Bernd Schuster Wesley Sneijdert jobbnak tartja David Beckhamnél

Vágólapra másolva!
2007.09.04. 15:47
Remek húzásnak tartja Wesley Sneijder leigazolását Bernd Schuster, a Real Madrid vezetőedzője. A szakember úgy véli, hogy a holland játékos jobb, mint David Beckham.
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder

Wesley Sneijder érkezését nagy várakozás előzte meg Madridban, és a fiatal holland középpályás egyelőre parádézik: az első két bajnokin három gólt szerzett.

Nem véletlen, hogy Bernd Schuster is nagyon elégedett vele, és a német edző úgy véli, Sneijder jobb, mint David Beckham. Sőt, a szakvezető szerint a csapat is erősebb, mint a tavalyi.

„Beckham a vonal mellett tud csak igazából futballozni, Sneijder azonban nagyobb területen képes játszani.” – nyilatkozta Schuster. – „Mielőtt leigazoltuk, kikértem Leo Beenhakker véleményét, aki igazán ismeri őt.”

Schuster elismerő szavakat mondott elődjéről, Fabio Capellóról is.
„Nem tudom, hogy érezhet most. Ha a helyében lennék, egyrészt örülnék a bajnoki címnek, másrészt azonban bosszús lennék, mivel megérdemelte volna, hogy folytathassa a munkáját.”

A Getafe együttesétől érkező vezetőedző egy másik nyilatkozatában elmondta, hogy ha eléraknának egy tíz évre szóló szerződést, minden további nélkül aláírná.

WESLEY SNEIJDER HÉT LEGSZEBB GÓLJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik