Találatok a vb-adatbank címkére

Találatok száma: 4

Sztárportrék: a foci-vb legnagyobb csillagai lehetnek

2010-06-10 14:16:12

Ugyan érkeznek hősök a „relatív” névtelenségből – lásd Fabio Grosso esetét a 2006-os világbajnokságon –, a vb-ken a legnagyobb érdeklődés mégis mindig a világsztárokat övezi. Világszerte felkapják a fejüket a szurkolók, ha Xavi rúgást kap edzésen, ha Ferdinandnek le kell mondania a szereplést, és a lista még sokáig folytatható. Az NSO foci-vb-re készített adatbankja segítségével átböngészhetik a válogatottak legnagyobb csillagainak életrajzát, karrierjük statisztikáit, játékosként és csapatukkal elért dicsőséglistájukat – mindent, ami lényeges lehet a világbajnokság előtt.

vb-adatbank vb 2010 sztárok labdarúgó-világbajnokság labdarúgás foci-vb

NSO vb-adatbank: minden, amit a foci-vb-ről tudni kell!

2010-06-09 08:49:10

Június 11-én a Dél-Afrika–Mexikó nyitó mérkőzéssel megkezdődik a 2010-es labdarúgó-világbajnokság, egy hónapra mindenki a futball legnagyobb seregszemléjére figyel. Tegyék meg Önök is a Nemzeti Sport Online foci-vb-adatbankja segítségével: csapatprofilok, játékosadatlapok, statisztikák, mezek, stadionok, válogatottbemutatók, beharangozó sorozatok, letölthető szurkolói szoftver – minden, amit a világbajnokságról tudni kell!

vb-adatbank vb 2010 labdarúgó-világbajnokság labdarúgás foci-vb NSO vb-adatbank

Foci-vb-adatbank: minden, amit a tornáról tudni kell!

2010-06-09 08:20:36

Június 11-én a Dél-Afrika–Mexikó nyitó mérkőzéssel megkezdődik a 2010-es labdarúgó-világbajnokság és egy hónapra mindenki a futball legnagyobb seregszemléjére figyel. Tegyék meg Önök is, a Nemzeti Sport Online foci-vb-adatbankja segítségével: csapatprofilok, játékosadatlapok, statisztikák, mezek, stadionok, válogatottbemutatók, beharangozó sorozatok, letölthető szurkolói szoftver – minden, amit a világbajnokságról tudni kell!

vb-adatbank vb 2010 labdarúgó-világbajnokság foci-vb adatbank NSO-adatbank

NSO VB-ADATBANK

2010-05-18 16:11:17

Csapatportrék, játékosportrék, a klasszisok életrajzai, rengeteg adat: NSO vb-adatbank a dél-afrikai világbajnokság előtt. Az adatok feltöltése a vb kezdetéig folyamatos, a végleges, 23-asra szűkített kereteket június 1-ig kell bejelenteni a FIFA-nak.

vb-adatbank vb 2010 labdarúgás adatbank NSO adatbank Dél-Afrika