A csereként beálló Montvai Tibor góljával nyert a Szpari

Vágólapra másolva!
2007.11.24. 15:09
Címkék
Eseménytelenül zajlott a Nyíregyháza-Vasas meccs első félideje, majd Szilágyi szerzett vezetést a hazaiaknak, ezután javult a színvonal és Németh Norbert révén még az első félidőben egyenlített a Vasas, de a csereként beálló Montvai Tibor fejesével végül az újonc örülhetett.
A csereként beállt Montvai Tibor gólja három pontot ért a hazaiaknak
NS-archív
A csereként beállt Montvai Tibor gólja három pontot ért a hazaiaknak
A csereként beállt Montvai Tibor gólja három pontot ért a hazaiaknak
NS-archív
A csereként beállt Montvai Tibor gólja három pontot ért a hazaiaknak

LABDARÚGÓ NB I, 15. FORDULÓ

Helyszín: Nyíregyháza
Nézőszám: 3000
Játékvezető: Vad II. I.
Asszisztensek: Kelemen A., Fehér Gy.
NYÍREGYHÁZA VASAS
33 Lazareanu 33 Németh G.
19 Zaleh 27 Balog Zs.
26 Bagoly 5 Pandúr
6 Ambrusz 28 Unierzyski
3 Cornaci 21 Tóth A.
9 Vukadinovics 32 Piller
20 Minczér 23 Kincses
12 Miskolczi 6 Somorjai
5 Zabos 31 Mundi
21 George 8 Németh N.
25 Szilágyi N. 30 Sowunmi
Menedzser: Vezetőedző:
Révész Attila Mészöly Géza
Gólszerző: Szilágyi (30.), Montvai (83.) ill. Németh N. (39.)
Csere: Zabos helyett Montvai (69.), George h. Perényi (81.), Szilágyi h. Sipos (86), ill. Piller h. Rebryk (63.), Mundi h. B. Tóth (77.)
Sárga lap: Perényi (84.), Tóth A. (87.)
Kiállítás: Miskolczi (90.), ill. Pandúr (90.)

A mérkőzés kezdőrúgását Gibrill Deen és Mészöly Kálmán végezte el, a rasszizmus elleni küzdelem jegyében. A meccs előtt a hazai klubvezetők Bagoly Gábort köszöntötték, a rutinos játékos a tavaszi első fordulóban – idegenben a Győr ellen – 250. élvonalbeli mérkőzésén fog pályára lépni

A találkozó első félideje rendkívül alacsony színvonalon zajlott. Az első fél órában némi mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, de nagyobb helyzetet egyik csapatnak sem sikerült kidolgoznia. Aztán a 30. percben megtört a jég és Vukadinovics bal oldali beívelését Szilágyi Norbert fejelte a kapuba, megszerezve ezzel a vezetést a nyírségieknek.

A gól láthatóan jót tett az összecsapásnak és nem sokkal később Németh Norbert fejesével kiegyenlített a Vasas, így a két együttes döntetlennel zárta az első játékrészt.

A második félidő elején a hazaiak voltak aktívabbak, de a sok hibával tarkított játékrész derekára ismét az első harminc percben látott viszonylag eseménytelen játék volt a jellemző. Bár mindkét csapat nyílt sisakkal játszott, komolyabb lehetőség egyik alakulat előtt sem adódott. Az utolsó negyedórát megnyomta a Nyíregyháza, majd a mérkőzés hajrájában a cserként beálló Montvai Tibor villant és fejesgóljának köszönhetően a Szpari végül begyűjtötte a három pontot.

Az összecsapás végén elszabadultak az indulatok a pályán és Vad II. játékvezető kiállította a magáról megfeledkezett Miskolczit és Pandúrt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik