Találatok a Ausztrál nagydíj címkére

Találatok száma: 412

F1: az FIA döntött Sainz ausztráliai büntetéséről – hivatalos

2023-04-18 14:28:20

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elutasította a Ferrari Carlos Sainz Jr. Ausztrál Nagydíjon kapott büntetése kapcsán benyújtott felülvizsgálati kérelmét, miután a csapat nem tudott új és releváns bizonyítékokat felmutatni a keddi meghallgatáson.

Formula–1 Ferrari FIA F1 Carlos Sainz Jr. Ausztrál Nagydíj

F1: az FIA megvizsgálja Sainz Ausztráliában kapott büntetését

2023-04-14 18:48:57

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) vizsgálatot indít annak a büntetésnek az ügyében, amelyet Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője kapott a többször félbeszakított és újraindított április 2-i Formula–1-es Ausztrál Nagydíjon.

Ferrari FIA Carlos Sainz Jr. Ausztrál Nagydíj

F1: a Ferrari felülvizsgálati kérelmet nyújtott be Sainz büntetése kapcsán

2023-04-07 10:05:16

A Formula–1-es Ferrari felülvizsgálati kérelmet nyújtott be Carlos Sainz Jr. büntetése kapcsán, amelyet a versenyző Fernando Alonso kiforgatása miatt kapott a múlt hétvégi Ausztrál Nagydíjon.

Formula–1 Ferrari FIA F1 Carlos Sainz Jr. Ausztrál Nagydíj

F1: miért nem kapott büntetést Hamilton Ausztráliában?

2023-04-04 13:01:48

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) vizsgálta a Formula–1-es Ausztrál Nagydíj versenyének első újraindítását megelőző eseményeket, amikor majdnem tömegbaleset alakult ki. A szövetség kiértékelte, pontosan mi vezetett a káoszhoz, elmagyarázta, miért nem vont felelősségre senkit, és jelezte, megfontolja, változtasson-e a vonatkozó szabályokon a jövőben.

Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton George Russell Formula–1 FIA

F1: megsérült egy szurkoló a Magnussen autójáról lerepülő törmelék miatt

2023-04-03 15:27:13

A Formula–1-es Ausztrál Nagydíj főszervezője, Andrew Westacott megerősítette, hogy egy szurkoló megsérült, amikor a Kevin Magnussen autójáról leszakadó elem berepült a kilátogató közönség közé, és eltalálta a karját.

Kevin Magnussen Haas Formula–1 F1 Ausztrál Nagydíj

F1: Hamilton igazi bajnokhoz méltóan versenyzett – Alonso

2023-04-03 14:35:06

A Formula–1-es Aston Martin spanyol versenyzője, Fernando Alonso igazi érzelmi hullámvasúton ment keresztül az újabb harmadik helyéig az Ausztrál Nagydíjon. A spanyol ráadásul a második pozícióért is csatában volt Lewis Hamiltonnal, ám végül nem tudta hibára kényszeríteni a korábbi csapattársat, és a hajrában történt megszakítások meghiúsították az összecsapást.

Lewis Hamilton Formula–1 Fernando Alonso F1 Ausztrál Nagydíj Aston Martin

F1: A Red Bull nyilvánvalóan visszafogja a tempóját – Russell

2023-04-03 13:12:22

A Formula–1-es Mercedes versenyzője, George Russell úgy érzi, nyerhetett volna az Ausztrál Nagydíjon, ha nem szakítják meg szerinte teljesen feleslegesen piros zászlóval a versenyt Alexander Albon balesetét követően, illetve nem esik ki motorgond miatt. A brit úgy érzi, szinte tökéletes munkát végeztek a hétvégén, de némileg csalókának tartja a Red Bull tempóját. A versenyző biztos benne, a „vörös bikák" visszafogják magukat, mivel minél gyorsabbnak tűnnek, a sportág annál inkább megpróbálja visszalassítani őket. 

Red Bull Mercedes George Russell Formula–1 FIA F1

F1: íme, a nemzetközi sajtóvisszhang az Ausztrál Nagydíj őrült futama után

2023-04-03 10:46:22

A nemzetközi sajtó elsősorban a káoszt emeli ki a vasárnapi Formula–1-es Ausztrál Nagydíjról írt beszámolókban a verseny másnapján.

sajtóvisszhang Formula–1 F1 Ausztrál Nagydíj

F1: Bottas elvegyült Ausztráliában; káosz a futam alatt és után is

2023-04-02 16:48:07

Max Verstappen nyerte meg a Formula–1-es Ausztrál Nagydíjat. Bár a címvédő csapattársa is nagy reményekkel vágott neki az idény harmadik versenyhétvégéjének, Sergio Pérez már az időmérő elején megnehezítette a saját dolgát a világbajnoki címért folytatott csatában. A Ferrari szintén (egy újabb) gyenge versenyen van túl, míg Valtteri Bottas is csak a külsejével került a figyelem középpontjába Melbourne-ben. A hétvégén egyébként annyiszor került elő a piros zászló, mint sosem az utóbbi időben.

Valtteri Bottas Sergio Pérez Red Bull Ferrari FIA F1-legek

F1: megszületett a döntés a Haas óvásának ügyében

2023-04-02 15:41:37

Elutasította a Haas-istálló óvását a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA), így nem változott az Ausztrál Nagydíj végeredménye. A sportfelügyelők az Alpine-versenyzők balesetével kapcsolatban is ítéletet hoztak.

Haas F1 Ausztrál Nagydíj Alpine

F1: Leclerc legrosszabb szezonkezdete; Verstappen nem érti a sportfelügyelőket

2023-04-02 12:33:55

Max Verstappen győzelmével ért véget a Formula–1-es Ausztrál Nagydíj. Az idény harmadik futama igen izgalmasan alakult, ám egy-két vitatható döntés miatt is emlékezetes maradhat. Verstappen például nem érti, miért kellett másodjára is félbeszakítani a versenyt, míg Carlos Sainz Jr. büntetésével a spanyol hibáját elszenvedő Fernando Alonso sem ért egyet. Lewis Hamilton rendkívül elégedett, amiért a dobogón ünnepelhetett Melbourne-ben, Charles Leclerc azonban korántsem ilyen idénykezdetre számított.

Red Bull Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton Ferrari Fernando Alonso

F1: óvást nyújtott be a Haas a melbourne-i futam végeredménye ellen

2023-04-02 12:15:57

Megóvta az Ausztrál Nagydíj végeredményét a Haas, ugyanis az amerikai istállónál úgy vélik, hogy Nico Hülkenberget illeti az utolsó dobogós hely.

Nico Hülkenberg Haas F1 Ausztrál Nagydíj

F1: Verstappen nyerte meg a hosszúra nyúlt melbourne-i versenyt

2023-04-02 06:39:15

Max Verstappen aratott győzelmet a Formula–1-es Ausztrál Nagydíjon, amelyet többször is félbe kellett szakítani, majd nem mindennapi módon ért véget. A címvédő mellé végül Lewis Hamilton és Fernando Alonso állhatott fel a dobogóra, Charles Leclerc és George Russell idő előtt feladni kényszerült a melbourne-i futamot.

Melbourne Formula–1 F1 Ausztrál Nagydíj

Három állórajt, furcsa leintés és Verstappen győzelme az Ausztrál GP-n

2023-04-02 06:18:22

Max Verstappen aratott győzelmet a Formula–1-es Ausztrál Nagydíjon, amelyet többször is félbe kellett szakítani, majd nem mindennapi módon ért véget. A címvédő mellé végül Lewis Hamilton és Fernando Alonso állhatott fel a dobogóra, Charles Leclerc és George Russell idő előtt feladni kényszerült a melbourne-i futamot.

Melbourne Formula–1 F1 Ausztrál Nagydíj

F1: Hamilton a győzelmet célozta meg az álomszerű időmérő után

2023-04-01 08:40:02

Max Verstappen még nem nyert a Formula–1-es Ausztrál Nagydíjon, így a célja nem is lehet más a pole pozícióból, mint a győzelem. A második helyet megszerző George Russell némileg csalódott volt, hogy lemaradt a rajtelsőségről, míg a harmadik Lewis Hamilton a címvédőhöz hasonlóan az első helyért szállna harcba. Míg a Mercedest meglepte a jó szereplése, a negyedik Fernando Alonsót egyáltalán nem érte váratlanul az „ezüstnyilak" előretörése, de reméli, hogy a versenyen megelőzheti őket. A Q1-ben búcsúzó Sergio Pérez nehéz futamra számít.

időmérő Sergio Pérez Red Bull Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton

F1: Max Verstappené a pole pozíció az izgalmas ausztrál időmérőn

2023-04-01 08:13:03

Max Verstappen (Red Bull) szerezte meg a pole pozíciót a Formula–1-es Ausztrál Nagydíj időmérőjén. Mögötte meglepetésre George Russell vezérletével a Mercedes kettőse zárt, míg az első ötöst Fernando Alonso (Aston Martin) és Carlos Sainz Jr. (Ferrari) egészítette ki.

időmérő Formula–1 F1 Ausztrál Nagydíj

Verstappen a pole-ban; a két Mercedes a top 3-ban a melbourne-i időmérőn

2023-04-01 05:37:28

Max Verstappen (Red Bull) szerezte meg a pole pozíciót a Formula–1-es Ausztrál Nagydíj időmérőjén. Mögötte meglepetésre George Russell vezérletével a Mercedes kettőse zárt, míg az első ötöst Fernando Alonso (Aston Martin) és Carlos Sainz Jr. (Ferrari) egészítette ki.

időmérő Formula–1 F1 Ausztrál Nagydíj

F1: Verstappen a leggyorsabb; az Alpine villantott az ausztrál időmérő előtt

2023-04-01 05:00:13

Max Verstappen volt a leggyorsabb a Formula–1-es Ausztrál Nagydíj harmadik és egyben utolsó szabadedzésén. A holland mögött Fernando Alonso (Aston Martin) és nagy meglepetésre Esteban Ocon (Alpine) érkezett, míg az első ötös sorát George Russell (Mercedes) és Pierre Gasly (Alpine) tette teljessé.

szabadedzés Formula–1 F1 Ausztrál Nagydíj 3. szabadedzés

F1: Leclerc még nem volt ilyen lelkes; Hamilton megint a beállításokkal küzd

2023-03-31 08:34:26

A Formula–1-es Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén Max Verstappen, míg a másodikon Fernando Alonso végzett az élen. Bár a holland még nem igazán tudta elkapni a ritmust Melbourne-ben, elégedett a Red Bull-lal, míg a jó napot záró spanyol kiemelte, hogy száraz folytatásban bízik. A Mercedesnél felemás volt a versenyzők érzése: Lewis Hamilton a beállításokkal bajlódott, míg George Russell arról beszélt, hogy jó irányba indultak el a módosításokkal. A fiatalabbik brithez hasonlóan Charles Leclerc is örül a változtatásoknak, a monacói úgy érzi, az idényük eddigi legjobb második tréningjét futották.

szabadedzés Max Verstappen Formula–1 Fernando Alonso FIA F1

F1: Fernando Alonso zárt az élen a második ausztrál edzésen

2023-03-31 07:56:49

Fernando Alonso (Aston Martin) zárt az élen a Formula–1-es Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén. Mögötte Charles Leclerc (Ferrari) és Max Verstappen (Red Bull) érkezett, míg az első ötös sorát George Russell (Mercedes) és Carlos Sainz Jr. (Ferrari) tette teljessé az eső áztatta gyakorláson.

szabadedzés Formula–1 F1 Ausztrál Nagydíj 2. szabadedzés