Germán istennők - ahogy még sosem láttad őket

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.07.07. 13:07
Címkék
Most aztán végképp befoghatja a száját az, aki szerint a női focisták trampli tesztoszteronbombák! A tegnapi idegtépő meccsnapot kipihenni vágyóknak...

Most aztán végképp befoghatja a száját az, aki szerint a női focisták trampli tesztoszteronbombák! A tegnapi idegtépő meccsnapot kipihenni vágyóknak hoztunk néhány lélegzetelállító fotót, igen, női futballistákról. Íme, a német válogatott, úgy, ahogy még sohasem láttuk őket. Tesztoszteron, mi?Most aztán végképp befoghatja a száját az, aki szerint a női focisták trampli tesztoszteronbombák! A tegnapi idegtépő meccsnapot kipihenni vágyóknak hoztunk néhány lélegzetelállító fotót, igen, női futballistákról. Íme, a német válogatott, úgy, ahogy még sohasem láttuk őket. Tesztoszteron, mi?

Fatmire "Lira" Bajramaj, Kim Kulig, Celia Okoyino Da Mbabi

A Schwarzkopf cég lecsapta a magas labdát, és elhappolt konkurensei elől egy észveszejtően jó lehetőséget: ráuszította Németország legjobb mesterfodrászait, sminkeseit és fotósait a német női válogatott tagjaira. Valószínűleg ők maguk se gondolták, hogy a végeredmény ennyire brutálisan jó lesz, de a Kötényblog egyszemélyes szerkesztősége diadalittasan cáfolja meg vele a nagyokosok becsmérlő kommentjeit, melyekben arról panaszkodnak, hogy a csajfocisták rondák, mint a bűn. Aha.

Kim Kulig

Hogy kellőképp kigyönyörködhessük magunkat, itt vannak a legjobb képek, közben meg elmeséljük, mi minden történt tegnap.

Lena Goessling, Inka Grings, Simone Laudehr

Ausztrália-Norvégia 2-1

A hiperdögös Kyah Simonnak két norvég kapus sem tudott ellenállni, s hatalmas meglepetésre az aussie csajkompánia ezzel kiverte Norvégiát a nyolc közül. Ilyen még sosem fordult elő az északiakkal a vb-k története során, ám a tornán mutatott játékukat látva sajnos teljesen jogos a búcsú.

Celia Okoyino Da Mbabi

Egyenlítői-Guinea-Brazília 0:3

Martáék fütyörészve gyalulták le afrikai ellenfelüket, valójában még csak meg sem kellett izzadniuk a győzelemért – az első félidő első felében például kifejezetten unalmasan labdázgattak szamba helyett. A Marta, Cristiane, Rosana tengely nevét azonban máris remegő ajkakkal merik csak kiejteni a legyőzöttek, hát mi lesz még itt a nyolc között?

Inka Grings, Lena Goeßling, Simone Laudehr

Észak-Korea-Kolumbia 0-0

Ez a meccs valószínűleg csak a szükséges rossz volt a két hitehagyott válogatottnak, gyorsan el is intézték, hogy ne legyen miről beszélni. Kolumbia vb-n mutatott játéka egyértelművé tette azt, hogy rengeteget kell még fejlődniük a lányoknak. Reméljük, Észak-Korea egyenfrizurája nem jön divatba.

UPDATE: Most röppent fel a hír, hogy Pok Szim Dzsong és Dzsong Szun Szong megbukott a Kolumbia elleni meccs lefújását követő doppingteszten. Jiri Dvorak, a FIFA illetékese egyelőre nem erősítette meg az információt.

UPDATE: Most röppent fel a hír, hogy Pok Szim Dzsong és Dzsong Szun Szong megbukott a Kolumbia elleni meccs lefújását követő doppingteszten. Jiri Dvorak, a FIFA illetékese egyelőre nem erősítette meg az információt.

Kim Kulig

Svédország- USA 2-1

Az, hogy Hope Solo nem egy, de két gólt, is kapott, több mint intő jel az amerikai csapat számára. Akárhogy is nézzük, bombameglepetés ez az eredmény, mert hát szívünk mélyén azért valamennyien rettegünk az amcsi csapattól. Hogy ez vajon feltüzeli vagy lelombozza a csapatot, z jó kérdés, az isteni Lottától viszont galádság volt elvenni egy teljesen szabályos gólt. Sebaj, Lotta, a nyolc között jöhet a következő!

Fatmire "Lira" Bajramaj

Most pihenünk, meccs legközelebb két nap múlva, addig is gyönyörködjünk ezekben a csodálatosan szép képekben, holnap ismét hozunk egy kötényre való érdekességet a vb-ről.

Simone Laudehr

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik