Találatok a Kevin Constantine címkére

Találatok száma: 63

Jégkorong: Már kevesebbet őrlődünk a hibáinkon – Hári János

2023-09-18 20:41:00

Két idegenbeli győzelemmel kezdte el a Volán az osztrák bázisú ICEHL-t, jövő pénteken azonban ismét nagy feladat vár a fehérvári csapatra, a címvédő Salzburgot fogadja a Raktár utcában.

Kiss Dávid Kevin Constantine Hári János Fehérvár AV19

Jégkorong: Minél előbb szeretnénk megtalálni Constantine utódját – MacAdam

2023-07-14 16:44:14

Egyik napról a másikra távozott pozícióiból Kevin Constantine, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, a Fehérvár AV19 vezetőedzője, aki a Wenatchee Wild kedvéért hagyta el Magyarországot. A döntés által kialakult helyzetről kérdeztük Donald J. MacAdamet, a Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) szakmai igazgatóját.

magyar jégkorong-válogatott Kevin Constantine Fehérvár AV19 Donald J. MacAdam

Férfi jégkorong: megvan, hol folytatja a Magyarországról távozó Constantine

2023-07-14 12:09:32

A magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitányi és a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzői posztjáról érvényes szerződései ellenére távozó Kevin Constantine a Western Hockey League-ben (WHL) szereplő Wenatchee Wild vezetőedzőjeként folytatja pályafutását.

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong férfi jégkorong Wenatchee Wild Kevin Constantine Kanada

Férfi jégkorong: Constantine meglepő döntései – elhagyja a válogatottat és a Fehérvárt

2023-07-13 14:53:01

Kevin Constantine jelezte, hogy nem szeretne visszatérni Magyarországra, és kezdeményezi szövetségi kapitányi szerződésének felbontását, valamint nem folytatná a munkát a Hydro Fehérvár AV19 csapatával sem – olvasható a jegkorongszovetseg.hu közleményében. Utóbbit a székesfehérvári klub honlapja is megerősítette. Az amerikai szakvezető a döntést családi okokkal, egy lakóhelyéhez közeli munkalehetőséggel indokolta.

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong férfi jégkorong Szélig Viktor Sipos Levente Kevin Constantine

Jégkorong: Versenyképes volt a magyar csapat – Kevin Constantine

2023-05-30 21:50:08

A magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya értékelte lapunknak a vasárnap véget érő elit-világbajnokságon szereplő csapat teljesítményét.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb férfi jégkorong-válogatott férfi jégkorong Kevin Constantine

Jégkorong: Sajnálom a srácokat, nagyon keményen dolgoztak – Kevin Constantine

2023-05-23 12:47:22

Kevin Constantine nem sokkal a magyar jégkorong-válogatott elit-világbajnokságról való kiesése után leginkább az érzéseiről tudott beszélni, mintsem szakmai kérdésekről. Elmondta, nagyon sajnálja a játékosokat, mert tudja, milyen keményen dolgoztak azért, hogy elérjék a bennmaradást. 

magyar jégkorong-válogatott jégkorong hoki- Magyarország Kevin Constantine Ausztria

Jégkorong: Constantine elérzékenyülve hallgatta a magyar himnuszt

2023-05-17 01:49:00

Különleges pillanatként élte meg Kevin Constantine, ahogy a franciák elleni, hosszabbításos győzelem után a magyar jégkorog-válogatott együtt énekelte, hallgatta a magyar himnuszt a szurkolókkal. Boldog, hogy megadhatták nekik azt, amiért időt és pénzt nem sajnálva elutaztak a csapattal Tamperébe, az A-csoportos világbajnokságra. Úgy véli, a bennmaradáshoz szükség lesz még egy ilyen ragyogó teljesítményre.

magyar jégkorong-válogatott magyar himnusz jégkorong hoki-vb 2023 Magyarország Kevin Constantine

Kevin Constantine: Úgy játsszunk, hogy a lehetetlen is megtörténhessen!

2023-05-11 22:21:26

Nyomás nélkül, de óriási akarattal utazott el a magyar férfi jégkorong-válogatott az elit-világbajnokság helyszínére, Tamperébe. A válogatott szövetségi kapitányát, Kevin Constantine-t kérdeztük arról, hogyan várja a vb-tornát.

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong-világbajnokság címlapsztori Kevin Constantine

Jégkorong: Nilsson nélkül az elit-vb-n a válogatott – Kevin Constantine

2023-05-04 09:25:48

A honosított bekk idén másodszor szenvedett agyrázkódást, így a szövetségi kapitány, Kevin Constantine szerint nem játszhat a május 12. és 28. közötti elit-vb-n. A szakember arról is beszélt, a felkészülés utolsó szakaszában kevesebb kísérletezésre, stabilabb sorokra és egységekre számíthatunk.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-világbajnokság jégkorong Kevin Constantine

Jégkorong: „A főnök azt mondta, több rossz dolgot csináltunk, mint jót”

2023-05-01 21:59:34

„Jó felmérő lesz számunkra a Kanada elleni meccs, megtapasztalhatjuk, milyen egy sokkal jobb csapat ellen jégre lépni. Meg kell próbálni felvenni velük a kesztyűt, és beleállni” – Szabó Bence ezzel a várakozással tekint a Kanada elleni felkészülési mérkőzés elé. Bár a magyar férfi jégkorong-válogatott ez előtt még kétszer tesztelheti Szlovénia ellen, hogy sikerült-e kijavítania azokat a hibákat, amelyek a korábbi edzőmeccsen vereséghez vezettek.     

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Szabó Bence Kevin Constantine A-csoportos világbajnokság

Jégkorong: miért kapunk annyi kiállítást? Hári János elmondta az okát

2023-05-01 21:26:31

Hári János nem tulajdonít nagy jelentőséget annak, hogy eddig egy felkészülési meccs kivételével mindannyiszor vesztesen hagyta el a jeget a magyar férfi jégkorong-válogatott. Klasszis csatárunk szerint lépésről lépésre javul a csapat játéka, azt meg majd az A-csoportos világbajnokságon meglátjuk, ez mire lesz elég. 

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Kevin Constantine Hári János A-csoportos világbajnokság

Jégkorong: Kapunk mostanában hideget-meleget, viszont... – Vértes Nátán

2023-05-01 12:38:33

Lassan finisébe érkezik a magyar férfi jégkorong-válogatott felkészülése az A-csoportos világbajnokságra. A csapatba kerülésért még folyik a harc, hiszen jelenleg 29 fős keret dolgozik immár Budapesten, ahol a Kevin Constantine vezette együttes kétszer is megmérkőzik Szlovéniával az MVM Dome-ban. A hétfői edzésen Vértes Nátánnal beszélgetett az NSO Tv a hátuk mögött hagyott gyakorlómeccsek tapasztalatairól, illetve a vb-keretbe kerülésért folytatott harcról. 

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Vértes Nátán Szlovéni Kevin Constantine Kanada

Jégkorong: Frusztráló a sok kiállítás – Kevin Constantine

2023-04-27 09:26:11

Kevin Constantine szövetségi kapitány szerint számára és a játékosainak is sok tapasztalattal szolgált a magyar férfi jégkorong-válogatott szerdán zárult hosszú túrája, melyet nagy-britanniai vereséggel zárt le a csapat.

jégkorong Kevin Constantine

Jégkorong: Lehetőséget akartunk adni ezeknek a játékosoknak – Constantine

2023-04-07 00:03:20

Míg a magyar női jégkorong-válogatott már túl van az első meccsén az A-csoportos világbajnokságon, a férfiak még csak a felkészülés első hetét fejezték be. Kevin Constantine az ukránok elleni két felkészülési mérkőzésen adott lehetőséget a bizonyításra azoknak, akik a bő keret tagjai. Jövő héten közülük néhányan csatlakozhatnak a szűkebb kerethez – bár hiányzói még így is lesznek a válogatottnak. 

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Ukrajna Terbócs István Kevin Constantine A-csoportos vilgábajnokság