Találatok a KO címkére

Találatok száma: 8

Evezés: a vb-aranyérmes egység nyert az ob első napján

2021-07-22 20:07:30

A 2017-ben kormányos kettesben világbajnoki címet szerző egység – Simon Béla, Juhász Adrián és Kolláth Vanda – aranyérmet nyert az evezősök 122. országos bajnokságának első versenynapján.

evezős ob evezés Simon Béla Ko Juhász Adrián

Videó: látványos KO a UFC-gálán – 20 mp kellett hozzá

2020-05-10 09:37:23

Mint beszámoltunk róla, az MMA vezető szervezete, az amerikai UFC a járványhelyzet miatt csaknem két hónapig nem rendezhetett gálát, de magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Jacksonville-ben, zárt kapuk mögött ismét az oktagonba léptek a harcosok. A UFC 249 fő mérkőzése előtt a kameruni-francia Francis Ngannou látványos KO-val verte meg a suriname-i Jairzinho Rozenstruikot – ehhez csupán 20 másodpercre volt szüksége.

UFC 249 UFC MMA KO Jairzinho Rozenstruik Francis Ngannou

MMA: brutális fejrúgás, megvan az év KO-ja? – videó

2019-11-17 11:38:05

Davy Gallon szombaton elképesztően nagy KO-val győzte le a UFC-t is megjárt Ross Pearsont a Londonban megrendezett MTK MMA-gálán.

Ross Pearson MMA KO Davy Gallon

Videó: az első menetben kiütötte ellenfelét Deontay Wilder

2019-05-19 12:32:14

A legutóbbi, sokak számára emlékezetes, Tyson Fury elleni, döntetlennel záruló decemberi mérkőzését követően szombat éjszaka húzott ismét kesztyűt a WBC nehézsúlyú világelső Deontay Wilder, az amerikai bunyósra honfitársa, Dominic Breazeale várt a brooklyni Barclays Centerben felállított szorítóban.

ökölvívás videó profi boksz kiütés KO Dominic Breazeale

Videó: ilyen kiütést még garantáltan nem láttak ketrecharcostól!

2016-12-27 08:31:52

Egészen szürreális „kiütéssel” ért véget Michael McDaniel és James Vake meccse Ausztráliában. A két ketrecharcos az első menet közepéig püfölte egymást, majd a bíró szétválasztotta őket, McDaniel pedig váratlanul padlót fogott. Mint kiderült, mikor megpróbált kiszabadulni ellenfele szorításából, nem jutott elég oxigénhez az agya, ami egy kis késés után ájuláshoz vezetett. A meccs itt véget is ért, a harcost pedig azonnal kórházba szállították, majd nem sokkal később ki is engedték. Egy biztos, ilyen „kiütést” még garantáltan nem látott senki ketrecharcostól!

videó kiütés ketrecharc Michael McDaniel MMA KO

Videó: óriási volt az arc – kérte, rúgja meg még egyszer, K. O. a vége

2016-10-12 10:10:44

David Round ketrecharcos nagyon magabiztos volt a Sadibou Sy elleni meccsén a Superior Challenge 14 elnevezésű eseményen. Sőt, talán túlságosan is magabiztos volt. Amikor ugyanis mutatta ellenfelének, hogy a rúgása meg sem kottyan neki, és várja a következőt, nem pont úgy folytatódott a történet, mint arra számított.

videó kiütés ketrecharc Sadibou Sy MMA KO

Videó: az év KO-ja az utcáról jött, mikor belekötöttek egy kidobóba

2016-09-24 08:52:42

Váratlan helyről érkezett meg az év kiütése: az utcáról. Természetesen az Egyesült Államokban járunk, ahol egy fiatal nem kevés ital után úgy érezte, itt az ideje elrendezni a kidobót, aki megpróbálta hazaküldeni. A bemelegítéssel és a szájkaratéval nem volt gond, de mikor az első ütésre került a sor…

videó kiütés kidobó KO

Videó: bevérzett a női ökölvívó agya

2013-06-18 16:56:03

Svédországban, a WBC-szervezet vb-címmérkőzésének nyolcadik menetében hatalmas ütést kapott az addig fölényben harcoló Frida Wallberg ausztrál-amerikai ellenfelétől, Diana Prazaktól. A magyar mérkőzésvezető, Flórián Béla ezt követően még engedélyezte a folytatást, ám amikor Prazak lendületes támadásából két kisebb ütéstől is a földre került a svéd ökölvívó, beszüntette a mérkőzést. A ring sarkában Wallberg rosszul lett, kórházba szállították, ahol kiderült, hogy az ütésektől bevérzett az agya, így az orvosok mesterséges kómában tartották javulásáig. A bokszoló most már jobban van, ám a svéd szövetség a jövőben nem engedélyezi, hogy a kötelek közé lépjen.

világbajnoki-címmérkőzés videó WBC KO Frida Wallberg Diana Prazak