NB I: a Fradi visszautasította a Colo-Colo ajánlatát – sajtóhír

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 19:13
null
Carlos Auzqui jövője továbbra is kérdéses (Fotó: Fradi.hu)
A Colo-Colo másodszor is ajánlatot tett a Ferencváros támadójáért, Carlos Auzquiért, azonban a zöld-fehérek ismét elutasították a chileiek érdeklődését.

 

Chilei sajtóinformációk szerint a Ferencváros visszautasította a Colo-Colo ajánlatát, amelyet az argentin Carlos Auzquiért tett a chilei együttes. Decemberben már visszautasított egy ajánlatot a Fradi a Colo-Colótól. A maculi egylet vásárlási opcióval együtt szeretné kölcsönvenni a játékost, akivel ez már nem először fordulna elő.

Azonban az Al Aire Libre en Cooperativa információi szerint a Ferencváros a legújabb ajánlatot is visszautasította, mivel az ajánlat túl alacsony ahhoz képest, amennyit a zöld-fehérek fizettek az argentinért.

A Colo-Colo egyik legendás játékosa, Marcelo Barticciotto a klubvezetést bírálva arról nyilatkozott, a problémát az okozza, hogy a csapatnak nincs pénze játékosok vásárlására, ezért próbálkoznak folyamatosan kölcsönszerződésekkel, illetve ingyen igazolható játékosokkal, de az igazán jó játékosokat nem szokták kölcsönadni – idézi a korábbi labdarúgót a sentimientopopular.cl.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik