Kitették a keretből az ősfradistát: Lipcsei nem lesz ott a Tuzsér ellen

Vágólapra másolva!
2008.05.03. 20:33
A másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencváros játékosa, Lipcsei Péter a szakmai stáb döntésének értelmében nem tart a csapattal a vasárnapi, Tuzsér elleni bajnokira – adta hírül a 100%Fradi értesüléseire hivatkozva a zöld-fehér csapat hivatalos honlapja, az ftc.hu.
Lipcsei Péter nélkül milyen lesz a Fradi?
Fotó: Mirkó István (NS-archív)
Lipcsei Péter nélkül milyen lesz a Fradi?
Lipcsei Péter nélkül milyen lesz a Fradi?
Fotó: Mirkó István (NS-archív)
Lipcsei Péter nélkül milyen lesz a Fradi?

Lipcsei Péter nem lesz ott a Ferencváros gyakorlatilag már tét nélküli mérkőzésén, a vasárnapi Tuzsér elleni bajnokin. A Fradi emblematikus figurája a hivatalos közlés szerint a szakmai stáb döntésének értelmében hagyja ki a csapat következő találkozóját.

Természetesen a döntést követően máris megkezdődtek a találgatások, hogy mi lehet az ügy hátterében. Berki Krisztián, az FTC zRt. igazgatóságának elnöke a honlapon rövid tájékoztatást adott a kialakult helyzetről.

„Bobby Davison vezetőedző a játékossal egyetértésben úgy döntött, hogy a Tuzsér elleni bajnokin eltekint Lipcsei Péter játékától. Szeretném ugyanakkor leszögezni, hogy ez semmilyen módon nem jelenti azt, hogy bármiféle személyes probléma idézte volna elő a helyzetet” – mondta Berki.

„Lipcsei Péter helye biztos a csapatban, továbbra is élvezi Bobby Davison bizalmát. Szakvezetőnk pontosan tudja, mire képes a csapatkapitányunk, mire képes együttesünk, ha ő is a pályán van, vezetőedzőnk a Tuzsér elleni mérkőzésen elsősorban azt szeretné felmérni, mások mire képesek Lipcsei Péter posztján – tette hozzá Berki.

A Ferencváros csütörtökön 2–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Kecskeméttől, így gyakorlatilag biztossá vált, hogy nem jut vissza az első osztályba a szezon végén. Legalább is a pályán mutatott teljesítmény alapján.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik