Koronavírus: a német válogatott két és fél millió eurót adományozott

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.03.18. 17:17
null
A német válogatott nem kevés összeggel támogatja a koronavírus elleni harcot (Fotó: AFP)
A német labdarúgó-válogatott két és fél millió eurót adományozott azok számára, akik érintettek voltak a koronavírus-járványban. Ezt Matthias Ginter és Leon Goretzka is megerősítette.

 

„Ritkaság az, amikor olyan pánikhangulat van világszerte, mint most. Nagyon jó látni, mennyire összetartóak az emberek. Mi, a nemzeti csapat tagjai, szeretnénk két és fél millió eurót felajánlani azért, hogy mi is segítsünk” – mondta Ginter a hivatalos Instagram-oldalán.

Goretzka, a Bayern München játékosa szerint nem csak az idősebbeket, hanem a fiatalabb generációt is érinti a koronavírus.

„Mindenkit szeretnék megkérni, hogy maradjon otthon. A mi feladatunk is, hogy otthon maradjunk és részt vegyünk abban, hogy megállítsuk a vírust. Az olyan platformokon, mint a wirhelfen.eu, te is kiveheted a részed a probléma megoldásából. A német válogatott szeretne két és fél millió eurót adományozni a jó ügy érdekében. Vigyázzatok magatokra, legyetek egészségesek, és remélem, hogy hamarosan találkozunk a futballpályán” – mondta Goretzka.

További információk várhatók Németországból, hiszen még össze fog ülni a DFB elnöke, Fritz Keller, a nemzeti csapat és az utánpótlás igazgatója, Oliver Bierhoff, valamint a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik