Supka Attila lesz a Pécsi MFC vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2012.05.29. 20:47
Címkék
Bár egyik klub sem erősítette meg, a Nemzeti Sport Online értesülései szerint kedden eldőlt, hogy Supka Attila elhagyja a Budapest Honvéd kispadját, és a következő idényben a Pécsi MFC vezetőedzője lesz.
Supka Attila (jobbra) rövidesen a Pécsi MFC vezetőedzője lesz (Fotó: Török Attila, archív)
Supka Attila (jobbra) rövidesen a Pécsi MFC vezetőedzője lesz (Fotó: Török Attila, archív)

 

Amint arról korábban beszámoltunk, a Pécsi MFC vezetősége Supka Attilát nézte ki új vezetőedzőjének. A szakember a Sport TV vasárnapi, Harmadik Félidő című műsorában nem cáfolta, hogy már egyeztetett a labdarúgó NB I legutóbbi idényét a 12. helyen záró baranyaiakkal.

Supka kedden ült le tárgyalni George Hemingwayjel, a Budapest Honvéd tulajdonosával, de az NSO információi szerint az elöljárónak annak ellenére sem sikerült meggyőznie a szakembert, hogy a fővárosiak a bajnoki 4. helyezéssel kiléphetnek a nemzetközi porondra.

Tudtunkkal a Honvéd így nem gördít akadályt Supka Attila klubváltása elé, s az edző ígérete szerint csütörtökig el is dől a sorsa. A pécsiek várhatóan még a héten bejelentik az új vezetőedző érkezését, aki mellett Lőrincz Emil pályaedző és Babócsy András kapusedző is a PMFC-hez szerződhet a Honvédtól.

Bő két hónapon belül ez lesz a második edzőváltás a PMFC-nél, a Mészáros Ferencet váltó Mink Olivér már a szezon befejezése előtt jelezte, hogy nem folytatja a munkát – nem csoda, hiszen nyolc bajnokin csak egy pontot szerzett a csapattal.

A PMFC-nél vezetőségváltás történt, Bérczy Balázs helyett Feleki Attila, a Kozármisleny elnöke és Elbert Gábor korábbi MLSZ-főtitkár intézi a klub ügyeit, az elszánt páros Supka megszerzésével kezdené meg egy új, sikeresebb csapat felépítését.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik