Mégis van mezcsere a női vb-n!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.07.05. 13:07
Címkék
Mi megmondtuk: a svéd focistacsajok a legmenőbb arcok. Legutóbbi táncos produkciójuk után valóra váltották valamennyi futballdrukker férfi álmát:...

Mi megmondtuk: a svéd focistacsajok a legmenőbb arcok. Legutóbbi táncos produkciójuk után valóra váltották valamennyi futballdrukker férfi álmát: abszolváltak egy mezcserét is. A Kötényblog persze szállítja a képet és a videót az esetről, nyomja a statisztikákat, mint hülyegyerek a csengőt, mindenki kösse be magát, húzós napunk lesz!Mi megmondtuk: a svéd focistacsajok a legmenőbb arcok. Legutóbbi táncos produkciójuk után valóra váltották valamennyi futballdrukker férfi álmát: abszolváltak egy mezcserét is. A Kötényblog persze szállítja a képet és a videót az esetről, nyomja a statisztikákat, mint hülyegyerek a csengőt, mindenki kösse be magát, húzós napunk lesz!

Josefine Öqvist, a svéd válogatott csatára nem egy szívbajos nőszemély, ezt a 2004-es, Slitz magazin-beli bikinis fotói óta tudjuk. Az Észak-Korea elleni, 1-0-s, egyben Svédország továbbjutását jelentő győzelemből tizennégy percnyi játékkal vette ki a részét a szőkeség, a lefújás után pedig érthetően fel volt dobva. Saját bevallása szerint már pályára lépésekor feltűnt neki egy szimpatikus német fiatalember a lelátón, aki csak neki szurkolt, és szerette volna megköszönni neki a buzdítást.

Nosza, odaszaladt hozzá, s a kamerák kereszttüzében meg is tette mindezt – mire a srác vetkőzni kezdett, és kapacitálta Josefinét a mezcserére. Ami azt illeti, Josefine nem kérette túl sokáig magát, lekapta a dresszt, és átnyújtotta az izgalmában majd’ elaléló szurkolónak.

Íme egy fotó és a ZDF vicces videója az esetről. Imádunk, Josefine!

(A fotótalálatért köszönet Vadkutyának!)

A móka-kacagás után nézzük a statisztikákat, a Kötényblog szorgalmas kiscserkész módjára összegyűjtött minden adatot, ami érdekes lehet az első két forduló tekintetében.

Rettentő boldogok vagyunk, hogy elég volt egyetlen egyszer megírnunk, milyen gyászos a meccsenkénti gólátlag, és a csajok azon nyomban összekapták magukat.

Az első csoportkör 1.75-ös átlagával szemben a második csoportkör nyolc meccsén összesen 24 gólt lőttek a csajok, ez kerek 3.0, azaz 0.7-del több, mint a tavalyi férfi vb gólátlaga!

A két csoportkör összesített gólátlaga 2.375, ez még mindig magasabb, mint a férfi-vb 2.3 átlaga! A legtöbb gól (8) a D-csoportban, a legkevesebb (4) a C-ben született.

A gólok országonkénti megoszlása a következő (Nigéria, Észak-Korea és Kolumbia még mindig rúgott gól nélkül):

A góllövőlistán végre van egy kis mozgolódás, Sawa és a brazil lányok feladták a leckét a többi csapatnak.

A gólzsákon kívül azonban kinyílt a játékvezetők csíkzsebe is, az első forduló szenteket megszégyenítő viselkedése után azért itt már bőven repkedtek a sárgák – piros még mindig nem volt.

Így néz ki az országonkénti állás lapok tekintetében (Észak-Korea, Japán és Kolumbia még mindig lap nélkül!):

Ma és holnap négy-négy meccsen cselezgetnek az idegeinken a világ legjobb futballistanői (a FIFA szabályzata szerint a világbajnokságok utolsó csoportkörének mérkőzéseit csoportonként azonos időpontban kell kezdeni, hogy az esetleges visszaéléseket megakadályozzák).

A mai program tehát:

18:15- től Anglia-Japán és Új-Zéland-Mexikó

20:45-től Franciaország-Németország és Kanada-Nigéria.

Ezzel az A és B-csoportot le is zongoráztuk.

Jelenleg így állunk:

A végére már csak egy örömhírt hagynék, amely egyben köszönet is. A Kötényblog az első naptól kezdve extrém magas olvasottságot produkál, jönnek a kommentek, értelmes beszélgetés folyik az oldalon még a kényes témákban is. Tegnap e-mailben megkeresett a svájci Blick sportszerkesztője, hogy tőlem kérjen segítséget egy cikkéhez, aztán pedig a hét bloggerévé választottak a Népsportnál.

Azt gondolom, a Kötényblog ezzel maximálisan igazolta azt, hogy igenis szükség van egy ilyen platformra. Hajrá, csajok!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik