Találatok a Bojana Popovics címkére

Találatok száma: 12

Női kézi BL: A Győr megmutatta, miért a világ legjobb csapata – Popovics

2021-04-04 11:49:32

A Buducsnoszt Podgoricánál csalódottan értékeltek a Győri ETO-tól hazai pályán elszenvedett 11 gólos vereséget követően. Bojana Popovics sajnálta, hogy sokszor elvitte a szívük a montenegrói csapat játékosait a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben, ezért nem tudták megmutatni a valós tudásukat, ugyanakkor elismerte, a magyar csapat mindenben föléjük kerekedett. Az ETO szakvezetője, Danyi Gábor együttese védekezését és a kapusteljesítményt emelte ki.

női kézilabda női kézi BL Itana Grbics Győri Audi ETO KC Danyi Gábor Buducsnoszt Podgorica

Női kézi: kijutottak az olimpiára, Rasmussennek mégis mennie kell

2021-03-29 18:03:31

A Montenegrói Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján jelentette be: annak ellenére, hogy a női válogatott Kim Rasmussen szövetségi kapitány irányításával kiharcolta a tokiói olimpián való részvétel jogát, nem hosszabbítja meg a szerződését dán szakembernek, akinek a helyét a Buducsnoszt Podgorica edzője, Bojana Popovics veszi át.

olimpia női kézilabda montenegrói női kézilabda-válogatott Tokió 2020 Kim Rasmussen Bojana Popovics

Női kézi BL: a Buducsnoszt-edző koronavírusos, nem ő irányít a Győr ellen

2021-01-27 15:10:52

Pozitív lett a legutóbbi koronavírustesztje Bojana Popovicsnak, a Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapat vezetődzőjének – számolt be róla a klub a hivatalos honlapján. A pénteki, Győri Audi ETO elleni Bajnokok Ligája-találkozón így Milena Raicsevics (született Knezsevics) és Szuzana Lazovics vezeti a montenegrói együttest.

női kézilabda Bajnokok Ligája kézilabda Szuzana Lazovics Milena Raicsevics Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

Női kézi: kinevezték Adzsics utódját a Buducsnosztnál – hivatalos

2020-11-27 15:43:10

Ahogy arra számítani lehetett, a Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról közel 11 év után lemondó Dragan Adzsics helyét segítője, a korábbi kiváló átlövő, Bojana Popovics veszi át – számolt be róla a montenegrói klub hivatalos honlapja.

női kézilabda Dragan Adzsics Buducsnoszt Podgorica Buducsnoszt Bojana Popovics

Női kézi: korábbi klasszis irányítja a montenegróiakat

2016-08-30 17:59:51

Ideiglenes jelleggel Bojana Popovicsot nevezték ki a montenegrói női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányává.

női kézilabda montenegrói kézilabda-válogatott kézilabda Bojana Popovics

Női kézi: Bojana Popovics utazik az olimpiára – játékosként!

2016-07-17 13:24:12

Dragan Adzsics, a montenegrói női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szűkítette keretét az olimpiára, amelyben helyet kapott Bojana Popovics is, aki a 2012-es olimpia óta – amelyen ezüstérmet nyert – nem szerepelt a nemzeti csapatban.

olimpia 2016 női kézilabda kézilabda Rio 2016 Bojana Popovics

Női kézi: Bojana Popovics edzésben – akár az olimpián is ott lehet

2016-06-26 17:11:44

Elképzelhető, hogy négy év szünet után a riói olimpián tér vissza minden idők egyik legkiválóbb balátlövője, Bojana Popovics. Ami biztos, a 36 éves korábbi kiváló játékos újra edzésbe állt, és ott lesz Dragan Adzsics 19 fős keretében, aztán ha szükség lesz rá, akár az ötkarikás játékokon is.

olimpia női kézilabda Bojana Popovics

Kézi: a bombázásoktól a dán kultúrsokkig - Popovics-interjú

2013-11-06 18:33:43

A montenegrói női kézilabda legendája, Bojana Popovics önéletrajzi könyvet jelentetett meg Dániában, korábbi sikerei színhelyén. A 2012-ben visszavonult, jelenleg a Buducsnoszt Podgorica sportigazgatójaként dolgozó korábbi irányító-átlövő ez alkalomból állt rendelkezésére az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos oldalának.

női kézilabda női kézi BL interjú Viborg Slagelse Buducsnoszt Podgorica

Popovics: A Győr nem ismétli meg a múltbéli hibáit

2013-05-10 14:03:19

A női Bajnokok Ligája történetének egyik legjobb játékosa, a tavaly a Buducsnoszt Podgoricával éppen a Győri ETO ellen a csúcsra érő montenegrói Bojana Popovics szerint a magyar bajnok tanult a múltbéli hibáiból, és még egyszer nem követi el azokat. A korábbi kiváló átlövő szerint honfitársa, Jovanka Radicsevics meghatározó érdemeket szerzett a Győr Larvik elleni idegenbeli sikerében.

női kézi BL Larvik Jovanka Radicsevics Győri Audi ETO KC Győr-Larvik Gro Hammerseng

Női kézi BL: A Győr nem ismétli meg a múltbéli hibáit - Popovics

2013-05-10 10:44:37

A női Bajnokok Ligája történetének egyik legjobb játékosa, a tavaly a Buducsnoszt Podgoricával éppen a Győri ETO ellen a csúcsra érő montenegrói Bojana Popovics szerint a magyar bajnok tanult a múltbéli hibáiból, és még egyszer nem követi el azokat. A korábbi kiváló átlövő szerint honfitársa, Jovanka Radicsevics meghatározó érdemeket szerzett a Győr Larvik elleni idegenbeli sikerében.  

női kézi BL Larvik Győri Audi ETO KC Győr-Larvik Bojana Popovics

A világ legjobbjára térdműtét és kilenc hónap kényszerpihenő vár

2009-03-03 04:00:24

Remek évadja volt február végéig a háromszoros BL-győztes és kétszeres BL-gólkirálynő Bojana Petrovics-Popovicsnak, akit sok szakember a világ legjobb kézilabdázójának tart. A montenegrói válogatott szerb születésű balátlövője a Viborg színeiben újabb BL-elsőségre készült, ám a Hypo NÖ elleni mérkőzésen egy ártalmatlannak látszó esésnél súlyosan megsérült.

Bojana Popovics

Női kézilabda: súlyos sérülést szenvedett Bojana Popovics

2009-03-03 04:00:24

A nő kézilabda Bajnokok Ligájában súlyos térdsérülést szenvedett a dán Viborg szerb klasszisa, Bojana Popovics.

Bojana Popovics