Lengyel játékvezető a Magyarország–Törökország találkozón

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.20. 19:10
Bartosz Frankowski vezeti a Magyarország–Törökország felkészülési mérkőzést (Fotó: Getty Images)
A lengyel Bartosz Frankowski vezeti a március 22-én,20.45-kor a Puskás Arénában rendezendő Magyarország–Törökország felkészülési mérkőzést – közölte X-oldalán a Magyar Labdarúgó-szövetség, amely azt kéri a szurkolóktól, hogy másfél órával kezdés előtt, lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek a stadionba.

A 37 éves Frankowski legutóbbi válogatott mérkőzését épp a törököknek vezette, Vincenzo Montella csapata 2023. november 18-án Berlinben győzött 3–2-re a németek ellen. A játékvezető járt már Budapesten, a Puskás Arénában is, a 2021-es Európa-bajnokságon negyedik játékvezetőként működött közre a magyar nemzeti együttes Franciaország elleni 1–1-es döntetlenje során.

Frankowski munkáját Marcin Boniek és Jakub Winkler segíti asszisztensként, míg a negyedik játékvezető Damian Kos lesz, a videobíró-szobából pedig Piotr Lasyk segíti őket.

A Magyar Labdarúgó-szövetség számos színes programmal készül a mérkőzés köré, például 19.15-től a szurkolói faluban a válogatott keretéből sérülés miatt kimaradó Kalmár Zsolt és Szappanos Péter vendégeskednek. Az MLSZ azt kéri a szurkolóktól, hogy az útlezárások és terelések miatt lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek a Puskás Arénához, legalább másfél órával a meccs kezdete előtt.

ÚTLEZÁRÁSOK ÉS TERELÉSEK A PUSKÁS ARÉNA KÖRNYÉKÉN A MÉRKŐZÉS IDEJÉN

A MAGYAR VÁLOGATOTT MÁRCIUSI PROGRAMJA
Március 22.
20.45: Magyarország–Törökország (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Március 26.
19.00: Magyarország–Koszovó (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik