A Karlsruhénál úgy vélik, számolni kell Hajnal Tamás távozásával

Vágólapra másolva!
2008.01.17. 14:34
A Karlsruhe együttesének vezetői úgy vélik, amennyiben Hajnal Tamásnak sikerül megegyeznie a Dortmunddal, akkor nem tudják megtartani a magyar irányítót. A vesztfáliaiak a középhátvéd Mario Eggimant is átcsábítanák.
Hajnal Tamás: irány Dortmund?
Hajnal Tamás: irány Dortmund?
Hajnal Tamás: irány Dortmund?
Hajnal Tamás: irány Dortmund?

Kiváló félévet produkált Hajnal Tamás az újonc Karlsruhe együttesénél, hiszen csapata a hatodik helyen áll, ő pedig öt gólpasszal és hat góllal vette ki a részét a sikerekből.

Nem véletlen, hogy más klubok felfigyeltek a KSC legjobbjaira, és az újonccsapatnak nehéz dolga lesz, ha meg akarja őket tartani.

Hajnal Tamás is az érdeklődés középpontjában áll, a magyar irányítóval kapcsolatban legtöbbször a Dortmund nevét lehetett hallani. A Karlsruhe is megerősítette, hogy Hajnal ügyében már felvette velük a kapcsolatot a vesztfáliai együttes.

„Korábban a Bayern München „nevelőegyesülete voltunk, most úgy néz ki, hogy a Dortmundé leszünk” – értékelt némi iróniával Rolf Dohmen, a KSC menedzsere, utalva arra, hogy korábban a bajorok Oliver Kahnt, Thorsten Finket, Mehmet Schollt, Oliver Kreuzert és Michael Tarnatot is Karlsruhéból hoztak el.

A Dortmund is jó lehetőséget lát a Baden-Württemberg-i együttesben, a szezon előtt a másodosztályú gólkirályi címet elhódító Giovanni Federicót csábította át a Ruhr-vidékre, most pedig Hajnallal és a csapatkapitány Mario Eggimann-nal tenné ugyanezt.

„Felhívott Michael Zorc, a Dortmund menedzsere, és engedélyt kért, hogy Hajnallal tárgyalhasson” – folytatta Dohmen. – „Ha Tamás kap egy jó ajánlatot, akkor nem tudjuk őt megtartani.”

Marc Wilmots, a játékos menedzsere úgy nyilatkozott, hogy Hajnalt a Dortmundon kívül más csapatok is keresik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik