Klasszis jöhet: Hernán Crespo ajánlatot kapott a Videotontól

Vágólapra másolva!
2011.06.21. 12:08
null
Olasz lapértesülések szerint a Videoton érdeklődik Hernán Crespo iránt (Fotó: Action Images)
Címkék
A Gazzetta di Parma keddi kiadásában megerősítette a Nemzeti Sportban június 11-én megjelent, olasz forrásokból származó információt, amely szerint Hernán Crespo iránt érdeklődik a magyar bajnok Videoton.

A 35 éves, 64 argentin válogatott mérkőzésen 35 gólt szerző csatár a Gazzetta di Parma szerint már megkapta az ajánlatot a magyar bajnokcsapattól, és a menedzsere mérlegeli azt.

A fehérváriak új vezetőedzője, Paulo Sousa egyébként 2000 tavaszán Hernán Crespo csapattársa volt a Parmánál.

A Nemzeti Sport Online azonban olasz sajtóforrásból úgy tudja, igen kicsi az esélye annak, hogy Crespo a Videoton játékosa legyen.

A Gazzetta dello Sport parmai tudósítója, Giovanni Sandro érdeklődésünkre elmondta, hogy a csatár jelenleg Argentínában pihen, és az elutazása előtt szóban megállapodott a Parma vezetőivel arról, hogy egy évvel meghosszabbítja a június végén lejáró szerződését. Ez összecseng azzal, amit a Nemzeti Sport a június 11-i számában közölt, miszerint Crespo nem szívesen hagyná ott az olasz várost, ahol üzleti érdekeltségei vannak.

Ami tény viszont, hogy aláírt szerződés egyelőre nincs a két fél között – tehát elvben még minden megtörténhet.

Crespo számos óriási klubnál szerepelt pályafutása során: a River Plate-nél kezdte a karrierjét, majd Európába átjőve, két pármai időszaka között a Lazióban, az Interben, a Chelsea-ban, a Milanban és a Genoában is megfordult.

HERNÁN CRESPO LEGSZEBB GÓLJAI

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik