Találatok a Hatayspor címkére

Találatok száma: 6

Légiósok: a szurkolóknál Varga Kevin lett a Hatayspor legjobb igazolása

2022-10-11 11:53:36

A nyáron a Kasimpasával szerződést bontó és a Hataysporhoz aláíró Varga Kevint választották a legjobb igazolásnak a szurkolók új klubjánál, a magyar támadó megelőzte többek között a korábban az angol Chelsea-ben is megforduló Christian Atsut is – derült ki egy török felmérésből.

Zé Luís Varga Kevin Hatayspor

Légiósok: Jöjjenek a gólpasszok, a gólok! – Az újra „török” Varga Kevin

2022-08-04 09:27:50

Törökországon belül váltott klubot Varga Kevin, aki azt reméli, nemcsak bekerül a Hatayspor kezdő tizenegyébe, hanem ott is ragad, és persze teljesítményével kiérdemli Marco Rossi szövetségi kapitány bizalmát.

török labdarúgás török foci légiósok labdarúgás interjú Varga Kevin

Légiósok: Varga Kevin aláírt a Hataysporhoz – hivatalos

2022-08-01 16:19:21

Mint arról beszámoltunk, Varga Kevin szerződést bontott a török élvonalbeli Kasimpasával, miután a klub tartozott neki. A 26 éves magyar válogatott szélsőt – ahogyan azt beharangoztuk – hétfőn bejelentette új klubja, a Hatayspor, amely szintén a török bajnokságban szerepel.

török labdarúgás török foci magyar átigazolás légiósok labdarúgás Varga Kevin

Légiósok: Varga Kevint hamarosan bejelentheti új klubja Törökországban

2022-07-28 13:44:50

Mint arról beszámoltunk, Varga Kevin szerződést bontott a török élvonalbeli Kasimpasával, miután a klub tartozott neki. A 26 éves magyar válogatott szélsőt hamarosan bejelentheti új klubja, a Hatayspor, mely szintén a török bajnokságban szerepel – olvasható a sporundibi.com-on.

légiósok labdarúgás Varga Kevin Törökország Hatayspor

Törökország: egy félidő alatt négyet vágott a gaboni támadó

2020-12-29 19:05:52

A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) 15. fordulójának keddi játéknapján a Hataysport 6–0-s idegenbeli győzelmet aratott az Antalyaspor felett. A vendégek gaboni csatára, Aaron Boupendza egy félidő alatt mesternégyest szerzett.

Törökország Süper Lig Hatayspor