Találatok a Nikola Karabatic címkére

Találatok száma: 90

Férfi kézi BL: Nincs értelme ennyi jelentéktelen csoportmeccsnek – Nikola Karabatic

2022-07-27 08:30:13

A francia Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapatának háromszoros olimpiai bajnok klasszisa, Nikola Karabatic a Bock auf Handball magazinnak adott interjút, melyben elmondta, a francia és német klubok számára óriási teher a BL-csoportkörben lejátszott rengeteg rangadó.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda Nikola Karabatic

Férfi kézi Eb: a szervezők értetlenül állnak a franciák és a szerbek kifogásai előtt

2022-01-12 15:54:45

A részben hazai rendezésű 2022-es férfi Európa-bajnokság miatt Magyarországra utazó francia és szerb kézilabda-válogatott szervezési hiányosságra panaszkodik. A franciák sérelmezik, hogy szegedi szállásukon egy légtérben kell tartózkodniuk és étkezniük a maszk nélküli szállodavendégekkel. A Magyar Kézilabda-szövetség reagált a kifogásokra, közleményében azt írta, értetlenül áll a franciák és a szerbek nyilatkozatai előtt.

szerb kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb 2022 férfi kézilabda Eb

Férfi kézi Eb: nagy csapások nehezítik a franciák felkészülését

2021-12-27 08:54:11

Újabb pozitív koronavírustesztek nehezítik a francia férfi kézilabda-válogatott felkészülését a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra. A francia szövetség tájékoztatása szerint Rémi Desbonnet, Hugo Descat, Aymeric Minne, Dylan Nahi és Elohim Prandi sem állhat Guillaume Gille rendelkezésére a felkészülés első szakaszában.

kézilabda férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézi Eb Timothey N'Guessan Nikola Karabatic

Férfi kézi Eb: a franciák sztárja lemarad a tornáról

2021-12-25 13:00:46

Nedim Remili edzésen szenvedett lábszártörést, a francia válogatott jobbátlövője emiatt kihagyja a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságot – írja klubja, a Paris Saint-Germain közleménye.

kézilabda férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda francia férfi kézilabda-válogatott Nikola Karabatic

Férfi kézi: Nikola Karabatic 2023-ig marad a PSG-nél

2021-11-01 17:30:30

Egy évvel meghosszabbította a szerződését Nikola Karabatic a Paris Saint-Germain kézilabdacsapatával – számolt be róla a francia klub a hivatalos honlapján.

férfi kézilabda PSG kézilabda Nikola Karabatic

Férfi kézi: Karabatic súlyosan megsérült, hónapokra kidőlt

2020-10-19 13:58:12

Súlyos térdsérülés miatt hónapokig nem játszhat Nikola Karabatic, a Paris Saint-Germain világklasszis francia kézilabdázója – számolt be róla a párizsi klub a hivatalos honlapján.

férfi kézilabda PSG kézilabda Nikola Karabatic

Messi, LeBron, Brady és Federer a krisztusi korban

2020-07-02 10:53:21

Lionel Messi 33 éves lett. A Képes Sport megnézte, hogy a legnépszerűbb sportágakban a kortárs ikonok mire jutottak ennyi idős korukig.

Valentino Rossi Tom Brady Roger Federer Nikola Karabatic Lionel Messi Lewis Hamilton

Kézi: bizarr sztori, a volt NFL-es azt hiszi, olimpiai bajnok lenne

2020-02-06 15:27:27

Egészen hihetetlen sztori van kialakulóban a sportvilágban. A Pardon My Take című műsorban szerepelt az NFL-ben tizenegy évet lehúzó visszavonult irányító, Jay Cutler, aki korábban a Denver Broncos, a Chicago Bears és a Miami Dolphins amerikai futballistája volt. Egy merész kijelentést is tett az Európában népszerű, ám a tengerentúlon szinte ismeretlen kézilabdával kapcsolatosan, amire sokan felkapták a fejüket – többek között a Dallas Mavericks NBA-csapatának kosárlabdázója, Luka Doncic, valamint a világ egyik legjobb kézilabdázója, Nikola Karabatic is.

kézilabda Patrick Mahomes Nikola Karabatic NFL Luka Doncic LeBron James

Férfi kézi Eb: válság vagy nem? – keserűek a már kieső franciák

2020-01-13 10:54:56

Mint beszámoltunk róla, Franciaország elveszítette első két mérkőzését a férfi kézilabda Európa-bajnokságon, és nagy meglepetésre a harmadik csoportmeccs eredményétől függetlenül kiesett. Didier Dinart szövetségi kapitány szerint nincs krízishangulat, Nikola Karabatic szerint is csak az olimpiai részvétel elbukása esetén beszélhetnének válságról – vélemények az Eb eddigi legnagyobb meglepetéséről.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda férfi kézi Eb Nikola Karabatic Franciaország

Kézilabda: erre kérik a topjátékosok az EHF-et és az IHF-et

2019-04-05 13:04:24

Mint beszámoltunk róla, világklasszis kézilabdázók részvételével indult kampány a héten, amelyben számos problémára hívják fel a közvélemény és elsősorban a sportág irányítóinak figyelmét. A történelminek is nevezhető kezdeményezés hátteréről az Európai Kézilabdázók Uniójának (EHPU = European Handball Players Union) elnökét, Michael Sahl Hansent kérdeztük.

kézilabda Nikola Karabatic Mikkel Hansen Michael Sahl Hansen IHF EHPU

Kézilabda: világklasszisok követelnek változást az IHF-től és az EHF-től

2019-04-03 13:57:10

„Don't play the players”, avagy „Ne játsszatok a játékosokkal!” szlogennel indítottak kampányt maguk a kézilabdázók, azt kérve az európai, valamint a világszövetségtől, hogy a jövőben kevésbé legyen sűrű a versenynaptár. A játékosok úgy érzik, a két-három naponta lejátszott mérkőzéseknek hála mára teljesen kifacsarodtak, mindez pedig nemcsak a teljesítményüknek, az egészségüknek is árt.

kézilabda Stine Bredal Oftedal Nikola Karabatic Mikkel Hansen IHF EHF

Férfi kézi-vb: becserélték Karabaticot, megsérült a németek egyik legjobbja

2019-01-16 14:53:06

Mindkét oldalon áldozattal járt a német–francia (25–25) csoportmeccs a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon. A címvédő franciáktól kidőlt Cédric Sorhaindo, akinek a helyére a már néhány napja a csapattal edző Nikola Karabaticot cserélte be Didier Dinart szövetségi kapitány.  

férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb Steffen Weinhold

Férfi kézi-vb: meglepetés – N. Karabatic is csatlakozik a franciákhoz

2019-01-12 14:05:35

Könnyen elképzelhető, hogy a címvédő francia férfi kézilabda-válogatott legnagyobb sztárjára is számíthat a dán–német közös rendezésű világbajnokság későbbi szakaszában, ugyanis a mai napon Nikola Karabatic is csatlakozik a társaihoz Berlinben.

férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb Nikola Karabatic

Férfi kézi: megműtötték N. Karabaticot, hosszú kihagyás jön

2018-10-19 12:20:34

Lábműtét miatt négy-hat hónap kihagyás vár Nikola Karabaticra, a franciák kétszeres olimpiai, négyszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok irányítójára, aki így nem léphet pályára a januári világbajnokságon.

francia férfi kézilabda-válogatott PSG kézilabda Nikola Karabatic férfi kézilabda-vb

Kézilabda: Karabatic nagyon örült a leleplezésnek

2018-03-16 16:25:17

Nagy megtiszteltetés érte Nikola Karabaticot: a francia kézilabdázóról utcát neveztek el.

kézilabda francia kézilabda-válogatott Yutz Nikola Karabatic

Férfi kézi: hatmeccses eltiltást kapott Nikola Karabatic

2017-11-13 14:14:34

Nikola Karabatic, a PSG kézilabdázója hat klubmérkőzésre szóló eltiltást kapott a francia liga fegyelmi bizottságától egy korábbi fogadási ügy kapcsán a minap.

kézilabda PSG Nikola Karabatic Luka Karabatic

Férfi kézilabda: bajnok lett a Veszprém BL-riválisa

2017-05-19 12:08:33

Zsinórban harmadszor, összességében negyedik alkalommal lett francia bajnok a Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapata. A Veszprém következő BL-ellenfelénél két játékos, William Accambray és Nikola Karabatic is a kilencedik aranyérmét nyerte.

kézilabda William Accambray PSG PSG kézilabda PSG Nikola Karabatic

Kézi: Karabatic és Neagu is harmadszor lett az év játékosa

2017-03-16 17:34:17

A nőknél a román Cristina Neagu, a férfiaknál a francia Nikola Karabatic lett a 2016-os év legjobb kézilabdázója a nemzetközi szövetség (IHF) által kiírt szavazáson.

szavazás női kézilabda férfi kézilabda Nikola Karabatic IHF Cristina Neagu

Férfi kézi: Karabaticékat két hónapos börtönbüntetésre ítélték

2017-02-01 16:11:02

Megszületett a legújabb ítélet a 2012. május 12-én lejátszott és megbundázott Cesson-Rennes–Montpellier francia bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés ügyében. Nikola Karabatic és társai felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbüntetést kaptak.

férfi kézilabda fogadási csalás bunda Nikola Karabatic Montpellier kézilabda Luka Karabatic

Férfi kézi-vb: N. Karabatic az MVP, három norvég és két francia az álomcsapatban

2017-01-29 19:27:13

A házigazda sikerével véget érő franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság döntője után kihirdették a torna álomcsapatát, amelyben három norvég és két francia játékos kapott helyet. A legértékesebbnek játékosnak a francia Nikola Karabaticot választották meg.

férfi kézilabda-világbajnokság 2017 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda férfi kézi-vb Nikola Karabatic