Férfi kézi BL: kevés volt Nagy Kornél 6 gólja a PSG ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.15. 07:18
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének francia párosításában az esélyesebb PSG került előnybe a bajnoki címvédő Dunkerque otthonában. A párizsiak Mikkel Hansen 11 találatával kétgólos előnyhöz jutottak idegenben. A hazaiak legeredményesebb játékosa Nagy Kornél volt, ám az ő hat gólja is kevésnek bizonyult, így a Dunkerque nehéz helyzetben van a visszavágó előtt.

A PPD Zagreb mintegy 14 ezer néző előtt ötgólos előnyt harcolt ki a dán KIF Kolding-Köbenhavn ellen, amelyben játszott Ólafur Stefánsson is. A 41 évesen visszatérő izlandi átlövő egy gólt tett hozzá a dán csapat összteljesítményéhez. A túloldalon Luka Stepancic és Filip Ivic remekelt, az átlövő hat gólig jutott, a kapus 14 védést mutatott be. 41 évesen visszatérő izlandi átlövő egy gólt tett hozzá a dán csapat összteljesítményéhez. A túloldalon Luka Stepancic és Filip Ivic remekelt, az átlövő hat gólig jutott, a kapus 14 védést mutatott be.

A Wisla Plock hatgólos előnyt harcolt ki a szkopjei visszavágóra. A Vardarban nagy napot fogott ki a magyar szövetségi kapitány, Talant Dujsebajev fia, Alex, aki 10 gólig jutott. Gólerős játékára szükség is volt, különösen a végjátékban, hiszen csapata kerülhetett volna nagyobb bajba is – öt perccel a meccs vége előtt még kilenccel vezetett a Plock.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

SZOMBATI EREDMÉNYEK
Dunkerque (francia)–PSG (francia) 21–23
Ld:
Nagy K. 6, ill. M. Hansen 11
Wisla Plock (lengyel)–Vardar Szkopje (macedóniai) 32–26
Ld:
Nikcsevics 6, Ghionea 5, ill. A. Dujshebaev 10, Dibirov 5
PPD Zagreb (horvát)–Kolding-Köbenhavn (dán) 22–17
Ld:
Stepancic 6, Horvat 4, ill. M. Landin 6
La Rioja (spanyol)–MKB-MVM VESZPRÉM 23–31
VASÁRNAP RENDEZIK
Aalborg (dán)–Barcelona (spanyol) 17.00
Flensburg (német)–THW Kiel (német) 19.30
Montpellier (francia)–Kielce (lengyel) 16.50
PÉNTEKEN RENDEZTÉK
Rhein-Neckar Löwen (német)–MOL-PICK SZEGED 30–34

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik