Találatok a Magyar Labdarúgó-szövetség címkére

Találatok száma: 47

MLSZ: új eljárás indul a DVSC súlyos pénzbüntetésének ügyében

2022-01-12 19:20:10

Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC súlyos pénzbüntetést kapott a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának december 16-i ülésén. A klub fellebbezett a döntés ellen, és szerdán (ma) a hivatalos oldalán tudatta, hogy a fellebbviteli bizottság január 12-én az első fokú ítéletet hatályon kívül helyezte, s a fegyelmi bizottságot új eljárás lefolytatására kötelezte.

pénzbüntetés labdarúgó NB I NB I Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ DVSC

NB I: szurkolóinak rasszista megnyilvánulásaiért kell fizetnie a Honvédnak

2021-11-19 09:33:56

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a november 18-i ülésén úgy döntött, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédot és a Debreceni VSC-t is pénzbüntetéssel sújtja, mivel előbbi szurkolói a Mezőkövesd, a DVSC, valamint a Puskás Akadémia elleni bajnokin, míg utóbbi drukkerei a Puskás Akadémia ellen tanúsítottak megbotránkoztató magatartást  – derült ki az MLSZ közleményéből.

magyar labdarúgás labdarúgó NB I NB I Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ Honvéd

Válogatott: az MLSZ felhívta a Lengyelországba utazó szurkolók figyelmét

2021-11-11 14:03:31

A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos oldalán közölte, tisztában van azzal, a FIFA hiába rendelte el, hogy a rendezők ne nyissák meg a vendégdrukkerek szektorát a varsói stadionban, a két szurkolótábor ismert baráti viszonya miatt több magyar szurkoló is ki fog utazni a lengyelek elleni vb-selejtezőre. A szövetség megkérte az érintetteket, amennyiben eljutnak a találkozóra, tartózkodjanak mindenfajta rendbontástól. 

szurkolók magyar válogatott magyar szurkolók Magyarország Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ

MLSZ: vizsgálatot indítottak Bognár György kritikája miatt

2021-10-05 17:31:31

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága vizsgálatot rendelt el Bognár György, a Paksi FC vezetőedzőjének nyilatkozata miatt. Emlékezetes, a szakember a Ferencvárostól elszenvedett 3–1-es vereség után kritizálta a játékvezető, valamint a videobíró közreműködését.

fegyelmi bizottság Paks Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ FTC Boli

E-sport: a magyar válogatott hivatalos szerelésében lesz benne a FIFA-ban

2021-09-10 14:48:27

Az október 1-jén megjelenő FIFA 22-ben a hivatalos válogatott szerelést viselő magyar labdarúgó-válogatottat irányíthatják a játékosok – írja az MLSZ közleménye.

magyar válogatott e-sport Magyarország Magyar Labdarúgó-szövetség FIFA 22

MLSZ: súlyos pénzbüntetést kapott a Diósgyőr

2021-08-19 20:11:23

A Magyar Labdarúgó-szövetség augusztus 19-i ülésén a Diósgyőrt súlyos pénzbüntetéssel sújtotta, míg a Ferencvárossal, az Újpesttel és a Honvéddal szemben fegyelmi eljárás indult – mind a négy esetben a szurkolók nem megfelelő magatartását kifogásolta az MLSZ.

Újpest pénzbüntetés labdarúgó NB II labdarúgó NB I labdarúgás fegyelmi határozatok

Eb 2020: Mi már azzal győztünk, hogy itt vagyunk – Csányi Sándor

2021-06-23 07:13:13

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjújában a magyar futball folyamatos fejlődéséről beszél, és ígéri, maszkban is hangosan szurkol majd Münchenben.

német válogatott magyar válogatott foci Eb 2020 Németország Magyarország Magyar Labdarúgó-szövetség

MLSZ: lezárt szektorokkal „debütálhat” az NB I-ben a Bozsik Aréna

2021-05-12 09:51:04

A Budapest Honvéd és a Ferencváros csapatát pénzbüntetéssel, emellett a kispestieket szektorbezárással is sújtotta a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

labdarúgó NB I labdarúgás Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ Honvéd Ferencváros

Strandfoci: itt a vége? Bizonytalanná vált a sportág jövője

2020-12-03 19:37:09

Ha finoman akarunk fogalmazni, azt mondhatnánk, bizonytalanná vált a strandlabdarúgás magyarországi jövője. Ha kicsit drasztikusabban, akkor a teljes megszűnés szélére sodródott az elmúlt évtizedben számos sikeres pillanatot megélt sportág.

strandlabdarúgás strandfoci Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ

Történelmi figura volt – nekrológ Laczkó Mihályról

2020-11-20 21:42:10

November 20-án, 86 esztendős korában elhunyt Laczkó Mihály, a Magyar Kábel Művek egykori elnök-vezérigazgatója, aki két ciklusban is vezette a Magyar Labdarúgó-szövetséget. Az MLSZ élére először 1989-ben került és 1994-ig töltötte be az elnök tisztségét, később, 1996 és 1998 között ismét ő volt a magyar futball első embere.

nekrológ magyar labdarúgás labdarúgó NB I gyász Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ

Válogatott: Rossi egy, az édesanyját elvesztő fiúcskának ajánlotta a sikert

2020-11-13 08:18:52

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya különleges üzenettel fogott ünneplésbe Izland legyőzése után.

magyar–izlandi magyar válogatott Marco Rossi Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ

MLSZ: csapatonként csak egy halasztást engednek a koronavírus miatt

2020-08-26 19:03:16

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fokozza a védekezést a koronavírus-járvánnyal szemben – olvasható a szervezet hivatalos honlapján. A szerdai ülésen arról is megegyeztek, hogy ezentúl nem lehet fertőzés miatt mérkőzést halasztani az NB I-ben.

koronavírus NB I Magyar Labdarúgó-szövetség Magyar Kupa MLSZ

Magyar Kupa: hivatalos, a Puskás Arénában lesz a döntő!

2020-05-22 20:07:36

Május 23-án – szigorú járványügyi előírások mellett, zárt kapuk mögött – az elődöntők első mérkőzéseivel folytatódik a Magyar Kupa küzdelemsorozata. A találkozókat élőben közvetítő MTVA-val történt egyeztetéseket követően eldőlt, hogy június 3-án, szerdán 20 órától kezdődik a férfi Magyar Kupa-döntő – számolt be a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

labdarúgó NB I labdarúgó Magyar Kupa labdarúgás kupadöntő Puskás Aréna Mezőkövesd

MLSZ: eldőlt, lehet-e ötöt cserélni az NB I-ben is

2020-05-19 17:14:15

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) alkalmazza a sportág szabályalkotó testületének (IFAB) cserékre vonatkozó átmeneti szabályát, így a bajnoki találkozókon ötször változtathat csapatának összetételén az edző, a Magyar Kupában pedig hosszabbítás esetén akár hatszor.

labdarúgó NB I koronavírus cserék Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ

MLSZ: a belga befejezéshez hasonló ötlettel még nem foglalkoznak

2020-04-06 10:35:21

A bajnokság belgiumihoz hasonló lezárásával komolyabban egyelőre nem foglalkozik a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) NB I-es bizottsága. A testület elnöke, Róka Géza szerint május 10-én kellene elkezdődnie a csapatszintű edzéseknek ahhoz, hogy szerda-szombati ritmusban június 30-ig véget érjenek az NB I és a Magyar Kupa küzdelmei.

magyar labdarúgás labdarúgó NB I koronavírus Róka Géza Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ

MLSZ: bérsapka és maximum 25 fős keretek az NB I-ben; kupareform!

2020-01-30 19:47:14

Az MLSZ elnöksége maximálta az élvonalbeli keretek méretét, a következő kiírástól minden klub legfeljebb 25 játékost nevezhet az első csapat tagjaként. Jön a bérsapka is. Az mlsz.hu-n megjelent beszámoló szerint megreformálják a Magyar Kupa lebonyolítását is, az új kiírástól kezdve minden fordulóban egy találkozó dönt a csapatok továbbjutásáról.

labdarúgó NB I Magyar Labdarúgó-szövetség Magyar Kupa MLSZ

Stratégiai együttműködés az MLSZ és a Szerencsejáték Zrt. között

2019-02-04 16:49:45

Stratégiai marketing együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Labdarúgó Szövetség. A nemzeti lottótársaság a Szövetség által biztosított kiemelt felületeken jelentetheti meg kampányait a 2021/2022-es bajnoki szezon végéig. Az első megjelenésekkel a 2018/19-es szezon tavaszi idényének első fordulójában találkozhatnak a hazai futballszurkolók. (x)

Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ

MLSZ: A skótok ellen már jól játszottunk, bizakodóak vagyunk – Csányi

2018-04-27 13:08:02

Péntek délelőtt Telkiben megtartotta a Magyar Labdarúgó-szövetség az éves közgyűlését, amely után dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke nyilatkozott az NSO Tv-nek. Válaszolt arra, mivel kerülheti el Georges Leekens szövetségi kapitány, hogy a magyar válogatott júniusi felkészülési mérkőzései után „agyonüssék”, illetve miben látja az okát annak, hogy kevés fiatal tehetség harcol ki magának helyet az NB I-es csapatokban. 

magyar labdarúgó-válogatott Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ Georges Leekens Csányi Sándor

MLSZ: megvalósult a sportág háttérországának felemelése

2018-03-23 13:04:52

Négy évvel ezelőtt a Nemzeti Sport Online is beszámolt arról, hogy egy, a Magyar Labdarúgó-szövetség által létrehozott ad hoc bizottság, melynek többek között Dárdai Pál és Kovács Ferenc is a tagja volt, elkészített egy utánpótlás-nevelési szakmai koncepciót. A napokban különböző internetes fórumokon megjelent ez a programterv, arra voltunk kíváncsiak, mi az, ami megvalósult ebből, és mi nem.

utánpótlás-nevelés utánpótlás magyar foci Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ

MLSZ: a szurkolók támogatják a szövetség céljait és eszközeit

2017-03-10 15:58:53

A Magyar Labdarúgó-szövetség tizenegy kérdésből álló kérdőívben kérte ki a honi futballt kedvelők véleményét. A szövetség hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint a kérdőívet 29 387 ember töltötte ki, a szurkolók döntő többsége pedig megerősítette az MLSZ stratégiai céljait és eszközeit.

nézőszám kérdőív Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