Találatok a Majoross Gergely címkére

Találatok száma: 43

Építenek a tudására – Majoross Gergely a bőrén tapasztalja, mennyivel jár előttünk Szlovákia

2022-10-23 10:41:48

Majoross Gergely az első és jelenleg az egyetlen magyar jégkorongedző, aki magasabban jegyzett bajnokságban dolgozik. A szlovák Extraligában szereplő Érsekújvárnál bíznak benne, s az idényben elért eredmények eddig őt igazolják. Mi a szlovák hoki titka? Mire lehet képes a magyar válogatott az elitben? Az Érsekújváron végzett munkáját érintő kérdések mellett ezekről is beszélgettünk vele.

Érsekújvár interjú Tipos Extraliga Majoross Gergely Képes Sport HC Nové Zámky

Jégkorong: Nagyon szeretem ezt a ligát – Majoross Gergely

2021-11-23 21:12:02

A DVTK és a MAC korábbi trénere a kihívások ellenére fantasztikus lehetőségként éli meg, hogy a gyerekként csodált szlovák Extraligában dolgozhat, büszke rá, hogy hozzátehetett az 1/8-as NHL-draftolt Brandt Clarke karrierjéhez, s idővel a hosszú út végére vezetné a fiatal érsekújvári csapatot.

Majoross Gergely Extraliga Nové Zámky jégkorong

Jégkorong: Majoross Gergely marad az Érsekújvár vezetőedzője

2021-04-26 16:59:06

Majoross Gergely marad a szlovák jégkorongligában szereplő Érsekújvár (Nové Zámky) vezetőedzője, új megbízatása a következő idény végéig szól – írja az MTI.

Érsekújvár szlovák jégkorongliga jégkorong Tipos Extraliga Majoross Gergely

Szlovák hokiliga: a DVTK nyerte meg a magyar edzők meccsét

2021-01-29 17:26:13

Nagyiramú, küzdelmes mérkőzésen a DVTK Jegesmedvék együttese 3–2-re legyőzte az Érsekújvárt (Nové Zámky) a szlovák jégkorongliga pénteki játéknapján, amelyen két magyar edző, Tokaji Viktor és Majoross Gergely csapatai csatáztak Miskolcon.

szlovák jégkorongliga jégkorong Nové Zámky Majoross Gergely DVTK Jegesmedvék

Ice Hockey: Gergely Majoross stepped up a level as a coach for the second time

2021-01-14 00:00:51

Gergely Majoross became the head coach of Nové Zámky, an elite club of a stable world championship-participating nation, Slovakia, where he will train the first overall NHL draft pick.

jégkorong Nové Zámky Majoross Gergely

Jégkorong: Majoross Gergely másodszor is szintet lépett edzőként

2021-01-14 00:00:51

Stabil elit-vb-szereplő nemzet élvonalába exportálunk vezetőedzőt, Majoross Gergely lett a szlovák élvonalbeli Nové Zámky trénere, így az NHL-draft 1/1-es várományosát is edzheti.

jégkorong Nové Zámky Majoross Gergely

Szlovák hokiliga: Majoross Gergely lett az Érsekújvár edzője

2021-01-12 20:27:01

A szlovák hokiliga 9. helyén álló HC Nové Zámky bejelentette, hogy Majoross Gergely az új vezetőedzője.

Tipos Extraliga Nové Zámky Majoross Gergely

Erste Liga: az előző idény vége is furcsa volt, az új eleje is az lesz

2020-09-11 20:47:46

Az előző idény vége is furcsa volt, az új eleje is az lesz az Erste Ligában, de legalább ismét jégkorongoznak idehaza.

Újpest jégkorong Erste Liga jégkorong Majoross Gergely Gyergyói HK FTC jégkorong

Jégkorong: Majoross nehezen utasította vissza a DVTK ajánlatát

2020-08-17 19:38:10

Majoross Gergely számára megtisztelő volt a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetőedzői ajánlata, amelyet ezért nehezen utasított vissza.

jégkorong Majoross Gergely DVTK Jegesmedvék

Jégkorong: Majoross Gergely úgy érzi, megérett a szövetségi kapitányi posztra

2020-05-15 20:21:14

A jövő héten 41 éves Majoross Gergely hirtelen felnőttcsapat nélkül maradt, miután a MAC Újbuda tulajdonosai a koronavírus-járvány miatti bizonytalanság okán szüneteltetik a szlovák élvonalbeli Tipsport Liga-keret működtetését. Viszont a teljes projekt nem áll le, úgyhogy a MAC számítana Majorossra a remélt jövő évi újraindulásig is, csak más pozícióban. Fiatal jégkorongedző-generációnk éltanulója viszont természetesen nincs ajánlatok híján, keresték itthonról és külföldről, továbbá jelenleg üres a magyar válogatott kispadja is, ő pedig 2013 óta a stáb tagja, és késznek is érzi magát a feladatra... Kérdéses tehát a jövője, de izgalmas is.

magyar jégkorong-válogatott interjú Majoross Gergely MAC Újbuda

Jégkorong: a vírus átrendezi a magyar klubokat is felvonultató szlovák bajnokságot

2020-04-19 13:51:48

A koronavírus-járvány miatt jelentős átrendeződés várható a legutóbbi idényben két magyar csapatot is felvonultató szlovák jégkorong-bajnokságban, a Tipsport Ligában. A boon.hu Majoross Gergelyt, a MAC Újbuda vezetőedzőjét is megszólaltatja a témát körüljáró vasárnapi cikkében.

Tipos Extraliga Majoross Gergely MAC Újbuda DVTK Jegesmedvék

Jégkorong: Arany kezd Románia ellen, Kóger aligha játszik

2020-02-07 16:40:59

A Nottinghamben zajló olimpiai selejtező szünnapján elkészült a hivatalos csapatfotó, kiderült, hogy Arany Gergely kezd a román válogatott ellen, ugyanakkor a nyitó mérkőzésen megsérülő Kóger Dániel aligha játszik majd.

olimpiai előselejtező magyar jégkorong-válogatott Románia Majoross Gergely Arany Gergely

Jégkorong: Át kell szabnunk a kabátot – Majoross

2019-05-08 11:05:57

Majoross Gergely szerint jobban összhangba kell hozni a terveket, a célokat és a realitást a magyar jégkorong-válogatottnál, amely az ötödik helyen végzett a vasárnap zárult nur-szultani divízió 1/A-világbajnokságon.

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A vb Majoross Gergely

Hoki-vb: Meg kell találni a felfelé vezető utat – Majoross

2019-05-05 20:18:53

A Kazahsztán elleni záró mérkőzésen nyújtott teljesítménnyel elégedett Majoross Gergely, a Nur-Szultanban rendezett divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon ötödik helyen záró magyar férfiválogatott megbízott szövetségi kapitánya, az egész vb-n látott helyzetkihasználással viszont már korántsem. A három hete szükségből előlépő tréner úgy véli, kicsit irányát veszítette a csapat az évek során, és talán a célkitűzéseken is módosítani kellene.

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A vb Majoross Gergely

Hoki-vb: Szembesítettük a játékosokat a tényekkel – Majoross

2019-05-04 10:59:36

A Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon négy forduló alatt háromszor veszítő, legutóbb Szlovéniától 6–0-ra kikapó magyar férfiválogatott igyekszik ocsúdni. A csapat szombat délben gyakorolt a Barisz Arena edzőpályáján, és főleg lélekben készül a házigazda és feljutásért hajtó Kazahsztán elleni vasárnapi záró mérkőzésre.

szlovén jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott kazah jégkorong-válogatott jégkorong-vb divíziós 1-es jégkorong vb divízió 1/A vb

Hoki-vb: Kisfiúk voltunk felnőttek ellen – Majoross Gergely

2019-05-03 19:01:35

Kezdenek látszani a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság tanulságai: Majoross Gergely megbízott szövetségi kapitány szerint akkor néz ki jól a csapatunk, ha sok a területe és ideje, csakhogy a legjobbak ellen épp ezekből van kevés, ezért nem szerzünk elég találatot. Az viszont más kérdés, hogy miért nem vagyunk elég tökösek, ahogy a kapitány mondta a Szlovéniától elszenvedett 6–0-s zakó után, amelynek az a kellemetlen hozadéka, hogy még ki is eshetünk.

szlovén jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb jégkorong hoki-vb divízió 1/A vb

Jégkorong-vb: Majoross elárulta, mi volt a siker titka

2019-05-02 12:11:18

Harmadik mérkőzésén végre nyert a magyar válogatott a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon, méghozzá sok lőtt góllal és csak egy kapottal – ráadásul vitatható kiállítás után kaptuk –, általánosságban jól hokiztunk, azaz beváltak a sormódosítások és javult a formánk. Megbízott szövetségi kapitányunk, Majoross Gergely sok mindennel elégedett lehetett a Litvánia elleni 4–1 után.

jégkorong-vb divízió 1/A vb Majoross Gergely Magyarország Litvánia

Hoki-vb: Van, akinek az adott szerep sok – Majoross Gergely

2019-04-30 19:45:57

A Dél-Korea elleni 1–5-öt eredményezőnél a Fehéroroszország elleni 1–3 során klasszisokkal jobban játszott a magyar férfiválogatott a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon. Az is igaz, hogy a két, elitből érkezett ellenféllel szemben veszítettünk eddig, de ettől még ugyancsak tény, hogy két forduló után nulla ponttal és csak kettő szerzett góllal az utolsó helyen állunk. Úgyhogy volt miről beszélnünk Majoross Gergely megbízott szövetségi kapitánnyal.

jégkorong divízió 1/A vb divízió 1/A vb Majoross Gergely

Hoki-vb: Rossz döntések, rossz cserék, vereség – Majoross

2019-04-29 12:49:58

A temérdek és a lehető legrosszabb helyen eladott korong okozta a vesztünket Dél-Korea ellen a divízió 1/A-csoportos világbajnokság 5–1-re elveszített nyitó meccsén. A távol-keletieknek éppen az a fő erősségük, hogy szélvészgyorsan és hatékonyan kontráznak – amit mind tudott a válogatottunk... A megbízott szövetségi kapitány, Majoross Gergely szerint a szakmai stáb legfőbb feladata most az, hogy a felelősségteljes, okos és higgadt játék üzenetét átadják a játékosoknak a Fehéroroszország elleni keddi folytatásig.

jégkorong divízió 1/A vb divízió 1/A vb Majoross Gergely