Kecskemét-Hévíz 1-1 - Unalmas volt az első játékrész

DOBOS SÁNDORDOBOS SÁNDOR
Vágólapra másolva!
2003.03.08. 23:40
Címkék

GÓLSZERZÔ
Kalina a 60. percben Sallai szögletét követően a hálóba helyezte a labdát (1–0). Lázár a 72. percben a Horváth R. buktatásáért megítélt büntetőt higgadtan értékesítette (11-esből, 1–1)

SÁRGA LAP
Szirtesi (lerántásért) a 44. percben

KIÁLLÍTVA
Nagy Zs. a 72. percben

SZÖGLETARÁNY: 2:5 (0:2)

A Kecskemét rögtön a találkozó elején átvette az irányítást, ám ez csupán néhány veszélytelen akció kidolgozására volt elég. Az első komolyabb helyzet a meccsen amúgy is aktívan futballozó Barna Csaba nevéhez fűződik, aki Oross Márton lövése után nyolc méterről a kapufára emelte a labdát. A 32. percben ugyancsak Oross egy tizenhatoson belülre ívelt labdát pörgetett ígéretes helyzetben a kapu mellé. A gyenge, többnyire unalmas első félidő után a második negyvenöt percben felpörögtek az események. Többet támadtak a hazaiak, és ennek meg is lett az eredménye. Pusztai László cserékkel frissítette csapatát, s Hévíz végül egy jogos büntetőt értékesítve (a kapujából kifutó Nagy Zsolt a 72. percben a tizenhatoson belül buktatta a csereként beállt Horváth Róbertet) kiegyenlített. Ezt követően még mindkét fél megpróbálta a maga javára eldönteni a mérkőzést, de újabb gól már nem született.

MESTERMÉRLEG
Kiprich József:
– Ismét rengeteg helyzetet kihagytunk, noha több góllal kellett volna megnyernünk a mérkőzést. Nem értem, miért kaptunk tizenegyest, úgy láttam, nem történt szabálytalanság.
Pusztai László: – Az eredménnyel elégedett vagyok. Fiatal játékosaim becserélésével nagyot fordult a meccs ritmusa.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik