Találatok a Helle Thomsen címkére

Találatok száma: 21

Női kézi: máris távozik a dán edző Törökországból

2021-03-10 14:25:09

Hét hónap után távozik a török Kastamonu női kézilabdacsapatának kispadjáról a dán vezetőedző, Helle Thomsen.

női kézilabda Kastamonu Helle Thomsen

Női kézi: visszautasította a Rosztovot, végül török klubnál kötött ki

2020-08-06 00:03:06

A korábban a svéd és a holland válogatottat is irányító Helle Thomsen lett a török Kastamonu női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

női kézilabda Rosztov-Don Kastamonu Helle Thomsen

Női kézi: máris összeboronálták egy csapattal a Siófok hazatérő edzőjét

2019-12-28 23:09:09

Mint beszámoltunk róla, az idény végén távozik a Siófok női kézilabdacsapatának edzője, Tor Odvar Moen, és hazatér Norvégiába. A közös megegyezéssel történő szakítás mögött családi okot jelölt meg, de közben a norvég sajtóban már arról cikkeznek, hogy a nyártól átveheti a Molde irányítását.

női kézilabda kézilabda átigazolás Tor Odvar Moen Siófok kézilabda Molde Helle Thomsen

Női kézi BL: Grimsbö lett az MVP, Sulland megelőzte Háfráékat

2019-05-12 19:30:09

Kari Aalvik Grimsbőt választották meg a Győri ETO sikerével véget érő női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő legértékesebb játékosának (MVP), míg a sorozat gólkirálynője a korábbi győri Linn Jörum Sulland lett.

női kézi BL Linn Jörum Sulland Kari Aalvik Grimsbö Helle Thomsen Győri Audi ETO KC női kézi BL final four

Női kézi: túl ambiciózus volt, távozik a holland válogatott kapitánya

2018-12-27 18:04:29

Helle Thomsen szerződése lejárt a 2018-as női kézilabda Európa-bajnokság után és nem hosszabbított a holland szövetséggel. A dán edző bő két év alatt három világeseményen szerepelt a holland válogatottal, és két bronzot (2018-as Eb, 2017-es vb) valamint egy ezüstérmet (2016-os Eb) nyert. 

női kézilabda Hollandia Helle Thomsen női kézilabda Eb

Női kézi Eb: sérülések a hollandoknál, új játékost kellett mozgósítani

2018-12-15 19:03:49

Nem elég, hogy a holland női kézilabda-válogatott alulmaradt a házigazda Franciaországgal szemben a pénteki elődöntőben, még két játékosát is elveszítette sérülés miatt.

női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb Hollandia Helle Thomsen

Női kézi Eb: Ez nem igazságos – a holland kapitány a lebonyolítást bírálta

2018-12-09 13:14:07

Két válogatott van a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon, amely az eddigi összes meccsét megnyerte: Hollandia és Románia. A két együttes vasárnap a 2. középdöntős hatosban egymással küzd meg Nancyban, a csoportelsőség és az elődöntőbe jutás szempontjából roppant fontos lesz a mérkőzés. A hollandokat irányító Helle Thomsen szerint nem igazságos a torna lebonyolítása, csapatának négy nap alatt kell lejátszania a három középdöntős találkozóját.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb Románia

Női kézi Eb: A rossz csere végleg lenyomott minket – Kovacsics

2018-12-01 17:40:05

A magyar válogatott a hollandoktól elszenvedett 28–25-ös vereséggel kezdte meg szereplését a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon. Kim Rasmussen szövetségi kapitány ennek ellenére büszke a csapatára, ugyanakkor csalódott is az elszalasztott esély miatt. Kovacsics Anikó csapatkapitány azt emelte ki, hogy az ellenfél jól kihasználta, amikor a második félidőben vesztettünk a koncentrációnkból. Magyar és holland vélemények a találkozó után.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Tóth Gabriella Mészáros Rea

Női kézi Eb: a holland kapitány ki-ki meccset vár a mieink ellen

2018-12-01 08:35:54

A magyar női kézilabda-válogatott is megkezdi szereplését a franciaországi Európa-bajnokságon, az első ellenfél a selejtezőből már ismert Hollandia lesz (kezdés: 15.00, Tv: M4 Sport, élőbe az NSO-n). A narancsmezeseket irányító Helle Thomsen ki-ki mérkőzést vár a mieink ellen, míg Yvette Broch kapcsán a topjátékosokat érő egyre nagyobb terhelésre hívta fel a figyelmet. A cikk alján elolvashatják a magyar csapat tagjairól írt rövid, szubjektív jellemzéseinket is.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Hollandia

Női kézi: megvan a CSM-től menesztett edző új klubja; hova tart Bulatovics?

2018-07-24 16:27:34

A CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától a Bajnokok Ligája negyeddöntője előtt menesztett Helle Thomsen a norvég Moldénál kapott vezetőedzői állást. A megállapodás első körben négy hónapra szól, ezalatt a felek kölcsönösen meggyőződhetnek arról, hogy tudnak-e együtt dolgozni.

női kézilabda kézilabda átigazolás Molde Katarina Bulatovics Helle Thomsen CSM Bucuresti

Női kézilabda: autogramosztás közben közölték vele, hogy kirúgták

2018-04-26 11:54:52

Győztes mérkőzés után, saját kispadján ülve tudta meg hivatalosan, hogy attól a perctől kezdve már nem ő irányítja a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatát – mesélte Helle Thomsen, a román bajnok közelmúltban menesztett edzője a dán Tv2-nek.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda kézilabda Helle Thomsen CSM Bucuresti

Női kézi BL: a Bukarest menesztette edzőjét a negyeddöntő előtt

2018-03-16 21:33:50

A CSM Bucuresti női kézilabdacsapata megvált vezetőedzőjétől, Helle Thomsentől. A román klubnál úgy érezték, változtatásra van szükség a Metz elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt.

női kézilabda női kézi BL Per Johansson Helle Thomsen CSM Bucuresti

Kézilabda: Thomsen tagadja, hogy kapott ajánlatot Győrből

2018-02-26 13:44:42

Január 26-án 28–22-es vereséget szenvedett a Győri Audi ETO a CSM Bucuresti otthonában. Hétfő este visszavághat, és átveheti a vezetést a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 1-es csoportjában. A pletykák szerint a távozó Ambros Martín helyére a románok dán edzője, Helle Thomsen az egyik kiszemelt, de ő tagadta mindezt.

női kézilabda kézilabda Helle Thomsen Győri Audi ETO KC Ambros Martín

Női kézi: Thomsen tudja, mekkora kockázattal jár a bukaresti munka

2017-04-02 13:13:17

Mint szombaton megírtuk, a nyártól Helle Thomsen veszi át a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának irányítását. A dán szakember tisztában vele, hogy a bukarestieknél van kockázata az edzői munkának, de ezzel együtt is elvállalta a feladatot.

női kézilabda női kézi BL Helle Thomsen FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Női kézi: dán sikeredző veszi át a CSM Bucuresti irányítását

2017-04-01 14:13:44

Nem akar bábu lenni, ezért felmondott a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatát eddig irányító Aurelian Rosca, miután „nyakára hozták” a svéd Per Johanssont. Szombaton az is eldőlt, hogy a következő szezontól a dán Helle Thomsen lesz a bukarestiek vezetőedzője.

női kézilabda Per Johansson Helle Thomsen FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti Aurelian Rosca

Női kézi: Eb-döntős dán edzővel tárgyaltak a siófokiak

2017-01-27 12:51:45

A dán hbold.dk információi szerint a Siófok női kézilabdacsapata felvette a kapcsolatot Helle Thomsennel, a holland női válogatott szövetségi kapitányával.

női kézilabda NB I kézilabda Siófok Helle Thomsen

Női kézi: az elmúlt évek egyik legjobb dánja Hollandia élén

2016-10-01 09:15:36

Helle Thomsent nevezték ki a holland női kézilabda-válogatott élére. A 45 éves dán edzőnő már most munkába áll, miután Henk Groener a korábbi nyilatkozatával ellentétben már az év végi Európa-bajnokságon sem irányítja a világbajnoki ezüstérmes és olimpiai negyedik csapatot.

női kézilabda holland női kézilabda-válogatott Helle Thomsen

Kézi: az FCM sikeredzője és Wilbek is távozik posztjáról

2016-08-31 14:04:55

Nem sokkal a szeptember 6-i dán szezonrajt előtt távozik a Győri Audi ETO KC-val egy Bajnokok Ligája-csoportban szereplő dán FC Midtjylland vezetőedzője, Helle Thomsen, miután nem értett egyet a klubvezetőség stratégiai elképzeléseivel. A csapattal három bajnoki címet, egy KEK-et és egy EHF-kupát nyerő szakembert eddigi segítője, Kristian Kristensen váltja.

női kézilabda Ulrik Wilbek Helle Thomsen FC Midtjylland

Női kézi: a korábbi edző vezeti a svédeket az olimpiai selejtezőn

2016-01-24 14:47:31

Az FC Midtjyllandot irányító Helle Thomsen vezeti a svéd női kézilabda-válogatottat a márciusi olimpiai kvalifikációs tornán, miután megváltak az eddigi kapitánytól, Thomas Sivertssontól.

női kézilabda Helle Thomsen

A dánok nem a Montenegró ellen mutatott arcunkból indulnak ki

2015-12-09 14:08:50

Egy nappal a Montenegrótól elszenvedett történelmi vereség után újra pályára lép a magyar női kézilabda-válogatott a világbajnokságon. A feladat ma sem lesz egyszerűbb, hiszen a házigazda dánok várnak a mieinkre (20.45, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). Megtesszük-e az első lépést visszafelé, ahogy Németh András szövetségi kapitány várja? Az ellenfélnél mindenesetre nem a montenegróiak elleni meccsen mutatott arcunkból indulnak ki.

női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Helle Thomsen