Találatok a Gyulay Zsolt címkére

Találatok száma: 91

Sportrádió: A magyar sport egyre jobb és jobb – Gyulay Zsolt

2022-05-07 19:15:10

A Magyar Sport Napja alkalmából a Sportrádió interjút készített Gyulay Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével. Szó esett Juan Antonio Smaranch kijelentéséről, a Hungaroring és a magyar sport általános helyzetéről is.

Sportrádió MOB Juan Antonio Samaranch Gyulay Zsolt Formula–1

Autósport: ingyenes lesz a júniusi Super Racing Fesztivál

2022-04-21 12:23:26

Ingyenes lesz a belépés a HUMDA és a Hungaroring által közösen megszervezett Super Racing Fesztiválra június 11-én és 12-én. Az eseményen a túraautó-világkupa és a kamion Európa-bajnokság magyarországi futamát is megrendezik.

kamion Eb WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Kiss Norbert Hungaroring

F1: elfogytak a Magyar Nagydíj vasárnapra szóló jegyei

2022-04-01 16:27:27

Négy hónappal a július végén sorra kerülő Formula–1-es Magyar Nagydíj előtt elfogytak a jegyek a versenyhétvége július 31-i, vasárnapi programjára – írja a Magyar Távirati Iroda.

Magyar Nagydíj Gyulay Zsolt Formula–1

Magyar mentőakciók az ukrán sport jövőjéért

2022-03-18 08:17:30

Az ukrajnai háború borzalmai az ottani sportot sem kímélik, aki teheti, elhagyja szülőföldjét. Számos fiatal tehetség is útra kelt klubja vagy sportági szakszövetsége szervezésében, másokat a szüleik menekítik át a határon abban a reményben, hogy új, ideiglenes(?) otthonukban folytathatják az edzéseket, és nem törik ketté a karrierjük. Összeállításunkban olyan hazai akadémiákat, klubokat, műhelyeket mutatunk be, amelyek befogadtá, otthont adtak, sportolási lehetőséget kínálnak az Ukrajnából érkező fiataloknak.

orosz-ukrán háború Wladár Sándor Szergej Bubka Puskás Akadémia Magyar Kajak-kenu Szövetség MTK

MOB: Kulcsár Krisztiánnal bukik a főtitkár és a sajtófőnök is

2022-03-09 14:31:22

Szerdán összeült a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége – először a január 29-én megválasztott Gyulay Zsolt vezetésével. A szervezet a közleményében kitért arra, hogy megvitatta a pekingi téli olimpián résztvevő sportolók „sajtóban megjelent aggályait is” – Liu Shaoang Nemzeti Sportnak adott interjút szombaton, amelyben többek között azt is kifejtette, hogy a MOB munkatársai nem azonos mércével mérik a téli és a nyári olimpikonokat. Április 1-től nem Vékássy Bálint, hanem Fábián László látja el a főtitkári feladatokat. Gundel Takács Gábor és Szalay-Berzeviczy Attila is távozik.

téli olimpia Vékássy Bálint MOB Liu Shaoang Gyulay Zsolt Fábián László

Sportrádió: Gyulay Zsolt MOB-vizsgálatot ígér a pekingi botrány miatt

2022-03-05 19:12:49

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Gyulay Zsolt a Sportrádió vendégeként reagált a lapunk szombati számában megjelent cikkre, amelyben Liu Shaoang immár kétszeres olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó kemény kritikákat fogalmazott meg a pekingi olimpiai csapat vezetője, Dósa Viktória és a MOB főtitkára, Vékássy Bálint munkájáról.

téli olimpia Peking 2022 Liu Shaoang Gyulay Zsolt

Szolidaritás: magyar sportolók is jelentkeznek önkéntesnek

2022-03-04 14:25:47

A magyar sportban, sportért tevékenykedő kilenc szervezett összefogott, és tízmillió forintot ajánlott fel az ukrajnai háború Magyarországra érkező menekültjeinek támogatására – írja az MTI.

orosz-ukrán háború Szentkirályi Alexandra MOB Gyulay Zsolt Deutsch Tamás

Birkózás: a budapesti Eb lesz az év második legnagyobb sporteseménye idehaza

2022-02-21 13:09:30

A Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) a március 28. és április 3. között Budapesten esedékes birkózó Európa-bajnoksággal, valamint a március 26. és 27. között, szintén a fővárosban zajló grappling Eb-vel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a Testnevelési Egyetem Athén termében.

videó birkózás Szőke Alex Szabó Tünde Németh Szilárd NSO Tv

Sportrádió: Nem lehet leírni azt az érzést – Kósa Lajos Liu Shaoang aranyáról

2022-02-18 17:33:17

Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke és Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó-szövetség (MOKSZ) elnöke a Sportrádiónak beszélt a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók téli olimpián elért sikereiről, valamint a sportág jövőbeli fejlesztéséről. 

téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Kósa Lajos Gyulay Zsolt

F1: megteltek a lelátók, újabb tribün épül a Hungaroringen

2022-02-17 12:36:33

Még el sem kezdődött, máris elképesztő érdeklődés övezi a Formula–1 világbajnoki sorozat idei küzdelmeit, amit a Hungaroring vezetősége a „saját bőrén” is érez.

