Találatok a Kevin Constantine címkére

Találatok száma: 16

Jégkorong: Nehéz felfogni még, hogy a nevemet skandálták – Horváth Dominik

2022-09-03 23:05:13

„Tetszett, amit láttam, főleg a kapunkban” – állapította meg Kevin Constantine, a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője a címvédő Rögle elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után. És ezzel nem volt egyedül, hiszen Horváth Dominik valóban kiválóan védett, nemhiába skandálta többször is a nevét a fehérvári szurkolótábor. Stipsicz Bence szerint a közönségtől olyan támogatást kaptak, hogy az ötperces emberhátrány alatt is úgy érezték, mintha öt az öt ellen játszanának.     

jégkorong Volán Stipsicz Bence Rögle Kevin Constantine Hydro Fehérvár AV19

Jégkorong: Újra sikeresek leszünk-e? Nem tudom – Kevin Constantine

2022-08-20 17:22:23

Javában zajlik a Hydro Fehérvár AV19 felkészülése a következő idényre, amely ezúttal már szeptember elsején elkezdődik a Zürich Lions elleni Bajnokok Ligája mérkőzéssel. Az NSO Tv a múlt hét során látogatott el a hokicsapat egyik edzésére, amely után Kevin Constantine vezetőedzővel beszélgettünk. 

jégkorong Bajnokok Ligája jégkorong Kevin Constantine ICEHL Hydro Fehérvár AV19

Jégkorong: Komolyan vesszük a BL-t, nem csak hokizgatunk – Németh Kristóf

2022-08-20 18:23:54

Már szeptember elsején bedobják a korongot az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A Hydro Fehérvár AV19 története során először lép jégre Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a nyitányon a Zürich Lions ellen. A csapat egyik fiatal titánjával, Németh Kristóffal beszélgetett az NSO Tv a számára áttörést hozó előző idényről, valamint az előttük álló kihívásokról. 

jégkorong Bajnokok Ligája jégkorong Németh Kristóf Kevin Constantine ICEHL Hydro Fehérvár AV19

Jégkorong: Kevin Constantine lett férfiválogatottunk szövetségi kapitánya

2022-07-03 19:34:02

Jaromír Jágr egyszer azt mondta neki, ő a legjobb edző, akivel valaha dolgozott. A mai napig van olyan élő NHL-rekord, amely a nevéhez köthető. A legutóbbi idényben a Hydro Fehérvár AV19-cel írt történelmet. Mostantól pedig ő a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya: Kevin Constantine! A Magyar Jégkorongszövetség tájékoztatása szerint az amerikai szakemberrel 2+1 éves megállapodást kötöttek. 

szövetségi kapitány magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Kevin Constantine Hydro Fehérvár AV19 A-csoportos világbajnokság

Jégkorong: így ünnepelték a történelmet író hokisokat Fehérváron! – videó

2022-04-12 01:16:00

Bár az ICEHL bajnoki címét nem sikerült megnyernie a Hydro Fehérvár AV19-nek, ezüstérmesként is történelmet írt. S hogy mekkora siker ez, mi sem bizonyítja jobban, mint a szurkolók szűnni nem akaró vastapsa az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Nézze meg az éremátadás pillanatait, illetve Erdély Csanád értékelését az idényről.

jégkorong Volán Red Bull Salzburg Kevin Constantine Hydro Fehérvár AV19 Erdély Csanád

Jégkorong: „Ha meg tudnám jósolni a meccsek eredményét, Vegasban élnék”

2022-04-08 01:19:06

Másodszor is a Red Bull Salzburg hagyta el győztesen a jeget az ICEHL döntőjében, miután 5–3-ra nyert a Hydro Fehérvár AV19 otthonában. A vereség ellenére a szurkolók vastapssal jutalmazták a nagyot küzdő csapatukat, amely egy öt perces emberhátrányt is kivédekezett. Többek között erről is beszélt a két gólt szerző Hári János, illetve Kevin Constantine vezetőedző az NSO Tv-nek.  

Red Bull Salzburg Kevin Constantine ICEHL Hári János Hydro Fehérvár AV19

After the NHL stars, Kevin Constantine wants to make history with Fehérvár as well

2022-03-08 22:06:44

Although there are no Igor Larionovs and Jaromír Jágrs in Fehérvár, Kevin Constantine would want to make history with the Hungarian team. Volán, that finished third in the regular season, could pass the quarterfinals for the first time in the ICEHL playoffs that start on Wednesday.

Kevin Constantine ICEHL Hydro Fehérvár AV19

Osztrák hokiliga: Kevin Constantine az NHL-sztárok után a Fehérvárral írna történelmet

2022-03-08 22:06:44

Noha Fehérváron nincsenek Igor Larionovok és Jaromír Jágrok, Kevin Constantine a magyar csapattal is történelmet írna: az alapszakasz harmadik helyén végző Volán a szerdán kezdődő ICEHL-rájátszásban először juthat a negyeddöntőnél tovább.

jégkorong Kevin Constantine ICEHL Hydro Fehérvár AV19

Osztrák hokiliga: vasárnap sem lép jégre a Fehérvár

2022-01-07 13:03:00

Újabb mérkőzése marad el a Hydro Fehérvár AV19-nek – olvasható a csapat honlapján. Kevin Constantine együttese a január 9-i, Ljubljana elleni idegenbeli találkozóját is elhalasztja a pozitív koronavírustesztek miatt.

Kevin Constantine ICEHL Hydro Fehérvár AV19

Jégkorong: NHL-rekorder edzőt igazolt a Hydro Fehérvár AV19

2021-05-10 09:46:40

Az osztrák központú ICEHL negyeddöntős befejezése után március 26-án szerződést hosszabbító, de az elveszített Magyar Kupa-döntő után április 6-án elküldött finn Antti Karhula helyett az amerikai Kevin Constantine lesz a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője. Ilyen pedigréjű szakember nem sok szaladgált eddig sem Székesfehérváron, sem Magyarországon…

Kevin Constantine Fehérvár AV19