Busztragédia: győri edzés, a kosaras magányossága - FOTÓ

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.12. 15:00
null
Dannielle Diamant edzésben (Fotó: MTI)
Dannielle Diamant, a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatának amerikai tagja, a csapat pillanatnyilag egyetlen egészséges játékosa csütörtökön is edzett a győri egyetemi sportcsarnokban 2013. szeptember 12-én.

Dannielle Diamant a csapat egyetlen játékosa, aki szeptember 7-én nem utazott az autóbuszon, amely frontálisan ütközött egy személygépkocsival Kapuvár és Vitnyéd között.

Mint arról beszámoltunk, a balesetben Tapodi Péter klubigazgató és Fűzy Ákos vezetőedző életét vesztette, a buszon utazó játékosok egytől egyig megsérültek. Natasa Kovacsevicsnek, a 19 éves szerb légiósnak a bal lábát térd alatt amputálni kellett, még hetekig a győri kórházban ápolják.

Ami a többi csapattag állapotát illeti, Tullner Evelin számára, aki bokatörést szenvedett és a csigolyája is elmozdult, az egész szezon kiesett. Milica Ivanovics és Mansaré Manty három, Laklóth Anna és Dobos Ágnes két hét múlva kezdheti el a mozgást, Pénzes Kingára legalább három hét kényszerpihenő vár, míg Semsei Barbara rehabilitációja még két hétig tart.

Koch Dóra kéztörésének gyógyulási ideje legalább nyolc hét, Czirják Noéminak hat, Samantha MacKaynek hat-nyolc hét kell az edzésekig. Kovács Krisztina felhagy a profi sporttal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik