Találatok a Pigniczki Krisztina címkére

Találatok száma: 8

Az én olimpiám: Megérdemeltük volna az érmet Pekingben – Pigniczki Krisztina

2021-06-14 08:52:21

Két női kézilabdázója van hazánknak, aki három olimpiát is megjárt: Pálinger Katalin és Pigniczki Krisztina. Utóbbi sokoldalúságának köszönhette, hogy ott lehetett Sydneyben, Athénban és Pekingben is.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Pigniczki Krisztina Az én olimpiám

Női kézi: Sulland érkezik Győrbe, Pigniczki hazatér - hivatalos

2015-05-18 11:09:59

A Győri Audi ETO KC tájékoztatása szerint szerződést kötött a norvég jobbátlövővel, Linn Jörum Sullanddal. Ezzel a csapat kerete véglegesnek tekinthető a következő szezonra. Emellett az utánpótlás-edzői stáb is bővül, hazatér Franciaországból Pigniczki Krisztina, illetve ebben a szerepkörben Szepesi Ivett is marad a klubnál.

női kézilabda kézilabda átigazolás Pigniczki Krisztina Linn Jörum Sulland Győri Audi ETO KC

Pigniczki Krisztina nem sok pihenőt kap

2011-02-17 10:43:19

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Pigniczki Krisztinával vasárnap még Győrben futottunk össze a Lipcse elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a hét közepén viszont már Franciaországban értük utol az Issy Paris Hand 35 esztendős, olimpiai és vb-ezüstérmes irányítóját.

Pigniczki Krisztina

Pigniczki Krisztina a francia bajnokság bronzérmesénél folytatja

2008-09-04 04:00:24

Újabb Dunaferr-kézilabdázó, ezúttal a pekingi olimpiát is megjárt válogatott Pigniczki Krisztina döntött úgy, hogy elhagyja eddigi klubját. A védekező-specialista játékos megerősítette korábbi nyilatkozatát, miszerint többet nem lép pályára címeres mezben.

Pigniczki Krisztina Dunaferr

A sok kihagyott ziccer ellenére négygólos előnyt szerzett a Dunaferr

2008-04-24 00:00:21

A Dunaferr a spanyol Itxako Navarrát fogadta az EHF–kupa elődöntőjének első mérkőzésén.A dunaújvárosiak nem kezdtek jól az első félidőben, nem is tudtak előnyt szerezni (14–14). A második félidőben már jobban játszottak, de hiába a jó védekezés, a kimaradó ziccerek még visszaüthetnek.

EHF-kupa Dunaferr

Hajdu János számít Lovász Zsuzsannára és Pigniczki Krisztinára is

2008-02-24 00:00:30

Kijelölte 24 fős keretét, valamint megnevezte szakmai stábját Hajdu János, a magyar női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya. A szakvezető visszahívta a nemzeti csapatba Pigniczki Krisztinát és Lovász Zsuzsannát is.

női_kézilabda Pigniczki Krisztina

Kindl, Pigniczki és Lovász is szívesen térne vissza a keretbe

2008-02-16 00:00:32

Bő keretet még nem hirdetett Hajdu János szövetségi kapitány, de közreadta 28 játékos nevét. Egyelőre őket figyeli, ám a lista továbbra is nyitva van, mert február 20-ig kell 22 tagúra szűkítenie. Kicsit bosszankodva válaszolt Hajdu János, az olimpiai selejtezőre készülő magyar női válogatott szövetségi kapitánya arra a kérdésre, hogy a hétfőn nyilvánosságra kerülő játékoslistát tekinthetjük-e 28 tagú bő keretnek.

női válogatott szövetségi kapitány

Hatalmas csatában a Dunaferr nyerte a Fradi elleni rangadót

2008-01-22 00:00:26

A Dunaferr 37-35-re legyőzte a Ferencváros együttesét a női kézilabda NB I tizenegyedik fordulójának pénteki mérkőzésén. A hazai csapat az első félidő végén elszakadt a Fraditól, előnyét pedig megőrizte az összecsapás végéig. A rangadó előtt mindkét csapat játékosai közösen emlékeztek meg a három éve tragikusan elhunyt Kulcsár Anitáról, és virágot helyeztek el a csarnok bejáratánál található domborműnél.

NB I