Találatok a Schatzl Nadine címkére

Találatok száma: 74

Női kézilabda: eldőlt Schatzl Nadine jövője a Győrnél

2023-01-23 16:05:08

„Biztosan Győrben játszik a következő idényben is Schatzl Nadine. Szélsőnk kontraktusában szerepelt egy opció mindkét fél számára a 2023–24-es kiírásra vonatkozóan, de mivel közös szándék volt a folytatást illetően, így ezt a passzust most érvénytelenítették a felek” – olvasható a Győri Audi ETO közleményében.

szerződéshosszabbítás női kézilabda kézilabda Schatzl Nadine Győri ETO Győri Audi ETO KC

Női kézi: Hazudnék, ha azt mondanám, jólesett – Schatzl Nadine

2022-12-03 23:10:37

Schatzl Nadine lezárta, és a háta mögött hagyta, hogy csapatkapitányként nem került be a női kézilabda-válogatott Eb-keretébe. A családja, a barátai segítettek neki abban, hogy az előtte álló feladatokra koncentráljon, ennek megfelelően a Győri Audi ETO Rapid Bucuresti elleni BL-mérkőzésén öt góllal vette ki a részét a 32–30-as sikerből. 

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine Rapid Bucuresti

Női kézi: kihirdette az Eb-re utazó keretet Golovin Vlagyimir

2022-11-01 14:28:27

Kihirdette a 18 fős utazó keretét az északmacedón, montenegrói, szlovén közös rendezésű Európa-bajnokságra Golovin Vlagyimir, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A november 4. és 20. között sorra kerülő kontinensviadalon nem lesz ott Faluvégi Dorottya, Planéta Szimonetta és Schatzl Nadine sem.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine Planéta Szimonetta

Női kézi: Korsós Dorina a barátai ellen tér vissza a válogatottba

2022-10-29 10:22:18

A magyar női kézilabda-válogatott szombaton 17 órától felkészülési mérkőzésen fogadja Romániát a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban. A csapatok közös történelme újabb mérföldkőhöz érkezik, ugyanis századik alkalommal találkoznak egymással a felek. Korsós Dorinával, a román Rapid Bucuresti balszélsőjével beszélgettünk.

női kézilabda-válogatott női kézi Schatzl Nadine Korsós Dorina

Női kézi BL: Nincs magyarázatom erre a szörnyű estére – Ambros Martín

2022-09-24 22:38:11

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában az eddig két győzelemmel álló Győri ETO a francia Metzet fogadta, és váratlan vereséget szenvedett (24–28). A magyar csapat közel hét év után kapott ki újra a BL-ben hazai pályán. A találkozó után Schatzl Nadine-nal beszélgetett az NSO Tv stábja, illetve megmutatjuk, hogyan értékelt Ambros Martín a sajtótájékoztatón.

videó női kézilabda Bajnokok Ligája Schatzl Nadine NSO Tv Metz Győri Audi ETO KC

Képek: női kéziseink szebbnél szebb helyeken nyaralnak

2022-06-21 16:03:06

Véget ért a kézilabdaidény, megkezdődött a nyári szünet. Női kéziseink ki is használják a szabadidejüket, pihenéssel és nyaralással töltik a napjaikat. A közösségi oldalaikra feltett képeikből szemezgettünk.

női kézilabda nyaralás kézilabda képgaléria képek kép

Női kézi: felejthetetlen lánybúcsút tartottak Lukács Viktóriának – képek

2022-06-14 16:14:03

Megtartották Lukács Viktóriának, a Győri Audi ETO KC és a magyar női kézilabda-válogatott jobbszélsőjének a lánybúcsúját – számolt be az eseményről a 26 éves játékos. A buliban jelenlegi és egykori csapattársai is részt vettek. „Köszönöm szépen, lányok! Felejthetetlen estét varázsoltatok nekem” – írta Instagram-oldalán az ünnepelt. Mint arról mi is beszámoltunk, a szintén kézilabdázó kedvese, Győri Mátyás tavaly augusztusban kérte meg a kezét.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott lánybúcsú kézilabda képek kép

Csak a kezüket figyeljék! – a női kézilabda BL legjobb hét csapatának álomhetese

2022-04-18 13:01:44

Április utolsó és május első napján kezdődik a negyeddöntő a női kézilabda Bajnokok Ligájában, amelynek tétje a június 4-én és 5-én az új budapesti multifunkcionális sportcsarnokban sorra kerülő négyes döntőbe jutás. Mivel az orosz–ukrán háború miatt az európai szakszövetség kizárta az orosz klubokat, a francia Metz játék nélkül lépett át a Rosztov-Donon, de a maradék három párban ádáz csatára van kilátás a Győr és a francia Brest, a román CSM Bucuresti és a dán Esbjerg, a szlovén Ljubljana és a címvédő norvég Kristiansand között. A még versenyben lévő hét klubból összeállítottuk álomhetesünket, amelynek tagjai közül többen még nem emelhették a magasba a legértékesebb klubtrófeát.

álomcsapat női kézilabda BL Stine Oftedal Schatzl Nadine Sandra Toft Pauletta Foppa

Női kézi NB I: a Ferencváros legyőzte hazai pályán a Győrt

2022-04-14 20:25:16

Hatalmas mérkőzésen öt góllal nyert a Ferencváros a női kézilabda NB I rangadóján a Győri ETO ellen. A hazaiak abban a tudatban kezdtek, hogy idegenben öt góllal veszítettek, ezért legalább ennyivel kellett nyerniük, hogy esélyük legyen a bajnoki címre. Változatos találkozón a hazaiak végül a remekül játszó Klujber időn túli hetesével hozták az eredményt, így a bajnoki címről valószínűleg a jobb gólkülönbség fog dönteni.

női kézilabda NB I női kézilabda kézilabda Schatzl Nadine Márton Gréta Győri Audi ETO KC

Nyílt a bajnokság! Hatalmas küzdelemben az FTC öt góllal nyert az ETO ellen

2022-04-14 16:05:29

Hatalmas mérkőzésen öt góllal nyert a Ferencváros a női kézilabda NB I rangadóján a Győri ETO ellen. A hazaiak abban a tudatban kezdtek, hogy idegenben öt góllal veszítettek, ezért legalább ennyivel kellett győzniük, hogy esélyük legyen a bajnoki címre. Változatos találkozón a hazaiak végül a remekül játszó Klujber Katrin időn túli hetesével hozták az eredményt, így a bajnoki címről valószínűleg a jobb gólkülönbség fog dönteni.

női kézilabda NB I női kézilabda kézilabda Schatzl Nadine Márton Gréta Győri Audi ETO KC

Női kézi NB I: Ilyenkor mindig más a lelkiállapot – Márton Gréta

2022-04-13 22:00:44

A bajnoki címről dönthet a Ferencváros és a Győri ETO rangadója (kezdés: 18.30, élőben az NSO-n). A két csapat összevetésében az ősszel öt góllal nyerő győriek vannak lépéselőnyben, a Fradinak ezt kell ledolgoznia, hogy versenyben maradjon az aranyért. 

női kézilabda NB I női kézilabda kézilabda Schatzl Nadine Márton Gréta Győri Audi ETO KC

Sportrádió: Apró léptekkel, de haladunk előre – Schatzl Nadine

2022-03-06 21:03:24

A magyar női kézilabda-válogatott idegenben 30–27-re győzte le Spanyolországot a női kézilabda Eb-selejtező negyedik mérkőzésén. A találkozó másnapján a Sportrádió Hazafutás című műsorában Schatzl Nadine és Szöllősi-Zácsik Szandra beszélt a sikerről Virányi Zsolt műsorvezetőnek.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Szöllősi-Zácsik Szandra Sportrádió Schatzl Nadine

Női kézi-vb: Lukács Viktória elkülönítését feloldották

2021-12-02 11:43:06

Egy jó és egy rossz hír érkezett a magyar női kézilabda-válogatottról az esti, Szlovákia elleni világbajnoki nyitó mérkőzésünk előtt. Schatzl Nadine setében a PCR-teszt is pozitív eredményt hozott, Lukács Viktória elkülönítését viszont feloldották.

női kézilabda-vilábajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine

Női kézi-vb: pozitív lett Schatzl Nadine koronavírustesztje

2021-12-01 19:56:59

Schatzl Nadine szerdai koronavírustesztje pozitív lett, így a játékos a PCR-teszteredményének megérkezéséig elkülönítésre került – írja az MKSZ közleménye. A balszélsőt győri csapattársa, Fodor Csenge váltja a keretben.

női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Szöllősi-Zácsik Szandra Schatzl Nadine

Női kézi: Vegyes érzések kavarogtak bennem a Fradi ellen – Schatzl Nadine

2021-11-17 23:00:58

A Győr 25–20-ra győzte le az FTC-t a női kézilabda-bajnokságban. A mérkőzés után a Fradiből a Győrbe visszatérő Schatzl Nadine és a győriekkel korábban BL-t is nyerő Hársfalvi Júlia értékelt az NSO Tv-nek. 

női kézilabda-bajnokság női kézilabda Schatzl Nadine Hársfalvi Júlia Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria

Tokió 2020: Lassan edzéshez is kevesen leszünk – Elek Gábor

2021-07-29 15:25:22

Mint ismert, továbbra is pont nélkül áll a magyar női kézilabda-válogatott a tokiói olimpia csoportkörében, miután a harmadik fordulóban 38–31-re kikapott az Orosz csapattól. Elek Gábor szövetségi kapitány, Schatzl Nadine és Szöllősi-Zácsik Szandra is rendkívül csalódottan nyilatkozott az újabb vereség után.

értékelés superfeed superf olimpia 2020 olimpia női kézilabda

Tokió 2020: Szégyellem magam, így nem lehet meccset nyerni – Elek Gábor

2021-07-27 06:09:17

Elek Gábor, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szégyenkezve nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt azt követően, hogy csapata hatgólos, 33–27-es vereséget szenvedett Brazíliától a tokiói olimpia csoportkörének második fordulójában. Szöllősi-Zácsik Szandra, Janurik Kinga és Schatzl Nadine szintén csalódottan értékelt, és értetlenül álltak a történtek előtt.

superfeed olimpia 2020 női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Tokió 2020 Szöllősi-Zácsik Szandra