FTC: gólerős angol támadó érkezett a női csapathoz

Vágólapra másolva!
2022.07.22. 12:12
null
Shameeka Fishley egyik célja a Bajnokok Ligája-csoportkör (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros szerződtette a női labdarúgócsapatába a gólerős angol támadót, Shameeka Fishleyt – számolt be róla a zöld-fehér klub a hivatalos honlapján.

A 28 éves, 175 centiméter magas játékos Leedsben született, ott is kezdett el futballozni, majd 17 esztendős korában, 2011-ben a Chelsea akadémiájára került. Anglia után kipróbálta magát az Egyesült Államokban, Izlandon, Olaszországban és Spanyolországban is. Legutóbb a török Fenerbahcénál szerepelt, amelynél 2021 novembere óta 23 mérkőzésen 23 gólt szerzett – írja róla a fradi.hu.

Az angol támadó a FradiMédiának adott első interjújában elmondta, szeretne bajnokságot és Magyar Kupát nyerni, és természetesen bejutni a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Fishley az FTC ötödik nyári szerzeménye a szombathelyi Viktóriától szerződtetett kapus, Bíró Barbara, a Soroksárról visszatérő és profi szerződést aláíró Ott Eszter, valamint a Diósgyőrből érkező Biljana Bradics és Hanna Barker után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik