Találatok a Marlon címkére

Találatok száma: 4

Serie A: a Barcelonától vett brazil védőt a Sassuolo

2018-08-16 21:23:29

A spanyol élvonalbeli Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy 6 millió euróért eladta brazil védőjét, Marlont a Serie A-ban szereplő Sassuolo csapatának.

spanyol labdarúgás olasz átigazolás olasz labdarúgás Serie A Sassuolo Marlon

Ne(y)már! A PSG 700 millió eurót sem sajnál egy csatárért

2017-07-22 10:01:15

Tart a fesztiválok dandárja, végre felértékelődik a tanári pálya, kezdődik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobbi között, legszívesebben elutaznánk last minute-be, túl vagyunk minden idők legjobb alapozásán, és mint a bolond, dolgozunk, hogy majd kicsit pihenhessünk – azaz idén is elérkeztünk a nyári átigazolási idényhez. Szokásunk szerint az angolokkal kezdtük heti transzferkörsétánkat, az olaszokkal folytattuk, hogy Németországon át elérkezzünk a Ligue 1-be, hogy aztán a La Ligában zárjuk heti körünket.

nyári transzfersorozat Rubén Semedo Philippe Coutinho Paulinho PSG Neymar apja

BL: otthon hagyta útlevelét a Barca-védő, nem utazott társaival

2016-11-01 09:51:32

Nem felejti el egyhamar a kedd esti, Manchester City elleni Bajnokok Ligája-visszavágót Marlon, a spanyol Barcelona védője.

útlevél Marlon Manchester City Barcelona B Barcelona Bajnokok Ligája

„Szélsőségesen” erősített eddig a Barcelona, a tagok döntenek a folytatásról

2015-07-10 17:24:39

Végre itt a nyár, és transzfer az idő – menetrendszerűen elindítjuk átigazolási ámokfutásunkat, hogy nyitókapával csapást vágjunk a nemzetközi labdarúgás őrült költekezésének dzsungelében, sorolóval utat nyissunk az érdeklődések és bejelentkezések vad össztáncában, táblázatba fojtsuk a jöttek-mentek és jöttmentek szülte őskáoszt. Ezen a héten is Spanyolországban zárjuk transzferológiai körsétánkat az angol, az olasz, a német és a francia klubfutball történéseinek kivesézése után.

transzfersorozat spanyol átigazolás spanyol labdarúgás nemzetközi átigazolás Valencia Sevilla