Találatok a Stjepan Loncar címkére

Találatok száma: 4

BL: mindkét új szerzeményét nevezte az FTC a Zalgiris ellen

2021-07-20 15:26:43

Mindkét új szerzeményét, Kristoffer Zachariassent és Stjepan Loncart is nevezte a Zalgiris elleni Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésére a Ferencváros labdarúgócsapata – derül ki az UEFA hivatalos honlapján közzétett játékosnévsorból.

Zalgiris Stjepan Loncar Lasa Dvali Kristoffer Zachariassen Ferencváros FTC

Ferencváros: edzésbe állt Conor McGregor hasonmása – képek

2021-07-17 13:33:14

Mint ismert, a Ferencváros labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette Stjepan Loncar érkezését. A bosnyák válogatott játékos már edzésbe is állt, a képek láttán pedig az ír MMA-harcos, Conor McGregor is eszünkbe juthat.

Stjepan Loncar Ferencváros FTC Conor McGregor

FTC: bosnyák válogatott középpályás a legújabb érkező

2021-07-16 14:13:23

A kilencszeres bosnyák válogatott Stjepan Loncar a Ferencvárosnál folytatja pályafutását. A 24 éves játékos a horvát HNK Rijekától érkezik a labdarúgó NB I-ben szereplő csapathoz – számolt be róla a fradi.hu.

labdarúgó NB I Stjepan Loncar Rijeka NB I Ferencváros FTC

Átigazolás: a Ferencvároshoz utazott a válogatott játékos – sajtóhír

2021-07-16 11:09:34

A sportske.jutarnji.hr értesülései szerint Stjepan Loncar, a HNK Rijeka bosnyák válogatott középpályása csütörtökön Budapestre utazott, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon és aláírjon a Ferencvároshoz. A horvát klub sportigazgatója, Robert Palikuca azt megerősítette a lapnak, hogy megegyeztek Loncar eladásáról, de arról nem beszélt, hogy melyik klubbal.

magyar foci labdarúgó NB I Stjepan Loncar Rijeka NB I Ferencváros