MTI 2019.12.10 14:51 Frissítve: 2019.12.10 14:51

Tömegsport: FőnixFitt negyedszer Debrecenben

Negyedik alkalommal rendezik meg Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz-eseményét február 15-én a debreceni Főnix Csarnokban.               

 

A FőnixFitt elnevezésű program keddi sajtótájékoztatóján Dékán Tamás, a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter ügyvezetője elmondta: a rendezvénnyel az egészséges életmódra, a mozgás és a tömegsport fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet. Hozzátette: az elmúlt években már jól bevált programokon nem változtatnak, így a nagyszínpadon egész nap egymást követik majd a sztárfellépők. Az érdeklődők együtt mozoghatnak többek között Béres Alexandra fitnesz világ- és Európa-bajnokkal, Bánkuti Gabriella életmód-szakértővel, Tatarek Rezsővel, az úgynevezett Ironbox koncepció atyjával, Péntek Enikő fitneszedzővel és Sifter Tímea fitneszversenyzővel.

Széles Diána, Debrecen alpolgármestere hangsúlyozta: a FőnixFitt egyre népszerűbb, tavaly már több mint 2500 sportolni vágyó váltott belépőt a programokra. Az esemény egyik fontos küldetésének nevezte a közös sportolás, mozgás élményének kialakítását, amely közösségszervező erőt is jelent.

Becsky András, a szervező Debreceni Sportcentrum Kft. ügyvezetője emlékeztetett: a Főnix Csarnok januárban a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságnak ad otthont, az évindító tömegsporteseményt ezért rendezik meg később, február 15-én. Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvényére december 31-ig kedvezményes áron váltható belépő - fűzte hozzá.     

A FőnixFitten a debreceni fitnesztermek szakembereivel is találkozhatnak a mozogni vágyók. A mozgásformák kipróbálása mellett a látogatók hasznos információkhoz juthatnak az egészséges táplálkozásról, a szépségápolásról, emellett életmód-tanácsadásokon, egészségügyi szűréseken és fórumbeszélgetéseken vehetnek részt.

2021.01.21 23:42:57

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Kiszámíthatatlanság – talán ez a legjobb szó, ami valahol még manapság is jellemzi az itáliai miliőt. Aztán jött 2020, és átalakult a világ. Sőt, megszűnt a világ, legalábbis egy vérbeli olasz futballszurkoló világa. Üresek a stadionok, üresek a lelkek.

2021.01.21 10:42:04

Egyéb egyéni LIPICZKY ÁGNES

„Értékelni kell és »jól tartani« azt a szervet, amelyet kaptam, azt a testet, amelyben élhetek.”

2021.01.13 15:47:10

Egyéb egyéni L. PAP ISTVÁN

A 46. amerikai elnök, Joe Biden elődei többek között lovagoltak, bokszoltak és amerikai futballoztak is.

2021.01.18 20:28:38

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Az olimpia örök szerelmeseként is legfeljebb reménykedem: elég erős az öt karika ahhoz, hogy kötőanyag legyen ott, ahol minden szétesni látszik.

2021.01.18 10:59:21

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Az egészséges élethez nem csupán a testmozgás szükséges. (x)

PR