Chelsea: Mourinho csak az Anfield-hangulat 25%-át kéri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.21. 18:18
A Chelsea és a Liverpool kedden 1–1-es döntetlent játszott az angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén az Anfield Roadon. A liverpooliaknál több kitűnő teljesítményt is feljegyezhettünk, és nem csak a pályán, hanem a lelátón is.

Ezt José Mourinho, a Chelsea menedzsere is észrevette. A portugál arról álmodik, hogy egyszer a Stamford Bridge hangulata is a legendás Anfield közelébe ér. Legkorábban a jövő heti, londoni visszavágón.

„A visszavágós párharcok mindig kemények, ahogy az Anfielden is mindig kemény pályára lépni. A második mérkőzésen kell eldöntenünk a továbbjutást. Ha a Stamford Bridge közönsége az Anfield Road hangulatának huszonöt százalékát tudja nyújtani, legyőzhetjük a Liverpoolt. Ők Londonban csak öt- vagy tízezren lesznek, mi pedig negyvenezren. Remélem szurkolóink képesek lesznek a javunkra fordítani a különbséget” – nyilatkozta a portugál menedzser a lefújást követően a Chelsea Tv-nek.

Mourinho nem először kritizálta a Chelsea szurkolóit, novemberben úgy érezte, csapata üres stadionban játszik a hazai mérkőzéseken.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik