Ázsiai BL: elképesztő vád a sztáredzőtől – szabotált az ellenfél?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.13. 17:08
Elképesztő váddal állt elő André Villas-Boas, miután a sztáredző csapata, a Sanghaj SIPG a labdarúgó Ázsiai Bajnokok Ligájában hosszabbítás után jutott csak tovább a Kuangcsou Evergrande elleni párharcból.

A Sanghaj a párharc első mérkőzésén 4–0-ra nyert, így a visszavágó papíron simának ígérkezett – igen ám, de a Kuangcsou hazai pályán ledolgozta hátrányát, és mivel a hosszabbításban sem sikerült döntésre vinniük a csapatoknak a dolgokat (nem árt megjegyezni, a ráadásban két játékost is kiállítottak Villas-Boas együtteséből), a tizenegyesekre maradt a döntés.

Ebben Villas-Boas csapata volt a jobb, így továbbjutott a párharcból.

A portugál sztáredző a mérkőzés után meglepő vádaskodásba kezdett.

„Az ideutazás során két autó több balesetet is okozott előttünk. Ez a klub állhat az egész mögött” – fejtegette véleményét a riválisról Villas-Boas.

A tréner az interjúban egyébként az összecsapás játékvezetőjéről is kritikusan fogalmazott: mint mondta, a spori „ajándékba adta” a tizenegyespárbajt a Kuangcsounak, ezenfelül az ellenfélnél olyan játékos lehetett a pályán, aki korábban könyökölt, mégsem tiltották el, továbbá a szakember azt is ecsetelte, hogy szégyen az, hogy az ő együttesében védő kapus sárga lapot kapott a tizenegyespárbajban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik