Találatok a magyar női jégkorong-válogatott címkére

Találatok száma: 130

A fontos gólok mestere – Kiss-Simon Franciska büszke a vb-negyeddöntős szereplésre

2022-09-20 10:38:03

Sohasem látott sikerrel zárta a magyar női jégkorong-válogatott a 2022-es A-csoportos világbajnokságot. Amellett, hogy megtartotta tagságát az elitben, bekerült a világ legjobb nyolc csapata közé. Válogatottunk alapemberével, Kiss-Simon Franciskával idéztük fel a vb legfontosabb mozzanatait.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott interjú Képes Sport Kiss-Simon Franciska

Női jégkorong-vb: Még nem biztos a jövőm – Pat Cortina

2022-09-05 20:14:21

Még nem biztos a jövője a magyar női jégkorong-válogatott élén Pat Cortina szövetségi kapitánynak, mivel a következő világbajnokságot jövőre nem a nyár végén, hanem március végén és április elején rendezik Kanadában.

magyar női jégkorong-válogatott jégkorong hoki Pat Cortina

Női jégkorong-világranglista: két helyet javított a magyar válogatott

2022-09-05 09:56:38

Továbbra is Kanada vezeti a női jégkorong-világranglistát, melyen Magyarország a rekordot jelentő kilencedik helyen áll – jelentette a Magyar Távirati Iroda.

női jégkorong magyar női jégkorong-válogatott jégkorong-világranglista

Sportrádió: A szívünk és a lelkünk vitt minket előre – Garát-Gasparics

2022-09-04 15:26:22

A dániai elit-vb-n a magyar női jégkorong-válogatott a nagyszerű 8. helyen zárt. Nemzeti csapatunk játékosa, Garát-Gasparics Fanni volt a Sportrádió Hazafutás című műsorában Virányi Zsolt vendége.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott jégkorong Sportrádió Magyarország Garát-Gasparics Fanni

Női jégkorong-vb: a hosszabbításban buktak el a finnek ellen a mieink

2022-09-03 14:31:55

A dániai elit-vb csoportkörében elért eredményeknek köszönhetően az A-csoportos tagságát megőrző magyar női jégkorong-válogatott az Egyesült Államoktól a negyeddöntőben elszenvedett 12–1-es vereség után Frederikshavnben lépett jégre Finnország ellen az 5-8. helyért. Az egyik legerősebb európai csapatnak tartott skandinávok bár két góllal is vezettek, a mieink egyenlítettek. A hosszabbításban azonban a finnek másfél perc után megnyerték a mérkőzést. Helyosztót a 7-8. helyért nem rendeznek, a magyarok az előzetes eredményeik alapján 8. pozícióban zártak.

női jégkorong-vb női jégkorong magyar női jégkorong-válogatott

Női jégkorong-vb: a finnekkel játszik a válogatott szombaton

2022-09-01 23:49:59

Óriási meglepetésre Finnország hosszabbításban 2–1-re kikapott Csehországtól a Dániában zajló női elit jégkorong-világbajnokság negyeddöntőjében. Ezzel egyébként fel is borult a papírforma, a másik ágon a Svájctól vereséget szenvedő Japán és a Kanadától kikapó Svédország találkozik egymással, a mérkőzések győztesei játszanak majd az ötödik helyért vasárnap.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott jégkorong vb

Női jégkorong-vb: 1 szerzett magyar gól, tucatnyi kapott

2022-09-01 18:39:14

A magyar női jégkorong-válogatott a Dániában zajló elit-világbajnokság negyeddöntőjében 12–1-es vereséget szenvedett az Egyesült Államoktól. A mieink szombaton az 5–8. helyért zajló rájátszásban folytatják.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott

Nem borult a papírforma, tucatnyi gólt ütve elődöntős az amerikai válogatott

2022-09-01 15:45:16

A magyar női jégkorong-válogatott a Dániában zajló elit-világbajnokság negyeddöntőjében 12–1-es vereséget szenvedett az Egyesült Államoktól. A mieink szombaton az 5–8. helyért zajló rájátszásban folytatják.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott

Jégkorong: történelmi siker után jöhet az örömjáték

2022-09-01 10:04:33

A magyar női jégkorong-válogatott történetében először negyeddöntőbe jutott A-csoportos világbajnokságon. Kellett ehhez a sikerhez a hihetetlenül izgalmas végjátékkal befejeződő német–dán meccs is, amelyen az utolsó másodpercben született döntés.

női jégkorong-vb női jégkorong magyar női jégkorong-válogatott Pat Cortina

Női jégkorong-vb: íme, a német gól, ami a nyolcba vitte a mieinket – videó

2022-08-31 10:55:12

Mint beszámoltunk róla, a magyar női jégkorong-válogatott negyeddöntőt játszhat a kilencszeres világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok Egyesült Államokkal a Dániában zajló elit-világbajnokságon köszönhetően annak, hogy Németország válogatottja az utolsó másodpercben lőtt góllal 3–2-re legyőzte a házigazdákat. Íme, a mérkőzés összefoglalója, benne Tanja Eisenschmid találatával.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott

Női jégkorong-vb: az esélytelenek nyugalmával kellemetlenkedhetünk – Cortina

2022-08-31 09:20:21

Mint beszámoltunk róla, a magyar női jégkorong-válogatott – a németek dánok felett aratott utolsó másodperces győzelmének köszönhetően – negyeddöntőt játszhat a Dániában zajló elit-világbajnokságon a kilencszeres világbajnok Egyesült Államokkal. Pat Cortina szövetségi kapitány szerint ez a mieink számára igazi jutalomjáték lesz.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott Pat Cortina

Női hoki-vb: drámai német győzelemmel a magyar válogatott a 8 között

2022-08-30 22:07:47

Egészen elképesztő végjátékot hozott a Dániában zajló női elit jégkorong-világbajnokság B-csoportjának utolsó mérkőzése: a németek úgy nyertek a rendes játékidőben 3–2-re, hogy a győztes gólt egyetlen tizedmásodperccel a dudaszó felharsanása előtt szerezte Tanja Eisenschmid a házigazda dánok ellen. Ezzel maradtak bent az elitben, a dánok pedig kiestek – az eredmény egyben azt jelenti, hogy a magyar válogatott a csoport harmadik helyén végzett, és készülhet az Egyesült Államok elleni negyeddöntőre.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott

Sportrádió: megkönnyezték a bennmaradást női hokisaink

2022-08-30 09:48:01

A Sportrádió megszólaltatta Németh Anikót, a magyar női jégkorong-válogatott kapusát, aki a svédek elleni hétfői világbajnoki mérkőzésen kiharcolt bennmaradás jelentőségéről, a meccs szétlövéséről és a negyeddöntős szereplés reményéről is beszélt Virányi Zsolt kérdéseire válaszolva.

női jégkorong-válogatott magyar női jégkorong-válogatott Sportrádió Németh Anikó

Szétlövésben kikapott a svédektől, de bennmaradt a női hokiválogatott

2022-08-29 18:40:09

A Dániában zajló női elit jégkorong-világbajnokságon a magyar női válogatott a 2–2-es rendes játékidő után szétlövésben kikapott a svédektől, ám az így megszerzett egy ponttal is elérte célját, és megőrizte elit-vb-s tagságát.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott

Már megint... A női hoki-vb-n is egy góllal nyertek a dánok a mieink ellen

2022-08-28 16:32:04

A Dániában zajló női elit jégkorong-világbajnokság csoportkörének vasárnapi játéknapján a B-csoportban szereplő magyar válogatott hiába lőtt 45 alkalommal kapura, 1–0-s vereséget szenvedett a házigazdától, így egyelőre nem tudta biztosítani helyét az élvonalban.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott

Női jégkorong-vb: a bennmaradás kapujában a magyar válogatott

2022-08-28 12:19:41

A Dániában zajló női elit jégkorong-világbajnokságon szereplő magyar válogatott a szombati pihenőnapja után vasárnap este a házigazdákkal csap össze, s ha bármilyen módon – akár rendes játékidőben, akár hosszabbításban, vagy szétlövéssel – nyerni tud, bebiztosítja bennmaradását. Helyzetjelentés Frederikshavnból.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott

A csehek hét gólt ütve igazolták a papírformát a mieink ellen a női hoki-vb-n

2022-08-26 18:12:18

A németek elleni remek győzelem után pénteken a csehek ellen lépett jégre a magyar válogatott a Dániában zajló női elit jégkorong-világbajnokságon, s tulajdonképpen a papírformának megfelelően vereséget szenvedett, ám a hatgólos cseh siker váratlanul nagy – bár a 45–7-es kapura lövési mutató ezt még akár indokolhatja is.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott

Fantasztikus győzelemmel kezdték az elit-vb-t a mieink a németek ellen

2022-08-25 14:25:42

Az első tíz perc után Németország már 2–0-ra vezetett a Dániában zajló női jégkorong-világbajnokság B-csoportjának első mérkőzésén, a magyar válogatott nagyszerű játékkal fordított és 4–2-re győzött. Ezzel óriási lépést tett az elit-vb-s tagság megőrzése felé.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott Kiss-Simon Franciska

Női jégkorong-vb: a legjobbak között is bizonyítani akar a női válogatott

2022-08-25 12:47:57

Egymást követő második évben szerepelhet a magyar női jégkorong-válogatott az A-csoportos világbajnokságon. Tavaly a koronavírus miatt nem esett ki senki a legmagasabb osztályból, az idén viszont már semmi sem védi a gyengébben teljesítőket. A felkészülési mérkőzések rosszabb eredményei ellenére a csapat és a szövetségi kapitány is bizakodó az eddigi legnagyobb megméretés előtt.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott