Találatok a Marta Barczok címkére

Találatok száma: 3

Metzker Viktória és a horvát szurkolólányok – a nyári Eb legforróbb képei

2021-12-30 19:53:04

A nyári Európa-bajnokság alatt elözönlötték a közösségi oldalakat a szexi szurkolólányok fotói. Az év végi összeállításunkban felelevenítjük Metzker Viktória és a horvátok kiposztolt tüzes képeit, de ismét megmutatjuk az északmacedónok sikeréért szorító karatés hölgyet, a futballrajongó lengyel szépséget, valamint a tokiói olimpián is elinduló, a világ egyik legszexibbnek tartott sportolónőjét.

Észak-Macedónia szexi olimpia 2020 olimpia mez magyar válogatott

A lengyel–magyaron is kint volt az Eb egyik leggyönyörűbb szurkolója

2021-11-16 16:35:52

Még a nyári Európa-bajnokság alatt hívtuk fel olvasóink figyelmét a lengyelek egyik leggyönyörűbb szurkolóhölgyére, Marta Barczokra. Az akkor még az Instagramon 444 ezer követővel rendelkező drukkert ma már félmilliónál is többen követik. Sok mérkőzésre jár ki, többek között élőben tekintette meg a Tottenham és a Manchester United összecsapását a Premier League-ben, hétfő este pedig kilátogatott a Lengyelország–Magyarország (1–2) világbajnoki selejtezőre is.

videó vb-selejtező vb 2022 selejtező magyar válogatott lengyel válogatott

Íme, a lengyel szurkolólány, aki szépségével megbabonázta az NSO olvasóit – képek

2021-06-16 09:59:26

A közösségi oldalainkon hétfőn már felhívtuk olvasóink figyelmét a lengyelek egyik leggyönyörűbb szurkolóhölgyére, Marta Barczokra. Most még több képet mutatunk meg róla.

superfeed lengyel válogatott labdarúgás kép foci Eb 2020 Marta Barczok