Magyar Nagydíj Hungaroring Gyulay Zsolt F1

Téli olimpia: Már most ez minden idők legjobb magyar szereplése – Gyulay Zsolt

2022-02-10 05:00:08

Bár még csak „félidőben” járunk, már most ez minden idők legjobb magyar téli olimpiája, fantasztikus a rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott – jelentette ki Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke.

téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya Peking 2022 MOB Gyulay Zsolt

Téli olimpia: Fantasztikus, hogy máris szereztünk egy érmet – Gyulay Zsolt

2022-02-06 06:02:24

„Fantasztikus, hogy van már érmünk a pekingi olimpián” – mondta Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az MTI-nek egy nappal azt követően, hogy a helyszínen tekintette meg a rövid pályás gyorskorcsolya vegyes váltójának döntőjét.

téli olimpia Peking 2022 Gyulay Zsolt

Téli olimpia: Szurkolok, és a magyar érdekeket képviselem – Gyulay Zsolt

2022-02-03 16:06:40

A Magyar Olimpiai Bizottság élére január végén megválasztott Gyulay Zsolt a koronavírus-fertőzést még idejében legyőző Liu Shaoanggal együtt utazott el a pekingi téli olimpiára, s úgy látja, egyáltalán nem kell aggódni a rövid pályás gyorskorcsolyázó formájáért.

téli sportok téli olimpia olimpia Peking 2022 NOB MOB

Téli olimpia: Megérzésem szerint nyerünk érmet – Gyulay Zsolt

2022-02-02 12:50:42

Helyi idő szerint szerda késő délután megérkezett Pekingbe, a téli olimpia helyszínére Liu Shaoang olimpiai, világ- és Európa-bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombaton megválasztott új elnöke, Gyulay Zsolt. Utóbbi az MTI-nek azt mondta, megérzése szerint lesz magyar érem a pénteken kezdődő téli játékokon, és bízik benne, hogy nem is egy.

téli olimpia gyorskorcsolya Peking 2022 Peking MOB Liu Shaoang

Hungarian Olympic Committee: Zsolt Gyulay is elected as President

2022-01-30 07:29:45

Normal 0 21 false false false EN-US ZH-CN X-NONE On January 29, the Hungarian Olympic Committee (MOB) convened a general meeting at 10 am, which had two agenda items: the presidential election that brought Zsolt Gyulay's success, and the decision to modify the minimum requirements for entry and accreditation for Olympic events.  

Gyulay Zsolt

Videó: így választották meg Gyulay Zsoltot a MOB elnökének

2022-01-29 18:33:03

Mint beszámoltunk róla, a szombati közgyűlésen Gyulay Zsoltot választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének. Nézze meg videónkon, hogyan választották meg az új elnököt!

videó NSO Tv MOB Gyulay Zsolt

Gyulay: Mi vagyunk a szakma, növelnünk kell az érdekérvényesítő képességünket

2022-01-29 14:04:10

A kajakosként kétszeres olimpiai bajnok Gyulay Zsoltot választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság 17. elnökévé. Az üzleti élet és a nemzetközi sportrendezvények terén is tapasztalt szakember azt ígéri, összefogja és felelősséggel vezeti az olimpiai családot, és eléri, hogy a MOB újra a sport parlamentje legyen.

MOB Gyulay Zsolt

MOB: Gyulay Zsolt lett a szervezet 17. elnöke

2022-01-29 11:38:07

Mint beszámoltunk róla, a szombati közgyűlésen Gyulay Zsoltot választották a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének. Az egykori kajakos az MTI összesítése alapján a szervezet 17. elnöke lett.

MOB Gyulay Zsolt

MOB: Gyulay a kizárt szervezetekkel találkozott

2022-01-28 15:41:19

Sterbenz Tamás rektor volt a házigazdája annak, a Testnevelési Egyetem szenátusi termében lezajlott pénteki egyeztetésnek, amelyen Gyulay Zsolt MOB-elnökjelölt találkozott a magyar sport meghatározó, de a Magyar Olimpiai Bizottság alapszabályváltozásai során a delegálási joguktól megfosztott szervezeteinek képviselőivel.

TE Sterbenz Tamás MOB Gyulay Zsolt