Hughton is bízik a Norwich feljutásában!

Vágólapra másolva!
2015.04.04. 12:04
Az egy éve menesztett menedzserünk is bízik abban, hogy a klubunk feljut a Premier Ligába. Az egykori menedzserünk a 2014-es év végén került a...

Az egy éve menesztett menedzserünk is bízik abban, hogy a klubunk feljut a Premier Ligába.Az egy éve menesztett menedzserünk is bízik abban, hogy a klubunk feljut a Premier Ligába.

Az egykori menedzserünk a 2014-es év végén került a Brighton élére. Chris feladata a kiesés elkerülése lett, és szinte ugyanazt a játékstílust (4-2-3-1 és a 4-3-3) erőlteti a Brighton-nál, mint a Norwich-nál.

"Ők egy nagy csapat és úgy érzem, hogy feljutnak ebben a szezonban. Azt hiszem, hogy automatikusan fognak feljutni ebben a szezonban."-vélekedik Hughton.

"Azt hiszem már megvan a legjobb csapatuk és nekünk is megvan a legjobb csapatunk."

"Csalódott voltam, mikor az első 20 percben kiválóak voltak. Nehezen kerültük a közelükbe, mert csomó jó futballistáik vannak."

"Az igazi kis minőség a javukra fordította a meccset."

Hughton kitért Redmond-ra is, akit anno pont ő hozott klubhoz.

"Redmond nagy tehetség és ő bármit megtud tenni bárkivel szemben. Tudom, hogy Nathan különösen jól betud szállni a padról. Benne van a meglepetés faktor. Ezt alkalmaztam rendszeresen a Birmingham-nál és a Norwich-nál is, amikor oda vittem."

Hughton mérlege egyébként a Brighton-nál így néz ki: 7 győzelem, 4 döntetlen, 7 vereség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik