NB I B: Bp. Honvéd–Tatabánya 0-0

A mérkőzésről tudósított: TEMESVÁRI MIKLÓSA mérkőzésről tudósított: TEMESVÁRI MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2004.04.07. 22:29
Címkék
SÁRGA LAP
Horky (kezezésért) a 25., Budovinszky (reklamálásért) a 41., Borgulya (labdaelrúgásért) a 49., Tóth Z. (Budovinszky viszszahúzásáért) a 76., Tímár (Kozarek megrúgásáért) a 83., Mogyorósi (Horky felvágásáért) a 87. percben

SZÖGLETARÁNY:
6:5 (1:1)

Az őszi szereplés alapján az éllovas hazaiak még sima győzelemben bízhattak volna a Tatabánya ellen. A tavaszi eredmények ismeretében viszont az egy kisiklástól eltekintve kitűnően szereplő vendégek nem számítottak esélytelennek a Bozsik-stadionban sem. A mérkőzés előtt egyperces gyászszünettel emlékeztek a napokban elhunyt egykori szövetségi kapitányra, Hoffer Józsefre. Az első negyedóra tapogatózó mezőnyjátékát Dancs Roland 22 méteres, középre tartó lövése zárta a 15. percben. A félidő hátralévő részében a többet támadó Honvéd nem tudott helyzetet kialakítani, a vendégek mindkét csatára viszont hatalmas ziccert hibázott egy-egy kontratámadást követően. A szünetben megemlékeztek a 77. születésnapját ünneplő Puskás Ferencről. A fordulás után Borgulya István szép lövését hárította Szántai Levente az 52. percben. Többet támadott a Honvéd, de hiányzott játékából az ötlet és a pontosság. Igazi gólveszély ekkor sem alakult ki egyik kapu előtt sem, így végül maradt az igazságos döntetlen.

Mestermérleg
Gálhidi György:
– Két fáradt csapat hatalmas küzdelmet vívott, s igazságos eredmény született. Azért a közönségünktől kicsivel több támogatást vártam volna.
Détári Lajos: – Küzdelmes mérkőzésen két óriási ziccert hibáztunk, s ha ezek közül csak egyet értékesítünk, megérdemelt győzelmet arattunk volna.


Az NSO ajánlja:

Az NB I B állása
NB I B: fordulóról fordulóra

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik