NB I/B - Fót-Büki TK 1-1

A mérkőzésről tudósított: TEMESVÁRI MIKLÓSA mérkőzésről tudósított: TEMESVÁRI MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2003.04.13. 21:26
Címkék
GÓLSZERZŐ
Kapcsos a 6. percben Bánka jobb oldali szögletét követően a Zoufal által balról visszafejelt labdát hat méterről lőtte a jobb alsó sarokba (1–0). Bausz a 31. percben Bonchis bal oldali szögletét követően öt méterről fejjel csúsztatta a labdát a bal alsó sarokba (1–1)
SÁRGA LAP
Lázár (megrúgta Zöldet) a 40., Gombos (Jeferson fellökéséért) a 62., Zoufal (rácsúszott Sátori lábára) a 67., Hajdú (Nagy Gábor megrúgásáért) a 70. percben
SZÖGLETARÁNY: 5:2 (4:1)

Bátran kezdett a hazai együttes a tabella második helyén álló, tehát feljutó pozícióban lévő bükiek ellen. Ennek már a hatodik percben meg is lett az eredménye, hiszen egy szép szögletvariációt követően Kapcsos Vince révén vezetést szerzett a Fót. A gól után mezőnyjáték következett, a kapuk jó ideig nem forogtak veszélyben, mivel mindkét együttes sok hibával vezette támadásait, amihez azonban nagyban hozzájárult az egyenetlen, göröngyös talaj is. Fél óra elteltével aztán némileg váratlanul az első vendégszögletből megszületett az egyenlítő találat, ekkor a Sopronból kölcsönvett Bausz Róbert csúsztatott a hálóba.
A félidő hátralévő részében tovább folytatódott a küzdelem a két tizenhatos között, majd a fordulás után többet birtokolta a labdát a Bük, de néhány veszélyesnek tűnő beadásnál és kaput elkerülő lövésnél többre nem jutottak. A hazaiak erejéből ebben az időszakban csak ritkán futotta ellentámadásra, ám a 71. percben egy bal oldali bedobást követően a csereként beállt Palásthy Norbert fordulásból néhány centivel lőtt a kapu fölé. Az utolsó húsz percben a fótiak kezdeményeztek többet, de mindkét csapat megpróbálta kicsikarni a győzelmet jelentő gólt. Ehhez a hazai kapus hibájából a szintén csereként pályára lépett Sátori Barnabás állt legközelebb, de ő hatalmas ziccerben a bal sarok mellé lőtt. Összességében igazságos eredmény született a küzdelmes, de sok hibával tarkított közepes színvonalú találkozón.

Mestermérleg
Sarlós András: – Kiegyenlített küzdelemben igazságos eredmény született.
Mihalecz István: – Egy hajtós, kemény mérkőzésen öt perccel a befejezés előtt ziccert hibáztunk, de ennek ellenére reális az eredmény.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik