NFL: a Manning fivérek irányítják a csapatokat a Pro Bowlon

Vágólapra másolva!
2022.12.07. 11:31
null
Peyton és Eli Manning biztosan ott lesz a Pro Bowlon (Fotó: Getty Images)
A két-két Super Bowlt nyerő Manning fivérek lesznek az NFL idény végi Las Vegas-i Pro Bowl-gálán a két főcsoport csapatának vezetői. Peyton Manning az Amerikai, Eli Manning a Nemzeti főcsoport válogatottját irányíthja majd.

Peyton Manning 1998-tól 2011-ig az Indianapolis játékosa volt, egy bajnoki címert nyert, 2012-től 2015-ig a Denver játékosaként újra nyert, és összesen 14-szer választották be a szurkolók a Pro Bowl-keretekbe. Eli Manning 2004-től 2019-ig a New York Giants játékosa volt, ő is két bajnoki címet nyert, és négyszer szerepelt a Pro Bowlon.

A gálát az ESPN közvetíti, amely a hétfő esti rangadók jogtulajdonosa is, a hagyományos közvetítés mellett a Manning fivérek laza, show-jellegű kommentálásában is követhetőek egyes összecsapások. Peyton Manning vállalkozása, az ESPN-nel együttműködő Omaha Productions az NFL-lel is megállapodott arról, hogy feldobja az egyre kevésbé népszerű Pro Bowlt, amelyen idén Las Vegasban ügyességi játékokat is rendeznek a Super Bowl előtti hétvégén.

Az eseményen szereplő játékosokat ezúttal is a közönség szavazza meg, már zajlik a voksolás az NFL honlapján.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik