediaworks

Szervezeti hírek: változások a Nemzeti Sportnál

2019-02-05 18:50:36

A Mediaworks sportüzletágának éléről távozik Ballai Attila igazgató, akit kedden a Magyar Nemzet napilap főszerkesztőjének neveztek ki.

Nemzeti Sport Mediaworks

Álláshirdetés: webfejlesztőt keres a Mediaworks

2018-04-17 13:43:43

A Mediaworks Hungary Zrt. rendelkezik Magyarország egyik legnagyobb látogatottságú online portfóliójával. Online termékeinket egyedi fejlesztésű, Wordpress motorra épülő rendszer szolgálja ki. Célunk, hogy a közeljövőben az összes digitális termékünket közös kódbázisra hozzuk, bővítjük fejlesztő csapatunkat, ezért keressük új munkatársunkat.

álláshirdetés Mediaworks

Álláshirdetés: webdesignert keres a Mediaworks

2018-03-28 13:48:13

A Mediaworks Hungary Zrt. rendelkezik Magyarország egyik legnagyobb látogatottságú online portfóliójával. Termékeink körét folyamatosan bővítjük, illetve célunk, hogy a közeljövőben az összes weboldalunkat reszponzív designban tudjuk. Bővítjük a fejlesztőkből és online grafikusokból álló csapatunkat, ezért keressük új munkatársunkat.

álláshirdetés Mediaworks

Álláshirdetés: korrektort és tördelőt keres a Mediaworks

2018-02-16 13:17:51

A Mediaworks Hungary Zrt. budapesti gyártóközpontba korrektort és tördelőt keres. Stabil, hosszú távú lehetőség vár Önre egy dinamikus, fiatal csapatban nagyvállalati környezetben. Pályázatát a hr@mediaworks.hu e-mail címre várjuk „korrektor” vagy „tördelő” megjelöléssel.

álláshirdetés Mediaworks

NS: A magyar sportsiker a legfontosabb a lap számára – Szöllősi György

2016-11-24 18:27:40

A Mediaworks Kiadó vezetőségének döntése nyomán a lap korábbi újságírója, Szöllősi György váltotta Buzgó Józsefet a Nemzeti Sport főszerkesztői posztján. Az új főszerkesztő az M4 Sport televíziós csatorna Sportreggeli műsorában vázolta elképzeléseit a műsorvezető Kovács „Kokó” Istvánnak.

Szöllősi György Nemzeti Sport Mediaworks M4