P. K.
2023.01.31 11:20 Frissítve: 2023.01.31 13:46

Légiósok: fordulat következhet Szalai Attila ügyében

Ugyan a múlt héten Törökországban ismét felerősödtek azok a pletykák, hogy Szalai Attila a télen Angliába szerződhet a Fenerbahcétól, úgy tudjuk, erre a téli átigazolási időszakban már csekély az esély, az viszont elképzelhető, hogy szerződést hosszabbít a klubbal.

Miközben a török sajtóban továbbra is tartja magát a hír, hogy a Liverpool szerződtetné Szalai Attilát, értesüléseink szerint nagyobb esély van arra, hogy a télen szerződést hosszabbít az isztambuli klubbal (Fotó: tv100.com)

 

A török sajtóban az elmúlt bő egy hétben a West Ham United, a Newcastle United, majd a Liverpool érdeklődéséről is írtak Szalai Attilával kapcsolatban, de olyan ajánlat továbbra sem érkezett, amit a Fener elfogadott volna – a hírek szerint 20 millió eurót szeretnének érte kapni.

 
Újabb játékos megy az NB I-ből Németországba; Rossi szélsője is válthat – helyzetkép
A NAP MAGYAR VONATKOZÁSÚ HÍREI
NB I-ES ÁTIGAZOLÁSOK CSAPATRÓL CSAPATRA

Tavaly nyáron az orosz Zenit megadta volna ezt az összeget, de Szalai Attila nem kíván mindenképp váltani, csak olyan helyre szerződne, amelyiket szakmailag is előrelépésnek érez. Éppen ezért információink szerint a Fenerbahce vezetői közben megkezdték az egyeztetéseket a 25 éves játékos menedzsereivel a szerződésének meghosszabbításáról, hogy javítsák piaci pozícióikat a Szalai átigazolásáról szóló tárgyalások során. Másrészt Jorge Jesus vezetőedző is ragaszkodik magyar kulcsemberéhez.

Így, ha az utolsó órákban nem fut be Angliából – a szigetországban január 31-én zárul az átigazolási időszak – egy visszautasíthatatlan ajánlat, akkor könnyen lehet, hogy a télen nem a klubváltását, hanem a szerződésének meghosszabbítását jelentheti majd be a Fener. Erre akkor kerülhet sor, ha a feleknek sikerül egy olyan egyezségre jutni, ami garantálja, hogy megfelelő ajánlat esetén topligába tud szerződni a 31-szeres válogatott labdarúgó.

Szalai Attila 2021 januárjában négy és fél évre szóló szerződést kötött a Fenerrel. Azóta 99 tétmeccsen több mint nyolcezer percet játszott a török élvonalban jelenleg 2. helyen álló csapat színeiben, öt gólt szerzett és négy gólpasszt adott.

 

2023.01.28 20:27:41

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Végre van egy futballistánk, aki nem csupán tüzel, lőni is tud.

2023.01.28 00:14:14

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sportolóink a legtöbbször akkor szembesülnek a valósággal, amikor szétpattan a burok. Vagy legalábbis vészesen repedezik. Ezért lehet, hogy sokan el sem tudnak mást képzelni a versenyzés után, csak a sportágukat. Érthetően, hiszen azt ismerik, magabiztosan közlekednek benne, hogy mennyit tudnak róla, kérdés, de a lényeg: a múlt(juk)ból kívánnak megélni.

2023.01.27 12:55:21

Légiósok nemzetisport.hu

Szoboszlaiék a Stuttgartot fogadják, a Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlin városi rangadót vív.

2023.01.13 23:01:50

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mentalitásban kevés hozzá hasonló magyar labdarúgó van.