BL: mindkét új szerzeményét nevezte az FTC a Zalgiris ellen

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.07.20. 15:26
null
Stjepan Loncar a Zalgiris ellen debütálhat a Ferencvárosban (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/" target="_blank">fradi.hu</a>)
Mindkét új szerzeményét, Kristoffer Zachariassent és Stjepan Loncart is nevezte a Zalgiris elleni Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésére a Ferencváros labdarúgócsapata – derül ki az UEFA hivatalos honlapján közzétett játékosnévsorból.

 

Nem tagja a keretnek a Prishtina elleni párharc hazai mérkőzésén végig a pályán lévő Lasa Dvali, valamint Botka Endre, aki még nincs százszázalékos állapotban az Európa-bajnokság és a nyári szabadsága után.

A zöld-fehérek kedden 20 órától mérkőznek meg a Zalgirisszel a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. A visszavágóra a jövő héten kerül sor.

Ha az FTC sikerrel veszi a litván bajnok elleni párharcot, akkor az ősszel biztosan szerepelhet valamelyik nemzetközi kupasorozat csoportkörében.

AZ FTC KERETE A ZALGIRIS ELLEN
Kapusok:
Dibusz Dénes, Bogdán Ádám, Varga Ádám, Mergl Szabolcs, Őri Levente
Védők: Henry Wingo, Eldar Civic, Miha Blazic, Samy Mmaee, Csontos Dominik, Iyinbor Patrick, Nagy Olivér
Középpályások: Somália, Ihor Haratin, Kristoffer Zachariassen, Sigér Dávid, Vécsei Bálint, Stjepan Loncar, Csonka András, Aissa Laidouni, Hajdú Roland
Támadók: Ryan Mmaee, Tokmac Nguen, Roko Baturina, Olekszandr Zubkov, Róbert Mak, Redzic Damir, Szánthó Regő, Franck Boli, Myrto Uzuni

BAJNOKOK LIGÁJA-SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
20.00: Ferencváros–FK Zalgiris Vilnius (litván) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik