Újpest FC Fót-Pápa 2-0 (1-0)

A mérkőzésről tudósított: TEMESVÁRI MIKLÓSA mérkőzésről tudósított: TEMESVÁRI MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2002.11.10. 20:59
Címkék
Rögtön az első percben nagy hazai helyzettel indult a találkozó, de Horváth Tamás tíz méterről a kapu fölé lőtt. A 8. percben érkezett a válasz, ám Sitku Illés öt méterről föléfejelt. Cseri Gergő, a hazaiak középpályása viszont már nem hibázott, amikor az első szögletet köve-tően megszerezte a vezetést a 16. percben. A második játékrészben már jóval kevesebb helyzet adódott. Többet támadott ugyan a pápai együttes, de nagyon körülményesen, átütőerő nélkül szövögette akcióit. A 80. percben viszont a fóti Csopaki István gyönyörű lövésével gyakorlatilag el is dőlt a találkozó sorsa, sőt még egy kihagyott tizenegyes is belefért a hazaiaknak a 87. percben, amikor is Kapcsos Vince büntetőjét Borsi Csaba vetődve hárította.

MESTERMÉRLEG
Sarlós András: – Az első félidőben a Pápának volt több helyzete, a második játékrészben taktikát változtattunk, és egy szép akcióból esett találattal megdupláztuk előnyünket, így még az is belefért, hogy kettő-nullánál tizenegyest hibáztunk.
Pintér Attila: – Gólokkal kellett volna nyernünk, és mégis kettő-nulla lett az eredmény a hazaiak javára. Igaz, egy-nullánál szabályos gólunkat nem adta meg a játékvezető, így nagyban befolyásolta a mérkőzés alakulását, de nem ezért vesztettünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik